Emrah bey sizde bilgilerinizi gönderirseniz iyi olur yarın sabah hemen görüşürüm..
Printable View
Emrah bey sizde bilgilerinizi gönderirseniz iyi olur yarın sabah hemen görüşürüm..
Arkadaşlar paspaslar güzel. Tavsiye ederim. Tayfun Hocama teşekkürler.:)
tayfun hocam sahibindende benzer paspastan var fiyatınıda 115 tl demiş bende almak isterim fiyatın net olma olasılığı nedir çoğunluğa mı bağlı?
Kaan bey sahibinden deki 115 liralıkların malzemesi bizim aldığımızdan çok çok farklı onlar sert plastik ses ve koku yapabiliyor..bizimkilerin markası novoline..hocam bana ad-soyad-adres ve telefon numarası bilgilerinizi gönderin 100 liradan ayarlamaya çalışayım..
tayfun hocam buradaki msjları tam okumadım bende evo var tam uyumluluk sağlıyordu değil mi?
anladım hocam ben bilgilerimi sana yollim ödeme şeklini nasıl yapıyoruz
Tayfun hocam bana pm atmışsınız, teşekkür ederim. Ben sadece araç içi için düşünüyorum. Nedir ücreti? Ödemeyi nasıl yapıyoruz?
hocam siz bana dönmediniz hani bana neden almadınız diye düşünmenizi istemediğim için size yazdım..hocam paspas için 100 lira kapıda ödeme sistemi ile kargocuya peşin ödeme yapıyorsunuz..kargocu geliyor ürünü veriyor parayı alıyor..siz bana bilgilerinizi pm atın ben siparişinizi vereyim..
hocam pm attım
Pm attım.
Tayfun hoca geldi mi pm?
Tayfun hocam bizim öğret men arkadaşlar bugün direk gidip yerinden almışlar.90 tl vermişler tabi elden alınca kargo falan da olmayınca.sana teşekkür etmemi sölediler onların adına.golf 5 ve yaris terra'ydı araçları.baya i sevindiler valla :)
Merhaba Bravo için tam uyumlu olan var mı acaba bilginiz var mı paspaslar güzelmiş bunlara halı da mı konuyor yoksa arkası mı halı sanki öyle birşeyler hatırlıyorum da?