Ben bu konuyu kaçırmışım arkadaşlar ve konu 4 sayfa olmasına rağmen en başından beri okudum video yu seyrettim yemin ederim elimde kalem vardı sinirimden kırmışım kalemi video seyretme esnasında... Bizim gibilerine denk gelmezki böyleleri gider garibanlara sataşırlar... Bana denk geldiğinde ben polisim dediği an arabamdaki polis jopuyla döverdim onu ağlatana kadar... Yapmadığım şeyde değil... Bu yüzden içeri bile girdim neyse... Böyle üniforma meraklısı gerizekalılar var malesef etrafta... Onların yanında iyi polislerde malesef lekeleniyor... Ben böyle kişilere pısırık kişiliksik ve karakteri bozuk kişiler olarak görüyorum... Bunların karakterleri ve kişilikleri henüz oluşmamış... Evde ezilen horgörülen bir kişiki bu dışarda saldırkan...

Uzun lafın kısası bizim burası bir arkadaşlık dostluk platformu bir adinin yaptığı karaktersizlik yüzünden birbirimizi kırmaya hiç gerek yok... Hepimiz milliyetçiyiz ve en önemlisi ATATÜRK'çüyüz... Birbirimizle milliyetçilik savaşı yapacağımıza dış etkenlere karşı kenetlenip onlarla savaşalım arkadaşlar... Çünkü dış etkenlere karşı zayıflıyoruz birbirimizle kavga ettiğimiz sürece onlarda bunu istiyorlar zaten... Gün birlik olma günüdür.... Sevgi ve saygılarımla....