Sayfa 3/3 İlkİlk 123
58 sonuçtan 41 ile 58 arası

Konu: BU YARIŞMAYI izlediniz mi??rezil bunlar rezil bi izleyin yuh dersiniz

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

tebrikler

zeynep ...
    ... zeynepc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******
    Edilen teşekkür: 13

alıntıdır
    yazıklar olsun
    Bu programı düzenleyen, yayınlayan, organize eden,katılan,zevkle seyreden, alkışlayan,sunan,yarışmacı olarak katılanlar ve bunların anaları babaları ve bütün tasvip eden nekadar erkek ve kadın varsa,hepsine yazıklar olsun. Sayenizde Türkiyeden,Türklüğümden utanıyorum.Aslında sorulara böyle yanlış cevap vermek(eğer rol değilse)aptallık değil oraya ...... ile çıkıp mahrem yerlerini zevk alarak göstermek en büyük ..... .Bu memleket sizden nefret ediyor.Allah sizi bildiği gibi yapsın!
    10 Temmuz 2007 Salı 13:52
    kimsesizler mi?
    merak ediyorum bunların anaları babaları yok mu kimsesizler mi? yoksa aileleri izleyip guru mu duyuyor lütfen sesimi duyan biri cevap versin arkadaşlar
    10 Temmuz 2007 Salı 11:38
    yazık
    siz çikip oranızı buranızı açacaksiniz türk halkına deyım yerındeyse izleteceksiniz benim başörtulu kardeşim başini kapatıyor diye irticacı yobaz dıyceksiniz bunu yapanların hepsinin ALLAH belasini versin hepınızin canı cehenneme ...... .RTIK GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVEEEE EEEEEE.
    10 Temmuz 2007 Salı 10:17
    bu ülkenin haliLaNCeRVıhergün okadar şehit veriyoruz,neden? bunlar ve bunlar gibiler rahat uyusun akşam tv. programlarına çıkıp saçmalasınlar diye değil!.. bu saatlerde nerede nasıl bir çatışma oluyordu haberi olan bir vatandaş varmı?
    10 Temmuz 2007 Salı 09:30
    yazıkvatansever
    Gerçekten çok yazık ya.Bir müslüman evladı islamiyeti gerçekten yaşayan biri bir programa katılsa ve türbanla yayına katılmak istese YOBAZ olur GERİ KAFALI olur gençliğin böyle pis emellere alet edilmesi insanlığa resmen peşkeş çekilmesi ayıptır ve affı olamaz türk halkı bunu unutmaz.Birde gerçekten türk halkı içinde bu yolda ilerleyen örümcek beyinliler çok kızlarını böyle bir programla peşkeş çekebilen ebeveynler varken TÜRK halkının işini çok zor

zeynep buraya taşıdım kusura bakma..
    Konu zeynepc tarafından (18/07/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
    Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

ok..teşküüür
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!

DİLEK K.
    GUL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 24

Alıntı zeynepc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dilek bence yanılıyosun kadınlar aşşağlandı dersen asıl o zaman erkek - kadın ayrımı tartışması oluşabilir..orda Dalga geçilen kadınların hepsi en az lise mezunu ve yetişkin kendi iradeleri var ve kimseyi temsil etmiyorlar kendi kişilikleri haricinde..YAPMASINLAR!!!! onlar beni temsil etmedikleri için şahsen ben aşşağlandığımı düşünmüyorum bir bayan olarak..rtük konusuna gelince bencede el atmalı ama kadınlar aşşağlandığı için deil örf ve adetlerimize uygun olmayan edepsiz görüntüler olduğu için.kadınların masaya çıkıp dans etmeleri ne kadar aşşağılayıcıysa erkeklerin de o yarışmada don gömlek oturmaları o kadar aşşağlayıcıydı bence.ORDAKİ ERKEKLER güya dahiymiş niye don gömlek oturdular o zaman
    Zeynep bu sabah rtük'e gereken mesajı yolladım..program kaldırılır yada formatı değiştirilir bilemiyorum.Ama bildiğim tek şey reyting uğruna show amaçlı kadınları ,kızları bu şekilde kullanmaya hakları yok...( reyting uğruna yapılan programda yapılan, aptal rölü...) izlediğim görüntüler hiçde hoş değildi ,evet biz gelenek ve görenekleri olan ,farklı kültürde olan bir toplumuz ve ne yazık ki her gün tv de bizlere geleneklerimize aykırı gelen pek çok program yayınlanıyor.bunları tek tek engellememiz imkansız...fakat bu yarışma da durum biraz daha farklıydı... polomik yaratmak için yazmadım düşüncelerimi,sadece bir bayana yakışmayan ve aşağılayan görüntüler izledim o kadar...umarım benim gibi düşünen diğer bayanlarda sesini duyurur da ,bu rezillik biter...

Sevgilerimle....

G. K.
    I Love GPTR Gkhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 143

Bu programın aslı yabancılardan alınmaydı değilmi?Eğer öyle ise zaten baştan yanlış bi durum.Onların bakış açısı ile bizimki okadar farklı ki.En basitinden bu yönde..Onlar bu duruma bizim baktığımız açıdan bakmıyorlar çünkü.Yanlışım varsa düzeltin bi ara bi kanalda haber programını bile çıplak kadın sunuyordu.Orda tek ortak yanımız türkiyede olursa onlarınki gibi reyting rekorları kıracağıdır

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

haklısın ama bende diorum kiii yapmasınlar..onlar aciz miii silah zoruyla mı yaptırıyorlaar..neyse polemik olmasın..saygılar...bence rtük kapatır bu yarışmayı formatı değiştirip tekrar sunarlar bize..böle yağlı kaymak kaçar ma medya için..
    https://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
    tel:0312-4441178
    Konu zeynepc tarafından (10/07/2007 Saat 18:47 ) değiştirilmiştir.
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

yaw bu progdan haberim bile yok tv izleme alışkanlıım olmadıına sewindim yorumları okuyunca ne diyim artık kızları aptal yerine mi koyuyolar yoksa kızlar cidden aptal mı onu da çözmüş deilim ne diyim...

eer bu programı koyarken daa dorusu koyduunuz resimlerden kızların giydii giysileri gördükten sonraki yorumum...:

medeniyet açmaksa bedeni çöldeki bedevi bunlardan daha medeni...

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

Ya aslında bu bir arz-talep meselesi.. Şu da bir gerçek ki her ne kadar negatif yönde eleştirsek de, birçoğumuz o programı tekrar izleyecektir. En azından ne olup bittiğini görmek için. Eee bu kadar reyting olursa, kanal da yayınlar bu ve benzerlerini. Şunu yapabilirsek eğer biz adam oluruz; bu programı kalitesiz olarak mı görüyorsun? O zaman bidaha izleme, bu kadar basit..Şahsen ben, içeriğini anladıktan sonra 2. defa rastladığımda kanalı değiştiririm. Zaten Gökhan nında dediği gibi iyice sapıttılar magazin ve haber mevzularında..Birde böyle saçmalıkları hayatımıza sokarsak işimiz iş...Rtük gene kapatsın ok, ama bence en güzel sansürü yine bizler, bilinçli insanlar, verebiliriz.... "İzlemeyerek"
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

mehmet savasçı
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478

ewet en iyi protesto izlememek hem beğenmiyoruz hem izliyoruz reyting artıncadabi daha yayınlıyorlar

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

allahtan tv izleme alışkanlığım yok haber alma alışkanlıımda da internethaberden geçiyo...

ha bu belki kötü bişi ama gazetede okursam bi hasan pulur un yazılarını okurum bi de oto eklerini tv yi zaten nerdeyse hiç izlemem arada pc den sıkıldıımda powerturk u açıp klip izlerim o kadar sanırım bunları görünce en kafayı rahatlatıcak şeyi yapıorum...

G. K.
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Bugün izliyormuyuz bu programı

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Alıntı Gkhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün izliyormuyuz bu programı
    hahah bakıyorum da 4 gözle bekliyosun gökhan

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

İzleseniz de Allah aşkına yorum yapmayın, rant vermeyin şu dangalak programa
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

G. K.
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Yok tv de gördüm burdada baya bi konusuldu o yüzden yazayım dedim

Yoksa programı beklediğimden değil..Reklamlarını izliyorum adolf hitmi diyor yaaaaaa .Görünüş olarak idare eder ama zekasını görünce resmen tiksiniyosun kızdan yahu

A. K.
    nasrettinhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı anvil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    danışıklı dövüş bunlar. bizler sayesinde de raitingleri artıyo. ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz. izlemeye devam edin...
    Burada konuşulanlardan sonra dün gece izledim...Kesinlikle danışıklı dövüş,kesinlikle kurgu her cevap bilinçli bir şekilde rating için söyleniyor......Hiç gerçekçi yapamıyorlar ..Çok yapmacık olduğu hemen anlaşılıyor....Benim anladığım proğramın formatı bu..Oradaki bayanların aptal olduğunu düşünmüyorum...Biraz zeki olduklarıda söylenebilir...Rayting için her şey mübahtır anlayışının hakim olduğu bir program...

Not :Önümüzdeki hafta ki programı sizlere yorum yapmak için yine izleyeceğim...:

G. K.
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Dün biraz baktım bende.Sonra Jackass izledim

Makina'dada eleştirildiler

mehmet savasçı
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478

dün akşam bi baktım behsat dediya bizi rtüke şikayet edenler geri kafalı diye ondan sonra açmadım ama okan bayülgene helal olsun adam iyi yorum getirdi

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

hepsi aptalca

Sayfa 3/3 İlkİlk 123