2005 te öğretmen kampanyasından aldıgım toshiba 2011 yılına kadar bir fiil kullanılmıstır. Tabiri caizse eşek gibi kullanmışımdır. Günlük pcnin acık kalma saati ortalama 5 dersem yalan soylemiş olmam. Simdi i3 işlemcili toshba aldım 1 yıldır onu kullanıyorum hicbir sorun yasamadım. KEsinlikle Toshiba tavsiye ederim bunun yanında servis destegi de cok önemli. Önceki toshibanın ekranı kazara bozuldu kullanıcı hatası olmasına ragmen degistridiler. Suan ilkk toshibayı esim kullanıyor tek sıkıntısı batarya öldü direk elektirkten kullanmamaız.
Kesınlıkle sony vaıo al. Malzeme kalıtesı ınanılmaz 5 yıldır kullanıyorum tık demedı bugune kadar. fıyatları bıraz yuksek ama ınan degıyor. 5 sene once aldıgım laptopun ozellklerı 3 gb ram p8400 2.27 ghz ıslemcı cıft cekırdek atı radeon hd serısı ekran kartı. 15.6" full hd ekran.
Pıyasaya yenı cıkan max payne 3 oyununu bıle kasmadan oynayabılıyorum dusun artık.
arkadaşlar ben birşey sorucam benim leptopumun dün ekranı gitti garantiden ekran hasar görmüş ekran değişecek kulanıcı hatası dediler 300 lira çektiler ama ben leptopa bişey yapmadım kendi kendine oldu ne yapmam gerek marka ACER ...
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
2000 TL'ye çıkabilirsen ben lenovo kullanıyorum. Aşağıdaki linkten özelliklerine bakabilirsin. Çok üst düzey bir bilgisayar ve fiyat olarak bugün indirimde. Isınma sorunu yok denecek kadar az. Hoparlörleri JBL ve çok iyi ses çıkışı var. 64 Gb SSD de bonusu. İncelemenizi tavsiye ederim. Ben çok memnunum.
hocam leptaplarda bence ucuza çok da kaçmamak lazım... Birçok parça ufak bir alana sığdırılmaya çalışıldığından kaliteli malzeme kullanılmayan ucuz markaların, modellerin ömrü de garanti süresi kadar oluyor.
Birçok servis elemanıyla muhabbetimde 3 markaya iyi denildi...
asus - toşiba - dell...
asus zaten anakart üreticisi, temeli var...
toşiba da en eski markalardan...
dell in de servisi malzeme kalitesi iyidir...
kararsız kaldım halen bakıyorum tüm markaların kendine has özellikleri veya işletim sistemleri farklı şuan dell var gerçekten memnunum ama açık olmak gerekirse 1500 lira da güzel para o kadar verecek imkan yok şuan zaten şikayet sitelerine girdim neler neler yazmışlar adamın içi kararıyor.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri