Doğru Bornova olabilir![]()
Doğru Bornova olabilir![]()
ailecek izliyoruz , bayılıyoruz ve tavsiye ediyoruz eşe dosta![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
bu bankalar addesi denen yer varya orda gördüm o kızı hayatta unutmam dayımların karşısındaki binada oturuyo
ben semra özelı bilip kocasını bilemeyene hala kopuyorum..ama behsat iyi laf geçirdi yaa aklıma geldikçe gülüyorum elinde bjk li top var dio haha![]()
Konu zeynepc tarafından (10/07/2007 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Tek kelimeyle kadınların bu kadar aşağılandığı başka bir program izlemedim...rtük kesinlikle el atmalı olaya yoksa kadınlar ayaklanacak...soruyu bilemeyince masaya çıkartıp oynatmak ne demek , üstelik erkek yarışmacı masadan uzakda oturmayı tercih ederken iyice masaya yaklaş demeleri...resmen kadınlar aşağılandı...ancak siz oynamasını bilirsiniz der gibi...pesss yaniiii......pessss...
dilek bence yanılıyosun kadınlar aşşağlandı dersen asıl o zaman erkek - kadın ayrımı tartışması oluşabilir..orda Dalga geçilen kadınların hepsi en az lise mezunu ve yetişkin kendi iradeleri var ve kimseyi temsil etmiyorlar kendi kişilikleri haricinde..YAPMASINLAR!!!! onlar beni temsil etmedikleri için şahsen ben aşşağlandığımı düşünmüyorum bir bayan olarak..rtük konusuna gelince bencede el atmalı ama kadınlar aşşağlandığı için deil örf ve adetlerimize uygun olmayan edepsiz görüntüler olduğu için.kadınların masaya çıkıp dans etmeleri ne kadar aşşağılayıcıysa erkeklerin de o yarışmada don gömlek oturmaları o kadar aşşağlayıcıydı bence.ORDAKİ ERKEKLER güya dahiymiş niye don gömlek oturdular o zaman![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Zeynep bu sabah rtük'e gereken mesajı yolladım..program kaldırılır yada formatı değiştirilir bilemiyorum.Ama bildiğim tek şey reyting uğruna show amaçlı kadınları ,kızları bu şekilde kullanmaya hakları yok...( reyting uğruna yapılan programda yapılan, aptal rölü...) izlediğim görüntüler hiçde hoş değildi ,evet biz gelenek ve görenekleri olan ,farklı kültürde olan bir toplumuz ve ne yazık ki her gün tv de bizlere geleneklerimize aykırı gelen pek çok program yayınlanıyor.bunları tek tek engellememiz imkansız...fakat bu yarışma da durum biraz daha farklıydı... polomik yaratmak için yazmadım düşüncelerimi,sadece bir bayana yakışmayan ve aşağılayan görüntüler izledim o kadar...umarım benim gibi düşünen diğer bayanlarda sesini duyurur da ,bu rezillik biter...
Sevgilerimle....
danışıklı dövüş bunlar. bizler sayesinde de raitingleri artıyo. ne demişler reklamın iyisi kötüsü olmaz. izlemeye devam edin...
Burada konuşulanlardan sonra dün gece izledim...Kesinlikle danışıklı dövüş,kesinlikle kurgu her cevap bilinçli bir şekilde rating için söyleniyor......Hiç gerçekçi yapamıyorlar ..Çok yapmacık olduğu hemen anlaşılıyor....Benim anladığım proğramın formatı bu..Oradaki bayanların aptal olduğunu düşünmüyorum...Biraz zeki olduklarıda söylenebilir...Rayting için her şey mübahtır anlayışının hakim olduğu bir program...
Not :Önümüzdeki hafta ki programı sizlere yorum yapmak için yine izleyeceğim...:
![]()
ben semra özelı bilip kocasını bilemeyene hala kopuyorum..ama behsat iyi laf geçirdi yaa aklıma geldikçe gülüyorum elinde bjk li top var dio haha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emre senin favorin hangisi![]()
söylemem kaptırmam sanaa
bizde geyik yapıyoruz millet sanıcak başka bişiler aaaa..
kıza yanındaki oğlan çaktırmadan söylüyor elvis presley diye kız onu elvin prins mi diyor 5 daka baya bir saçmaladı oğlanda iii kopya verdi hani
Kızlarda kızdı hani her eve lazım cinsten bunları kandırmakta çok kolay olur be
nerdesin
Geç gelecem amerikada bush la yemek yiyorum
kim o akraba mızmı selam söle
hehhehhhheeeehhhheeeeeeee
Ne söyleyim ki, yazık yazık![]()
bunları özellikler secmişler ya bu kadar aptalı nerden bulmuşlar
ağlanacak halimize gülüyoruz
Allah onlara güzellik vermiş gerisini koy vermiş
ozaman çoğu programları kaldırmaları lazım.rtük konusuna gelince bencede el atmalı ama kadınlar aşşağlandığı için deil örf ve adetlerimize uygun olmayan edepsiz görüntüler olduğu için![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
yaa bence birazda show için bu kadar olacağını sanmıyorum ayarlanmış gibi geliyo bana ... rtük konusuna gelince bi şikayetiniz varsa hemen anneme söyleyim kapattırıyım istiyosanız![]()
annem rtükte çalışıyoda ..
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri