izledim ve acayip güldüm ağlanacak halimize..dün bi haberde de başka bişi izledim..acaba bu kızlar gerçek mi diye bi muhabir almış mikrofonu sokağa çıkmış soruyor kızlara aynı kızlardan sokaklarda da var bi sürü..tabi erkeklerden de..
Güzel kızlar ve dahi erkekler
Nilgün ATAR
Göster/ Gizle
GÜZEL KIZLAR VE DAHİ ERKEKLER !
Show TV de yeni bir yarışma programı başladı. Güzel ve Dahi. Manken gibi güzel kızlar, dahi erkeklerle, saray yavrusu bir evde 120 gün birbirlerini eğitecekler. Format bu. Karşılığında da 100 bin YTL ödül var.
Öylesine seyrediyorum programı.
20 li yaşlarda, süper minili, lepiska saçlı kızlar ekranda boy gösterdikten sonra sıra dahi erkeklere geldi. Erkekleri kızlar seçecek. Ancak güzel kızlar dahi erkekleri seçmekte zorlanıyorlar. Yakışıklı olmasını istediklerinden, belki de beklentileri çok yüksek olduğundan, biraz hayal kırıklığı içindeler ve eşleşmeler zorlukla gerçekleşiyor. Kızlar isteksizliklerini de açıkça belli ediyorlar yarışma arkadaşlarına.
Eşleşme sağlandıktan sonra sıra kızlara genel kültür testi yapılmasına geliyor. En yüksek puanı alan yarışmacı, en kral odada kalacak.
İşte esas yarışma bundan sonra başlıyor. O dünya güzeli kızların sorulara verdiği-hayır veremediği- cevaplar karşısında, önce sunucu Uygur, sonra dahiler ve izleyiciler büyük bir komedinin içinde buluyorlar kendilerini.
Kızları izledikçe verdikleri cevapların önceden kurgulandığını düşündüm. Çünkü inanılır gibi değildi.
Yarışmacı güzel kızlara ekranda bir resim gösteriliyor ve kim olduğu sorularak kısa bir bilgi isteniyor. Hıncal Uluç ile ilgili bilgiler sevgilisinin adına ve gittiği boğa güreşlerine kadar verilirken, diğer tüm sorularda fena çuvalladılar.
Elvis Presley için “eurovizyonda 1.falan mı oldu” diyerek bocalayan yarışmacı güzel, sanatçının adını aldığı kopyalardan “ölvi pösli”olarak telaffuz ederken, Pavarotti’ye Bill Gates diyenler oldu.
En ilginci Adolf Hitler resmi karşısında bocalayan güzelin verdiği cevaplardı. Soru cevap diyalogu şöyle gelişti:
- Abovs Hitli.. Adof Hibni mi?.. Abols Hitli…Abov İbni…sesli düşünüyor kızımız, bu arada izleyicilerden gelen kopyaları çözmeye çalışıyor.
- Unuttum yaa heyecandan. Ne iş yapıyo bu?. Başbakan falan mı?.
Kız gözlerini süzerek hatırladım diyor sevinçle:
-Adof Hiter..
Bu arada süre doluyor ve sunucu Behzat Uygur “Hitler hiç makbul adam değildir” diyor.
Kız kendinden emin cevaplıyor:
-Aynen o yüzden tanımıyorum zaten”….
Birkaç soru sorulmasını daha istiyor kızımız, puan toplayıp en iyi odayı kapmak için. Uygur şöyle diyor:
- Sorarız ama Türkiye henüz buna hazır değil.
Mehmet Ağar’ı, Semra Özal’ı, Fazıl Say’ı, Turgut Özal’ı, Ecevit’i, Ahmet Necdet Sezer’i tanımayanlar, kim olduğunu bilse de hakkında en ufak bilgi veremeyenler, karenin 4 köşesi olduğunu bildiği için sevinenler… daha neler neler..
Ekranda Pele’nin resmini gören güzel kız ise elindeki toptan futbolcu olduğunu bildi ama “futboldan hiç anlamam kim olduğunu çıkaramadım” dedi.
“Elinde Beşiktaş’ın renkleri olan topu var” diye sesli düşünüyor. “Kim 500 milyar ister” yarışmasında sanki.
Uygur soruyor:
-Beşiktaşlı mı?
Güzel gözlerini süzüyor.
-Hayır yabancı sonuçta.
-Yabancılar Beşiktaş’ta oynayamaz mı. Sizce nereli?
-Afrikalı olabilir.
-Futbolla hiç aram yok diyor, göğüs dekoltesini düzelterek.
Uygur dayanamıyor ve patlıyor:
-Senin hiçbir şeyle aran yok zaten.
Dahi adamlar umutsuzluk ve şaşkınlık içinde 120 gün birlikte olacakları kızlara bakıyorlar. Kızların en iyi yaptığı iş dansetmek. Oyna deyince masanın üstüne çıkarak çok güzel dansediyorlar.
Kızlar güzel. Erkekler dahi. Bu yarışma programı seyredilmeli. Çok eğleneceksiniz.
(alıntı)
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
izledim ve acayip güldüm ağlanacak halimize..dün bi haberde de başka bişi izledim..acaba bu kızlar gerçek mi diye bi muhabir almış mikrofonu sokağa çıkmış soruyor kızlara aynı kızlardan sokaklarda da var bi sürü..tabi erkeklerden de..
hepsi rezildi...
fox life'ın beauty and the geek'inin türkiye versiyonu.
her zamanki gibi orjinal ve ilk!
(hotwhoppercheese, 16.06.2007 00:10)#10955357 !?
show tv de yayınlanacak yarışma.
kadının ancak fiziğiyle, erkeğin de ancak zekasıyla çekici olabileceğini öğreten program.
bilmiyorduk, iyi oldu*
(lovemyself, 27.06.2007 10:34)#10985296 !?
8 güzel kadın (logosu/maskotu sarışın güzel kadın) ve 8 dahi erkek (maskotu tüvit ceketli gözlüklü inek) aynı evde. bakalım kim kiminle eşleşecek?
"bu eş bulma yarışması değil sosyal bir deneydir" sloganıyla pazarlanmakta olan rezillik. daha ne diyeyim? zerre konuşmaya gerek yok.
(spinapubica, 04.07.2007 22:02 ~ 22:03)#11006247 !?
fırlama bir-iki tip olsa, şu tür diyaloglara gebe programdır:
- selam niyan. naber, keyifler nasil? seviyeli bir muhabbete ne dersin? hayır, şimdi milletin arasında sorma hevesi bırakmadın bende; genelde diyaloğun dördüncü veya beşinci basamağına doğru, tepki vermeme hedefi açısından, mutlağa yakın bir trende sahip olduğundan dolayı, şu an, seçilesi en mantıklı stratejik opsiyon olarak, bu tarz muhabbetlerin -görece- dönebileceği optimum uzay olarak, diğer bireylerden soyutlanmış mutfak ortamında seni kıstırmanın iyi bir fikir olacağını düşündüm. tadaaa; işte karşındayım!!
- neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?!
- anlıyorum; biraz karışık gelmiş olabilir söylediklerim.
- evet...
- neyse; tamam bundan sonrasında, düşünsel bazda minimal açılıma tabi tutacağım fikirlerimi: niyan; seni her gördüğümde, testosteron seviyemi on misline katlıyorsun..
- testesteron mu? ne o öyle testere gibi. ben çok korkarım testereden! bana zarar vermeyeceksin di mi?
- ...?!? (başlarım ulan, sosyaline de, deneyine de!)
(yuzuklerin beyefendisi, 07.07.2007 00:04 ~ 09:09)#11012999 !?
zeki ve güzel kavramlarını kendi çaplarında değerlendirmeye kalkışan bireylerin yaptığı işin türkiye versiyonu olacak programdır. reklamından bile artık bıktırmış, önüne geçilemeyen aptal sarışın, zeki erkek karşılaştırmasıyla cinsleri nasıl yaftalamaya çalıştıkları çok aşikar. yeter !!! demek istiyorum ama halkı bunu istiyor lafı duymaktan korkuyorum, çünkü o zaman midemi de tutamıyorum.
(tuya, 07.07.2007 00:15)#11013029 !?
8 gümel kızın, ay olmadı, 8 tüzel kazın, ay yine olmadı, 8 közel fızın... ay diyemiyorum yarabbi hepsi birbirinden beter. 8 yaratık lensli, olabilecek en iğrenç yapma dişli, tüp patlamış basit kızın 8 dohü çocuk, ayyy 8 daha cacık, şimdi olacak 8 sahi çocuk hah dahi çocuk dahi çocuk arasında seçmece yaptığı yoruşma. sonuncusu behsat uygur ve tanımadığım ıkınırcasına gülen alternatif bir bayan. ha rating rekortmeni olur, insanlar ölür biter bu programa o ayrı...
(fearofthedark, 07.07.2007 21:00)#11014653 !?
yarışma. hayır tanımı aradan çıkarayım ki sonra şu içimden gelenleri yazarken bir de entrymiz silinmesin efendim. şimdiii... hay ben bu yarışmayı türkiyeye taşıyana mı diye başlasam, yoksa hay ben bu yarışmaya katılan türkiyenin sözde geleceğine mi desem, ya da hay ben bu kafası kopasıca çirkin mi çirkin tek marifeti uzun ve ince olmak olan kızlara şu beyinli mi beyinsiz mi olduğuna karar vermediğim çocuklar hakkında "ıııy bu neeee kıııız iiivreenç felan yaaaniii" dedirtenlere mi diye devam etsem.
ulan adam uzay mühendisi, adam yapay zeka uzmanı, adam tıp öğrencisi... saçımı başımı mı yolsam... ne yapsam?
ama eğer orada oturan yapay sarışın yapay dişli yapay mavi gözlü yapay bronz hatunu elime verirseniz, valla evire çevire öyle bir döverim ki hepinizin içi ferahlar eminim...
ha bi de tabi dahi görmesek...
delirttiler beni gene akşam akşam...
(ronnie, 07.07.2007 21:18)#11014678 !?
ilk diyalog bombasını şu şekilde yaşatmış yarışma programı.
sunucu bayan: "bakın iq'su 160'mış..."
yarışmacı bayan: "çok mu yane??"
ekleme: yanlış anlama olmasın ama evet sarışındı.
(orcus, 07.07.2007 21:23 ~ 21:40)#11014694 !?
(bkz: sponsored by yonja und eksi sozluk)
(nihilanth, 07.07.2007 21:27 ~ 21:28)#11014708 !?
katılan yarışmacılara bakınca, beauty kısmını az da olsa kotarmış ama geek kısmından çakmış yarışmadır. zira gelen çocukların çogu klasik geek tanımına uymamaktadır. orjinal versiyonunda ciddi ciddi geek tipli kişiler bulunurken, bizim versiyonda gayet iyi tipler de mevcuttur. giyim kuşam olarak kızların yanında pek tutunamasalarda, bir iki hafta içinde gayet adama döner bizim çocuklar. zira kızların bir kaçı da oglanlara yakışmayacak şekildedir. guzellikle, aşırı suslu olma kavramını pek kavrayamamış yarışmayı duzenleyenler. manken kadar guzellik beklemiyorduk da, caddeden bile daha iyilerini rahat bulabilirdik.
(cut it short, 07.07.2007 21:40)#11014727 !?
birbirlerine öğreticek çok şey olduğunu idda eden yarışma. şu saatten sonra birbirlerine ne gibi şeyler öğreticekler merakla bekliyoruz efendim.
(yui yui, 07.07.2007 21:41 ~ 21:42)#11014730 !?
kenar mahallenin gülü kıvamında kızların katıldığı yarışma, bunlar güzelse sahiden türk kızları gitsin diyeceğim ama neyse ki sahiden güzel kızlar da var türkiye'de...
(bkz: guzel zengin kibar zeki ve iyi sevisen bayan)
(crown, 07.07.2007 21:54)#11014755 !?
yaran diyaloglara sahne olmaya devam eden yarışmadır.
-resimdeki kim? (resimde maradona vardır)
-macit...ay heyecandan... maradona, dunyaca ünlü futbolcumuz!!!
(bu arada o resim degil fotograf.)
(cut it short, 07.07.2007 21:57)#11014759 !?
20 küsür yaşına gelmiş ve ortalama zekaya sahip bir kişiye, yaşadığı ülkenin cumhurbaşkanlığına aday olan dışişleri bakanını sormak ya da ''10.000'de kaç sıfır vardır'' diye sormak apaçık hakarettir.
zımni hakaretlerin edildiği, karşılık olarak da zımni hakaretlerin göz göre göre yendiği programdır.
(nesilsiz, 07.07.2007 21:59)#11014764 !?
esas isminin cesur ve güzel olması gereken yarışma imiş. her iki cinsi tek tek ele alalım:
şimdi hanım kızlarımız yaradılışları gereği bir şekilde güzeller. kiminin burnu, kiminin saçı, kiminin gözü, kiminin göğüsü, kiminin bacağı (öhö öhö biraz bel altı gelmeye başladık burada neyse keselim)... e makyaj denen muhteşem hileyle de birleşince ekranda dvd kalitesinde görüntü karşımıza çıkmakta yani doğal halleri hala bir sır. ancaaaak... konuşmaya başladıkları an gördük ki görüntü az çok var (gidip geliyor) ama artık saflık mı desem, aptal rolü oynama kabiliyeti mi desem yoksa yaratılış gereği böyle diyip işin içinden çıksam mı ne desem müthiş cesaret gerektiren bir atılganlıkla çıkıvermiş bu hanım kızlarımız ekran karşısına ve kendilerinin karakter açısından defolarını, yetersizliklerini gözler önüne sermekteler. bu açıdan hem cesar hem de güzeller.
öte yandan beyefendilerimiz de yarışma konusu neticesinde ortaya konulan tek güzellikleri olan zekaları, üzerlerinde çalıştıkları konuları ve ilgi alanları açısından titrekten atılgana dönüşme hevesindeler ve karşılarındaki hatunlara başka bir gezegenden gelen yaratıklar gibi bakmakta öyle davranmaktalar. özellikle yapay zeka üzerine çalıştığını söyleyen yarışmacı karşısındaki biyolojik zekayı ("ne zekası be?" diyenler olabilir kabulümdür) tanımlamakta güçklük çekmiş 10 hafta bıoyunca karşındaki zekayı yapay hale getirceğini düşündürtmüştür bana. bu açıdan da sosyalleşme, ilişkiler açısından defolarını sergileyen erkek yarışmacılar aynı şekilde müthiş bir cesaret örneği göstermekteler.
nihayetinde izlediğimiz he man ve she ra nın yeni maceralarıdır. yalnız ortada bu sefer ne he man ne she ra vardır, bir titrek bir atılgan bir de behzat uygur'un başarıyla canlandırdığı iskeletor vardır.
(dare, 07.07.2007 22:00 ~ 22:11)#11014766 !?
türkiye televizyon dünyasının son bombasıdır. çok şaşırmadım aslında, kendini mal yerine koydurup sırf bacaklarını göstersin diye masaüstüne oturtulan, alenen aptal yerine konmayı kabul eden süslü manken bozmalarının ve dahi olduğu söylenen ama dahilikle uzaktan yakından alakası olmayan zavallı tiplerin bulunduğu yarışmadır. iğrençsiniz.. iğreniyorum sizden.. sırf şu sahte renkli dünyada bir yere gelmek amacı ile kendini aptal yerine koyduran insanlardan ve ne yazık ki kendi mamulleri olan insanları tekrar tekrar kullanıp onların üzerinden rant sağlayan şu aptal sistemden ... yazık sizlere..
lütfen masaya oturduğunuzda malum yerlerinizi kapatmaya çalışmayın esas utanılacak yer o boş beyinleriniz...
(9unkaresi81, 07.07.2007 22:02 ~ 22:11)#11014772 !?
az önce şu hadise gerçekleşmiştir:
yarışan kız bill cln için önce bush dedi sonra cln bush dedi behzat uygur tekrar soruyorum kim bu dedi kız da kesin bir tavırla cln bush dedi.
ben kendisini burdan deli gibi alkışlamak istiyorum
(iolonea, 07.07.2007 22:06)#11014777 !?
çok kötü bir yarışma olmuştur. "beauty and the geek"in uyarlanması ile ortaya çıkmasına karşın, bu programla, formata ve orada bulunan şahıslara hakaret edilmektedir resmen.
bu kadar iğrençliği bir arada görmemiştim daha önce. sunucularına ve program yapımcılarına "beauty and the geek"i iyice izlemelerini tavsiye ediyorum. iyice izlesinler ve orada şahsa hakaret etmek ya da ona soru sorarken sulu sulu "ahahahaha"ları savurmak ya da "fa-fa-fa ile başlıyor." demek var mıymış öğrensinler.
siz orada yarışma mı yapıyorsunuz, yoksa aşağılama şovu mu? tek kelime ile rezalet. dayanamadım bile.
(nuage, 07.07.2007 22:06)#11014778 !?
en iyi komedilere taş çıkaracak şekilde insanı yaran yarışma programı kisvesi altındaki bacak şovu.
(fireblade, 07.07.2007 22:07)#11014782 !?
şu anda televizyon ekranında saçaklı turuncu kısacık bir elbise giymiş uzun bacaklı bi kızın bi masanın üzerinde macarena eşliğinde dansettiği, güya dahi olan bi oğlancağızın da masanın hemen dibinde oturup gözlerini kararlı bi biçimde indirip yere baktığı yarışmamsı.
ağzımdaki kolayı püskürttüm im.. yiğit özgür karikatürü olabilirdi o sahne, daha deli daha absürd bişi görmedim televizyonda daha önce.
(fungess, 07.07.2007 22:10 ~ 22:11)#11014786 !?
yarisan kizlarin guzellikleri tartisilir ama genel kulturden yoksunluklari tartisilamaz
(lead guitar, 07.07.2007 22:11)#11014789 !?
çok eğleneceğimiz yarışma:
- ırak'ın başkenti neresidir?
- lübnan
kıza ikinci bir şans verilir.
- musul. o da yanlıştır herhalde.
(uther, 07.07.2007 22:12)#11014792 !?
kızların aptallıkları, erkeklerin tipsizlikleri üzerinden aşağılandığı yarışma programı.
yani erkekler genel olarak tipsiz sayılmaz ama kızların aptallıgı konusunda kıymetli götümüz sagolsun yorum yapmak istemiyorum.
ama bu kızlara da çirkin denmez, hepsi uzun boylu ve alımlı.
edit: ayrıca cumhurbaşkanıı bildigi için alkışlıyolar kızları...
allahım bir de kızı mikro mini etekle masanın üstüne çıkartıp masada oturan adamın önünde oynatıyorlar.
- dahican o kadar aşağıladık,al bu da müessesemizin ikramı!
(bkz: bu ne be)
(merope, 07.07.2007 22:12 ~ 22:18)#11014793 !?
sadece beş dakika dayanabildim.
kadınların bu kadar aşağılandığı başka bir program/format daha yoktur galiba.
(fire walk me, 07.07.2007 22:13)#11014795 !?
kendime oha falan dediğim yarışma fikri olmuştur. 2 sene sürmüş gerçi kopyalamaları.
(bkz: #7641509)
(ozdek, 07.07.2007 22:17)
EKŞİ SÖZLÜKTEN ALINTI..YARIŞMADAN DA YUUUH
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
ya bende izledim ve gerçekten inanamadım, bu kadar APTAL olunmaz ya!!
tamam fiziksel güzellikleri şahane, kusursuz yüzleri ve vücutları var ama kafaya "tık" die vur, "donnnkk" diye ses gelir içerden, bomboşş
yarım yamalak isimleri hatırlıyorlar, bilgi verin o ünlüyle ilgili diyorsun, hatun anca magazin haberlerini sıralıyor, birde utanmadan "ben bunlara çalışmıştım bide" diyor..
yazık, gerçekten yazık...bence ya kasıtlı yapıyorlar ( meşhur olmak adına) ya da ülkenin gençlerinin bazıları gerçekten vahim durumda...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
MEhmet ağar a mehmet erif dedi bide kızı var dedi.oysa kızı 10 yıl önce öldü izlese adam ne üzülür haaaa...semra özalı tanıyoor(artık nerden ne için magazinci bunlar) TURGUT ÖZAL I tanımıo..yuuuuh
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
Bende izledim bu programı.Ağlancak halimize gülüyoruz başka bişey değil
acaba numara mı yaa?? bu kadar da 0lmass
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
bu arkadasımız en doğrusunu yapmış yalnız![]()
kızlar oynarken hiç bi çocuk izlemedi bi tek bu yarışmacı izledi..gökoda en iyisini yapmış diyo vallaha doğru![]()
Gökhann geliyo uçan tekme....
Diğerleri böyle pısırık rahatsız bi biçimde oturdular.Ter döktüler fln.Ne gerek var ya onlar rahatlıkla oynuyorlarsa bende rahatlıkla bakarım vallaaha.Hiç gelemem sıkıntıya fln
ekleme : yanlış anlaşılmasın bakarım derken danslarına demek istedim![]()
hiç kızma gizooo kızlar eteklerini öyle bi sallıyodu kiii deil çocuk tüm 70 milyon görsün diye..bakacak tabiii.böyle edepsizlik olamaz...
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
off ama kızlar neydi öyle![]()
emre sen ne diyosun ya siyahlı bi kızdı ya süperdi yahu![]()
Ben onuda daha önceden gördüm tanıyorum da nerden çıkartamadım izmirli kız![]()
edepsiz süper kelime Zeyno'm![]()
bu arada yarışmanın adını "Aptallar ve Aptalları Seyredenler" diye değiştirmeliler...![]()
Konu GaladrieL tarafından (10/07/2007 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.
süpersiniz valla...
sizler olmasanız biz ne yaparız...
unutmayın bizlerde varız.. bilgili, zeki, çağa ve zamana ayak uyduran, topluma, insana, hayvana ve doğaya saygı duyan nesiller.. bizler yani.. )))))))
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Doğru Bornova olabilir![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri