işte bu yüzden dizele biniyorum lpg Den nefret ederim. zaten lpg yüzüden başıma gelmeyen kalmdı buda bizlere bir örnek daha olsun bakımları zamanında yaptırın kontrol ettirin aracınızı olduktan sonra kıymeti kalmaz!!!
Ters dönenin ardından yanan punto haberi geldi bugün. Aman LPG bakımlarına dikkat. Gaz kokusuna aldırış etmemenin yeterince tehlikeli olduğu ortada.
Gündem LPGli araçta sigara içmeye kalkt?: 3 yaral? ZAMAN
Sigara yakmak isterken... | GAZETE VATAN
Burda da videosu varmış:
https://www.focushaber.com/videogale...yarali-v-24502
**Geçmiş olsun içerisindekilere..
Konu celenlee tarafından (18/07/2012 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.
işte bu yüzden dizele biniyorum lpg Den nefret ederim. zaten lpg yüzüden başıma gelmeyen kalmdı buda bizlere bir örnek daha olsun bakımları zamanında yaptırın kontrol ettirin aracınızı olduktan sonra kıymeti kalmaz!!!
sonradan lpg takılan araçlara kasko yapılıyor mu yoksa durum çok kötü
Lpg kullanan bir çok kişi var. Çoğuda sorunsuz biniyor. Bende Dahil.
I Love Abarth
lpg li araba almadım almamda takmamda , içindekilere acil şifa adamın kolları baya yanmış
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
Mutlaka ciddi şekilde gözardı edilmiş bir eksiklik vardır bu araçta.Yoksa durup dururken kolay kolay bu şekilde yanmaz.İnternet sitelerinin birinde video da lpg ve benzinli araçlar patlayıcılık yönünden test edilmişti.Testte kullanılan lpg li araç tutuşturulduktan sonra benzinli araçtan daha geç patlıyordu.Patlama şiddeti de gaz tahliye dildiği için benzinli gibi değildi.
LPG Car Fire Tests ,Indian IMDB ,Video Movie - download hindi songs video - video hindi songs download - Filmyboxoffice
1. araç benzinli
2. araç LPG (iyi dönüşümlü- Emniyet valfli)
3. araç LPG (kötü dönüşümlü) sanırım emniyet valfi yok.
1. araç: 3 dakika sonra benzin deposu patlıyor.
2. araç: 12dk sonra LPG tankı gazı boşaltıyor
3. araç: 14 dakika sonra havaya uçuyor.
Saglam bakimli Lpg donusumu yapilmis bir aracta sıkıntı olmaz.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri