nasıl ayıplı mal oluyorsa
ömer kardeşimizde ayıplı bir müşteri demekki
söz verildiyse zararda olsa yapılmalı bencede
yönetim olarak bir ceza vermemiz söz konusu değil ama
yönetim olarak yapılanı ayıplıyor ve kınıyoruz
nasıl ayıplı mal oluyorsa
ömer kardeşimizde ayıplı bir müşteri demekki
söz verildiyse zararda olsa yapılmalı bencede
yönetim olarak bir ceza vermemiz söz konusu değil ama
yönetim olarak yapılanı ayıplıyor ve kınıyoruz
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
forumdan atmak ne demek oluyor arkadaş
bir insan bir hata yaptı diye hemen defterden silmekmi gerekir
bence tekrarı halinde böyle düşünülür
yoksa
bir kişi bir malı almaktan vazgeçti diye ne dışlanır ne atılır
insanlık halidir olabilir zaten herkes gerekeni söyledi ve kendisini ayıpladı
ayrıca
asalım keselim dediğiniz şahıs bugün bir arkadaşımız kaza yapmış ve ona yardımcı olmuş
buyrun şimdi ne diyeceksiniz
işte konunun linki
https://forum.grandepuntotr.com/serb...lk-kazasi.html
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Şafak malum olaydan beridir hiç tutmadım seni ikili oynayan kişileride hiç sevmem söyleyecek sözüm varsada asla esirgemem arkdan konuşmayı sevmem , eğer tekrardan kendini forumdaki seni tanıyan arkdaşlara benimsetmek istiyorsan çok çalışman gerek burası bir aile oratmı ikicilere bölücülere yer yok .. daha fazla uzatmak istemiyorum ..
Tuncay abi özür diliyorum konunu farklı yönlerde kirlettik .
safak bey, konuyu nereye getirmeye calistigini cok merak ettim.
uzucu bir durum olmus, umariz bu tur aksiliklerle tekrar karsilasmazsiniz.
binlerce uye icerisinde hangi uyenin iyi niyetli hangisinin olmadigini bilmemiz imkansiz. daha onceden benzer cok olay yasandi. hatta urunun parasini dahi gonderip, daha sonra urunu gonderilmeyince yonetimden para talebinde bulunanlar da oldu. umariz tekrar boylesi uzucu bir durumla karsilasmazsiniz.
zaten konuyu okuyanlar gerekli uyariyi anlamislardir. diger arkadasi yonetim olarak; davranisindan dolayi bizler de kiniyoruz.
İlan Kuralları Nickli Üyeden Alıntı
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
bak şafak kardeş
şimdiye kadar bu forumdan sebepsiz yere yada haksız şekilde yada kişisel husumetten dolayı atılmış bir tek kişi göster sana söz bugün moderatörlükten istifa ederim
ayrıca ömeri tanımam etmem ama doğru söylemeyide severim
cümlenin içinde demişsin ömerin yaptığı hata diye bir söz kullanmışsın
şimdi forumdaki herkese bir cümle yazıcam okuyun karar verin
türk ticaret kanunu ve tüketici hakları derki
bir malın satınalınmış olabilmesi için bedelünin yada kısmi olarak kaporasının çdenmiş olması gerekir alıcı dilerse satın almaktan belirli süre zarfında vazgeçer ürünü veya malı iade edebilir
satış sözleşmesi imzalanmadan alınan bir mal için ödenen para dahi geri talep edilebilir gibi bir çok madde var detaylarıyla yazamıyorum araştırın bulursunuz
halen söylüyorum ömerin yaptığı etik bir davranış değil yakışıkta olmamış be lendisine olan güveni zedelemiştir ancak idam edilmesinede gerek yoktur
saygılar
ağzına sağlık Çoşkun abi.... ben linki ekleyecektim sen benden daha önce davranmışsın....
tamam hatalı olabiliriz
başka arkadaşla karıştırmış olabiliriz ama
yinde söylediklerimin arkasındayım
yaptığı şey ayıptır yakışık olmamıştır fakat
bu yüzdende mahkeme kurulup atmak asmak kesmek yersiz olur
bir izahat beklemeliyiz en azından
Şafak bencede uzaklastırılacak bır durum yok uzaklıstırılan arkadaslar genellıkle diger insanlarla kavga eden,özelden argo konusan,kufur eden,saygısızca davranıp ortamın sıcaklıgını arttıran kısılerdı burada omer26 nıcklı kısı herhangı bır yukarıdakı davranısları bulunmamıs .
Hatta kendını dahı savunmamıs
İbrahim aynı kısı degıl Ömer06 Bizim Ankaralı Ömer Bedir sürekli yuzu gulen ,guzel arkadasımız omer26 ıse Eskısehırden arkadas ılk okudugumda bende karıstırdım abooo dedım Ömer Bedirmi yapmış dedım yok yav o yapmaz boyle bbırsey dıye nıcklerı kontrol etmıstım
Coşkun abi bence haklı arkadaşlar bu yuzden forumdan uzaklastırma olmaz forumdan uzaklastırılacak bır durum yok ozaman forumda servıs kalmaz.
Konuyu acan arkadas bızı uyardı bundan sonrada o arkadasıle alısverıs yapan ınsanlar daha dıkkatlı olur,almadan once karsı tarafıda dusunerek karar verır kımsede magdur olmaz
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
ayıp etmiş...
Coşkun beyle aynı anda mesaj yazmışız benim mesaj onunkinden sonra çıkmış.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri