bende merak ettim
kardeşim dayım ve kuzenim 3-4 senedir
babam 3 senedir
halam 2 senedir kullanıyor sadece babamın pil bozuldu direk yenisini verdiler.
hangisi iyidir bişey diyemem ama kasa kalitesi önemli bence, ben 5 senedir toshiba kullanıyorum menteşeler tamamen dağıldı, gerçi söküp toplarken dağıldı temelde ama uzun yıllar plastik ısına soğuya çok dayanıksız hale gelebiliyor. Onun dışında en ufak sorun yok alette.
Konu OzzY tarafından (23/07/2012 Saat 06:02 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
99 senesinden beri toshiba kullanıyorum..Bu 2. toshibam..
İlki 99-2005 arası şu anki ise 2005-günümüz arası.. Meşhur öğretmen notebook kampanyasından alınan...
İlk 2-3 sene tüm notebookların isteneni vereceğine eminim.. Ucuzundan pahalısına... Fark daha sonraki senelerde ortaya çıkıyor...
Toshiba L10-102 dediğin modelden ben de halaa kullanıyorum ...
Ayrıca dostum sana casper öneririm.Electro World de bi kampanya vardı kaçırma casper'da 2000 liralık laptopu ben 1000 liraya almıştım.Makinanın özellikleri diğer markalarda 2000-3000 TL arası.Takip et elecro'yu ...
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Ben toshiba ve sony den basla laptop almam arkadaslarıma samsung aldık kendim cep telefoncuyum telpaya yolum çok düşüyor samsung ürünlerinede bakıyorlar öncelikle arkadaslarımın sorunundan bahsedeyim aldıkları laptop bi kaç ayda dökülmeye başladı tuşları tek tek çıktı şarj cihazı 1 ayda bozuldu batarya 4 5 ayda hiç gitmemeye başladı servise git gel git gel rezil oldular
telpada gördüğüm bilgisayar sahipleri genelde pc nin kapanmasından şikayetçi aşırı ısınmasından çikayetçi ve parçaların hemen dağılmasından şikayetçi bi müşteri 5. kez aynı arızadan vermiş bilgisayarı ama samsung servisi onu hep baska bi arızadan yazmıs adam pc yi yere vuracaktı müdür geldi zor ikna ettiben 7 sene toshiba kullandım hala evde duruyor kullanmaya devam ediyorum ister inanın ister inanmayın 7 selik pc nin şarjı 20 dk gidiyor
samsung da yasananları gördükten sonra kimseye samsung tavsiye etmem ucuz etin yahnisi yavan olur gidin lenova alın acer alın ama toshiba almayın
gerçi acer de almayın bi arkadasım aceri mahkemeye verdi kendi kendine kapanma sorununu çözemediler ve pc yi inadına değiştirmediler
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri