geçmiş olsun gerçekten
Peki arkadaşlar şimdi bu aracı herhangi bir yerine zarar vermeden nasıl ters çeviriler merak ettim doğrusu?
geçmiş olsun gerçekten
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
gecen sene cektigim, 2 olu ve 1 yaraliyi icinden cikardigimiz punto videosu:
grande punto kaza - YouTube
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Ankara Hakim Evinin olduğu sokakta mahalle arasında takla atmış bir astra görmüştüm ancak araçta kırık cam dışında çizik bile yoktu nasıl olmuş hala bilmiyorum...
hiç bişey olmazdı, cam kırılır dağılmadan yerinde dururdu.
video altında yazıyor, uşakta olmuş.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
kaza usak - afyon arasinda, ben usak yonunden afyon yonune giderken, karsi istikamette oldu. ankaradan izmire gidiyorlardi sanirim. saniyesi saniyesine sahit oldum. sofor 20'li yaslarda ismi hakandi, yarali kurtuldu. arka koltukta 20-22 yaslarinda iki kisi vardi, ikisi de arac takla atinca canverdiler orada. videoda aslinda arka koltukta oturan vefat etmis iki kisi daha var.
yukarida ekledigim videoyu paylasip paylasmamakta tereddutluydum ne zamandir, ancak simdi konusu olunca paylasmak istedim.
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Allah korusun hepimizi ama arabaya birşey olmamış doğru ama söz konusu sağlamlığa gelince kazanın şekline bağlı yavaşca yada tek hamlelik bir olay olmuş. Geçmiş olsun diyelim.Sağlamlık var dediğim gibi kazanın şekline bağlı aynı kazayı bizde arkadaşımın kango sunda yaptık tavan dümdüz oldu. Direkler sağlam clio dan filan sağlam. puntodan önce fiesta aldım punto çok zayıf dediler hiç alaksı yok 1 hafta binip sattım direksiyon tutuşunda meymenet yokki ama punto o konuda gayet harika bi araç:bende karşılaştırma yapayım dedim hemde fiesta alacak varsa belki punto alır
![]()
Geçmiş olsun,Ben merak ediyorum cam tavan olsaydı sonuç ne olurdu bizim araçlarımız skydome'lu Allah kimsenin başına vermesin'de bilen varmı acaba....
Aracın ters dönmesine rağmen ezilme olmadan durbilmesine şaşırdım.. Vinçle ters çevrilmedikçe bu dönmeyi sağlayan moment aracın özellikle A ve B sütununa zarar verir diye düşünüyordum.. Demek ki Punto'nun statik&dinamik hesapları emniyet payı yüksek tutularak yapılmış..
Hasarın çok büyük olacağını sanmıyorum..Ancak aracın tavan sütunları büyük yüke maruzkaldığı için istenmeyen bir kaza anında aynı başarıyı tekrar edemeyebilir...
Allah korusun çok üzücü bir olay
acaba forumdanmıdır kişi, ya da plakayı tanıyan bilen varmıdır, kazanın nasıl olduğunu, o taklanın kaç km giderken atıldığı vs öğrenmek isterim..
Bu olayın tek tesellisi can kaybı yok.Boşverin arabayı hafif sıyrıklarla atlatılmış.Ben düz duvara tırmanarak takla atan bi bayan şoförün videosunu izlemiştim.Her şekilde olabiliyor.Allah korusun gerçekten...
Sonuç aynı olurdu Yıldıray.Takla atan aracı koruyan tavan sacı değil araç sütunlarıdır.Cam tavanlı modellerde de bu araçtaki gibi sütunlar var artı cam tavan aralarında da korumalar mevcut.Yani araç tasarlanırken cam tavanlı olarak ya da cam tavansız olarak tasarlanmakta en başında...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri