Son birkaç haftadır evde otururken gündüz ve akşam farketmeden 3 4 saniyelik sesler duyuyorum periyodik aralıklarla, hani jet sesi gibi yada pürmüzün o ilk yanışındaki sesi gibi, "uçak geçiyodur"a yordum hep ama belirli aralıklarla aynı sesi duyunca kıllandım. Bugün arkadaşlarda muhabbetini çevirince şok oldum duyan bir ben değilmişim. İnternetten bi baktım 2011 den bu yana dünyanın bir çok yerine duyulan sesler (hepsi birbirinden farklı ama yakın tonda sesler) Hakkında çok söylenti var, yok amerikan HAARP silahı, bazıları dünyanın sonu geliyor 21 12 2012 de onun sesi, bazı din adamları Nakur sesi olarak yani karadelik sesi olarak adlandırıyor, bazılarıysa depremin habercisi olarak. Yani bu tarz şeylere ne inanırım ne korkarım elbet hepimiz birgün ölücez gidecezde bu tarz gizemli ve cidden ürkünç neydüğü belirsiz sesler insanı korkutmuyor değil, Türkiyenin belirli bölgelerindede duyuluyor internette araştırırsanız mutlaka çıkacaktır hatta şöyle bir linkte paylaşayım videolarda var bakarsınızDuyan falan varsa yazsın burayada tartışalım nedir ne değildir. Gökyüzünden Gelen Tuhaf Sesler? Nakur ?un Sesleri | Güncel Videolar
Yer imleri