tamam hatalı olabiliriz
başka arkadaşla karıştırmış olabiliriz ama
yinde söylediklerimin arkasındayım
yaptığı şey ayıptır yakışık olmamıştır fakat
bu yüzdende mahkeme kurulup atmak asmak kesmek yersiz olur
bir izahat beklemeliyiz en azından
tamam hatalı olabiliriz
başka arkadaşla karıştırmış olabiliriz ama
yinde söylediklerimin arkasındayım
yaptığı şey ayıptır yakışık olmamıştır fakat
bu yüzdende mahkeme kurulup atmak asmak kesmek yersiz olur
bir izahat beklemeliyiz en azından
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Şafak bencede uzaklastırılacak bır durum yok uzaklıstırılan arkadaslar genellıkle diger insanlarla kavga eden,özelden argo konusan,kufur eden,saygısızca davranıp ortamın sıcaklıgını arttıran kısılerdı burada omer26 nıcklı kısı herhangı bır yukarıdakı davranısları bulunmamıs .
Hatta kendını dahı savunmamıs
İbrahim aynı kısı degıl Ömer06 Bizim Ankaralı Ömer Bedir sürekli yuzu gulen ,guzel arkadasımız omer26 ıse Eskısehırden arkadas ılk okudugumda bende karıstırdım abooo dedım Ömer Bedirmi yapmış dedım yok yav o yapmaz boyle bbırsey dıye nıcklerı kontrol etmıstım
Coşkun abi bence haklı arkadaşlar bu yuzden forumdan uzaklastırma olmaz forumdan uzaklastırılacak bır durum yok ozaman forumda servıs kalmaz.
Konuyu acan arkadas bızı uyardı bundan sonrada o arkadasıle alısverıs yapan ınsanlar daha dıkkatlı olur,almadan once karsı tarafıda dusunerek karar verır kımsede magdur olmaz
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri