delikanlı gibi sözünü tutması lazım ne olursa olsun
Konu yanlış bölümde ise yönetici arkadaşlardan özür dilerim.
Sevgili Arkadaşlar,
omer26 nickli kişi ile dün benim ilanlarımda EVO ön tampon için anlaşmıştık ve bugünde ürünün parasını yatıracağı be kargosunu yapacağım sözünü vermiştim, Ayrıca dün akşam saat 20:00 gibi tekrardan aradım ve ürünü şu konuşmayı yaptım;
''Ürünü alacakmısınız, eğer alacaksanız ben komple yıkayıp cila atacağım ve paketleyip yanıma alacağım dedim''
omer26 nickli üyede;
''Alacağım yarın parasını gönderirim, kargoya verirsiniz dedi''
Ve ben diğer evin deposunda olan ürünü yaklaşık git gel 35 km yaparak aldım ve yıkayıp, cilalayıp, kargo paketi yapıp hazır hale geirdim ve aracımın arka koltuklarına koydum. Ama maalesef şu ana kadar kişiden haber yoktu, ve bir yere çıkmam gerekiyordu. Şimdi aradım ve bna söylediği cümlelerde ''Maaşının yatmadığı ve bir akrabasına ürünün fiyatını sorduğunu ürünün daha ucuz olduğunu söylemiştir. Bende peki o zaman beni boşa oyaladığın anlatıp, telefonu kapattım.
Şimdi sizlerden yorumlarınızı esirgememenizi rica ediyorum. Ben nerede hata yaptımda bu kadar zaman kaybettim. Bundan sonra bu kişi ile alışveriş yapacak arkadaşların bu durumu göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederim...
Saygılarımla,
Tuncay Aydemir
olmamış
hemde hiç olmamış..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
insanları zor durumda bırakmak, boşa emek harcatmak hiçte hoş karşılanak bişey değil.
Alıcam diyip de almamak ayıp olmuş gerçekten
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
bastan arastırması gerekıyordu bence bosa emek ve zaman kaybı olmazdı boylece
en azından kendisinin arayıp durumu önceden izah etmeliydi... insanlık hali maaş yatmamış olabilir ama haber vermeyerek sizin zamanınızı çalmış... ayıp etmiş...
maaş yatmaması olayı tamam ama diğeri olmaz bence..iyice araştırdıktan sonra böyle bir işe girişilmeli..
bence site yönetimi bu kişi forumdan atsın ... ayıptır...
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
Bu konunun burada olmasi bence yanlis... sahsi fikrim ozelden konunun halledilmesi yonunde olmaliydi... site yonetimi ilanlar kisminda olusan anlasmazliklar hakkinda karar almak zorunda degildir......
eser konunun yeri yanlış olabilir fakat bu tarz konuların açılması gayet güzel çünkü kişinin kişiliklerini diğer arkdaşlarında bilmesi ve ona göre davranılması açısından gayet yerinde buldum ... bu tarz kişiler malesef yönetimi bağlamıyor yani forumdan atılması söz konusu değil ama bir dahaki alışverişlerde bu konu göz önüne alınabileceğini düşünüyorum ..
Mehmet kardeş teşekkür ederim desteğin için, Bende zaten diğer alışveriş yapacak arkadaşlarında bu kişi ile dikkat etmesi için bu konuyu açtım. Bendece forumdan atılması etik bir davranış olmaz. Zaten eğerki Parça satış bölümü varsa bu konularında açılıp diğer üyelerin bilgilenmesi açısından böyle konuların açılması gerektiğini düşünüyorum.
Saygılarımla,
Tuncay Aydemir
ömer 26 nickli şahıs terbiyesizlik yapmış kanımca... bazı konular özelden konuşulmalı ama böyle yapılan terbiyesizlikleride burada belirtilmesi gerekirdi... Ayrıca yönetim bu üyeyi forumdan atması gibi bir cezai uygulamada bulunamaz ama uyarılma gibi bir ikazda bulunabilinir... Size hayırlı satışlar inşallah başka alıcı bulursunuz...
Ayıp etmiş omer26 forumda alışveriş yapmadan önce piyasadaki fıyatını ,ürünün kalıtesını ,özelliklerini arastırdıktan sonra buradaki duruma göre karsı taraf ıle ıletısıme gecılmelıkı satıcıda magdur olmasın o anlık paran olmayabılır,maas yatmamıstır, veya öngorulmeyen bır durum ortaya cıkmıs olabılır karsı tarafa durum ızah edılır şukadar sure biraz bekletecem senı kusura bakma durum boyle ama sözverdıgım gıbı alacam denmelı dıye dusunuyorum.
Forumda alışveris yapanların birbirine teşekkür etmesi ne kadar doğalsa bu tur olaylarında paylasılması o kadar gereklı ,sonuçta Tuncay 35 km gıtmıs, temızlemış,uğraşmış emek vermiş ,kendını buna göre ayarlamış.
Forum içi alışveris yapmadan önce kesın arastırma yapıp,öyle karar verılmelı bence
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Bu forumda benimde bazı alışverişlerim sattıklarım ve aldıklarımda oldu ve hep söz verdiğim gibi ürünü zamanında güzel paketli şekilde gönderdim ve zamanında ücretini gönderip zamanında teslim aldım...
bu düşünceniz beni epey şaşırttı demekki forumda birilik ve beraberliğin önemi yok
site yönetimi birlik beraberlik arkadaşça ortam oluşturmak istiyorsa karar almak zorunda zor durumda arkadaşımızı korumak ve kollamak zorundayız burda herkes birbiirini tanıyor yardımcı olmaya çalışıyorlar alınacak karar zor bır karar değil omer 26 nickli arkadaşı forumdan uzaklaştırmak bu şekilde densizlere yerimiz yoktur dememiz gerekir sizinde başınıza gelebilirdi hatta anket şeklinde bir sonuca varabiliriz
nasıl ayıplı mal oluyorsa
ömer kardeşimizde ayıplı bir müşteri demekki
söz verildiyse zararda olsa yapılmalı bencede
yönetim olarak bir ceza vermemiz söz konusu değil ama
yönetim olarak yapılanı ayıplıyor ve kınıyoruz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri