Alıntı ligdevi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
DH da yorumlara baktım inca almayın yazmışlar, onlarda asus n10 modelini tavsiye ediyolar,
bu arada internetimiz "Doping", ttnetin verdiği dandik modem desteklemiyo kullanıcı adını,
hız testinde 9.5 hatta 10 megabit çıkıyo doping internette haberiniz ola, indirdiğiniz server sağlamsa saniyede 1 mb veri indiriyorum...
Hocam veri yükleme ve indirmede hiç bir zaman modeminkini tutturamazsınız... Tr deki altyapı TTNET... Ayrıca PC nin etherneti buna uygun mu ? bulunduğun konutun telefon santrali buna uygun mu ? Bu yüzden hiç bir zaman modemlerin indirme hızına ulaşamazsın... INCA konusunda ben 2 deneyim yaşadım... Elimde Airties modem var, Zyxel vardı... Inca kablolu vardı... Şimdi INCA kablosuz kullanıyom... Çok çok memnunum... 2 senesini doldurdu bana mısın demedi... Tercih senin... Ama demedi deme Zyxel TTNetin verdiğini öğrencilik döneminde kullandım hiç ama hiç memnun kalmadık... Airties kullandım kendim aldım kurulumu ayrı bir dert açıp kapatınca IP alması ayrı bir dert... Inca aldım tak çalıştır kolaylığı var... ayar yapması falan çok basit... kablosuz alacaksan evin alanına göre tercih yapmalısın....