Alıntı burhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gayet net olmuş cevap sebebini sorsam bu kadar bıktıracak nedeni merak ettim
Ben toshiba ve sony den basla laptop almam arkadaslarıma samsung aldık kendim cep telefoncuyum telpaya yolum çok düşüyor samsung ürünlerinede bakıyorlar öncelikle arkadaslarımın sorunundan bahsedeyim aldıkları laptop bi kaç ayda dökülmeye başladı tuşları tek tek çıktı şarj cihazı 1 ayda bozuldu batarya 4 5 ayda hiç gitmemeye başladı servise git gel git gel rezil oldular

telpada gördüğüm bilgisayar sahipleri genelde pc nin kapanmasından şikayetçi aşırı ısınmasından çikayetçi ve parçaların hemen dağılmasından şikayetçi bi müşteri 5. kez aynı arızadan vermiş bilgisayarı ama samsung servisi onu hep baska bi arızadan yazmıs adam pc yi yere vuracaktı müdür geldi zor ikna etti ben 7 sene toshiba kullandım hala evde duruyor kullanmaya devam ediyorum ister inanın ister inanmayın 7 selik pc nin şarjı 20 dk gidiyor samsung da yasananları gördükten sonra kimseye samsung tavsiye etmem ucuz etin yahnisi yavan olur gidin lenova alın acer alın ama toshiba almayın gerçi acer de almayın bi arkadasım aceri mahkemeye verdi kendi kendine kapanma sorununu çözemediler ve pc yi inadına değiştirmediler