çok güzelmiş biraz daha uygun olsaydı yazılırdım ama durumlar bozuk :( inşallah birdahakine
Printable View
çok güzelmiş biraz daha uygun olsaydı yazılırdım ama durumlar bozuk :( inşallah birdahakine
Onur hocam dediğim gibi pm de ben satmıyorum satıcı yada aracı değilim sadece satıcı kişiyle konuşmam da toplu alımlarda indirim yapabileceğini söylemişti geçen sene bod perde ve bagaj havuzu alırken..bende kış geliyor malum paspas ihtiyaç ondan toplu alım yapalım daha ucuza alalım diye çabalıyorum..inşallah hocam sende gel buyur çayımı iç :)ben seni ararım hocam giderken gelmek istersen beraber gideriz..
evet ürünler gerçekten çok güzel ama piyasada o kadar fazla 3D paspas var ki herkes onlardan zannediyor..ürün Rusyadan geliyor ve gerçekten kaliteli..
Ee sesin bidaha çıkmadı Tayfun hocam Günceli..
Onur hocam bu hafta içi gideceğim haberdar edicem merak etme günceli olsun :)
fiyatı uygun olursa 1 adet'de ben istiyorum paspas'dan 2009 grande punto
arkadaşlar bu hafta içi müsait olduğumda gidip siparişlerimizi vericem Allah'ın izniyle..Kış başladı çok işimize yarayacak..isteyen arkadaşlar varsa son şans..
Kaç kişi olduk acaba Tayfun hocam?Tekrar bi liste yapar mısın?
Onur hocam opelx.com sitesindeki arkadaşlar da dahil 11 kişi olduk..bugün firma ile görüştüm kargoyu ayarlarız hocam sıkıntı yapmayın onu dediler..
güncel liste:
1-Kadir Süreç Özyalavuz(bagaj havuzu-paspas)
2-Özgün Deniz(bagaj havuzu-paspas)
3-Onur ARI (paspas)
4
5
6
7
8
9
10
11
Merhaba hocam bu ürün sadece plastik mi halı mı? Rica edersem deratlı bi bilgi verir misiniz?
güncel liste:
1-Kadir Süreç Özyalavuz(bagaj havuzu-paspas)
2-Özgün Deniz(bagaj havuzu-paspas)
3-Onur ARI (paspas)
4 - Rafet Kurt(paspas)
5
6
7
8
9
10
11
Tayfun hocam bi gelişme yok mu paspaslarla ilgiili... :)
Kadircim olmaz mı geçen hafta gittim yerinde inceledim..grandepunto paspaslarının siparişleri verildi bayiinin elinde yokmuş gelicek dedi ben size bilgi vericem bu hafta tekrar gidip adresleri vericem..bir aksilik olursa ararım ben sizi..
Arkadaşlar paspaslar yola çıkmıştır çok uyguna geldi gerçekten :) yarın elinizde inşallah..kargoya ücreti peşin veriyoruz unutmayalım :)
Tayfun hocam benim öğleden sonra notunu iliştirdin demi.sitede,i güvenlik görevlisine ben vericem para gene ne olur olmaz diye de.inşallah memnun kalırız ;)) hele ki bugünki havadan sonra inanılmaz ihtiyaçtı.çok güzel zamanda yetiştin imdadımıza valla...
abiler ayağınızla bastığınız çiğnediğiniz şeye 100tl para vermediniz değil mi :) 100tl'ye 1 oda halıflex kaplanır yahu :) neyse şakası bi yana hayırlı olsun güle güle kullanın
hocam aynen ilettim kargoya not düştük öğleden sonra iletilecek diye..sıkıntı yok..memnun kalacağınızı umuyorum dediğim gibi ben bagaj havuzunu kullanıyorum aynı malzemeden yapılmış zaten baktım inceledim oradaki arkadaş ta öyle söyledi..klipsleri de var kayma gibi birşey sözkonusu değil..