bugün çok kişiye sordum duyanların sayısı fazla demekki harbiden gidiciyiz![]()
![]()
bende duydum u sesleri geceleyin. ama çalışma yapıyorlar dışarda diye pek üzerinde durmamıştım. hatta iki defa bu seslerin nereden geldiğini anlamak için dışarı bakınmıştım. ama hiç böyle şeyler gelmemişti aklıma... burda yazılanları okuduktan sonra paranoyaya bağlarım kafayı artık....)
![]()
bugün çok kişiye sordum duyanların sayısı fazla demekki harbiden gidiciyiz![]()
![]()
bide ben duysam ya milleti uzaylılar kaçırır biz anca izleyelim![]()
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Korkutmayin olm adami boyle konular acip
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
duysak iyiydiben hep meraklıyımdır böyle aksiyon içerikli şeylere
bende ekşını,adrenalini çok severim ama bu tür şeyler bize terso![]()
artık dünya bile isyanlarda hep zam yüzünden oluyor bunlar
Kameraların kaydettiği sesler çok yüksek hatta çeken kişinin yürürken kamerayı oynatırken çıkan seslerden rüzgardan bile yüksek bu denli yüksek bir seste eminim ki bir çok insan cama falan çıkar ne oluyor diye.
Bana hepsi fake gibi geliyor ama duydum diyenlere de bişey demiyorum kulak bu duyar göz bu görür eee dilde söyler ne diyim.
arkadaşlar bilmiyorum duydunuz mu yada biliyor musunuz? özellikle sayısal çıkış lı arkadaşlarım çok iyi bilecektir ki dünyada hiçbirşey yoktan var yada var dan yok olamaz buna ses de dahil yani şu anda bizim konuştuklarımız aslında yok olmuyor sadece bizim kulaklarımızın duyacağı şiddetten daha az şiddete azalıyor bundan 4-5 sene önce bir bilim adamı 1990 larda yaşayan babasının sesini evrende yakalamıştı..
Atomların maddelerin ve ses dalgalarının kısaca var olan ve sonradan yok olduğu sanılan herşeyin aslında evrende kaldığı sadece zamanın gerisinde olduğundan artık yok sayıldığını bende okumuştum zaman yolculuğu da bunun üzerinde kuruluydu. Kaydedilen sesler belki evrende kalan eski seslerdir ama ben yinede o sesleri eline kamera alan herkesin yakalayabileceğine inanmadığım için fake diyorum yoksa bilimsel olarak araştırmalar yapıldığında neler neler çıkıyordur ortaya...
Konuyla ilgisi varmı bilemiyorum ama
https://www.parapsikoloji-tr.org/mak...ar/psiko6.html
Konu skystar37 tarafından (22/09/2012 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.
Pürmüz kaynak makinası gibi birşey sanayide ufak çaplı işlerde kullanılıyor baya piknik tüpünün ucuna tabanca gibi birşey var ucundan alev çıkıyor jet motorunun çalıştıktan sonraki hali gibi ufak çapta bir sesi var "kıhhhhhhhhhhhh" gibinası bi tarif oldu bilemicem ama
ya ben bugün birazdaha araştırdım dünya evrende bulunan manyetik bir alan girdiği düşünülüyor bu kuşaktada çeşitli frekanslar yayılıyormuş bunlar muhtemelen onların sesi diyor ve uzun yıllar duymamız mümkünmüş, paranoya yada korkacak birşey olduğunu düşünmüyorum ama sesler cidden ürkütücü, an itibariyle tekrar duydum dediğim gibi periyodik şekilde sürekli geliyor ama akşam trafik ve insan sesi daha az olduğu için daha net duyuluyor. Bi seferlik olan birşey de değil 2 3 haftadır dikkatimi çekti. Bir ton teori var ben hayırlısı diyorum.![]()
Evet sesler evrende kaybolmuyor maalesef, bilimadamları halen daha araştırmaya sesleri tekrar yakalamaya çalışıyor özellikle bu varoluştan bu yana neler olduğunu anlayabilmek için ama bu konunun onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum ben.
iyi halt ettik şu saatte bu başlıga girdik
Kedidir o kedi...
Olmaz bir sey... Korkmayin... Korkunun ecele faydasi yok...
mutlaka birde bu haberi okuyun. Kimileri bu sesi foton kuşağı diyor.
2012 Foton Kuşağı Etkisi / Bilim / Milliyet Blog
Sincan Yenikent öyle sakin ki gece duyduğunuz tek ses çekirge sesleri.Arada bir de bikaç fırlamanın araba patinaj sesi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri