Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Ankara Trafiğine Ne Oluyor Bole?

Engin Tok
    Engin_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 636

Standart Ankara Trafiğine Ne Oluyor Bole?

Arkadaşlar meraba bugun sıze ıs cıkısı basıma gelen bı olayı anlatmak ıstıyorum. Genellıkle ıs cıkısları eskısehır yolunun sağ tarafı bos oluo dıe yolun en sağ şeridini kullanıyorum,34 YC .... plakalı grı toyota corolla araç buyuk ıhtımal sırket aracı en soldan en saga aynaya bakmadan gecıodu herhaldekı benım geldıgımı gormedı,ben onunn geldıgını gordum ve otobus duraklarından bekleyen otobuslerle toyota arasında kalmamak ıcın hafıf hızlandım ve toyotanın onune gectım ama sıkstırma durumu fln olmadı sadece şeridi biraz sert değiştirdim o kadar.Arkadan toyotacı basladı sellektor atmaya korna basmaya ben ılk aldırıs etmedım cunku onu sıkıstırıcak bı durum olmadı baktım hala dewam edıo korna basmaya bende yawaslamaya basladım o da yawasladı baktım durcak gereksız yere olay cıkacak ben hafıften dewam ettım soora zaten yollarımız ayrıldı dıyeceğim şu ki neden bu kadar sınırlendı?bende durmadıgıma sonradan pişman oldum sız olsanız ne yapardınız?Abilerim kardeşlerim lutfen trafıkte bıras daha saygılı olalım trafıkte olan bırseyı buralara kadar tasımak hıc hos bısı dııl bence
    Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active

Mehmet U.
    LTAB Riddle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 122

durup can sıkmaya değmez doğru olanı yapmışsın , bu yüzden adam öldüren piskopatlar bile var ne yazık ki .
    "Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
    (John Christian)

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Normalde selam bile vermeyeceğiniz, yolda yaya olarak görseniz yolunuzu değiştireceğiniz tiplerin trafikte olduğunu ve bunların çoğunluğu oluşturduğunu aklınızdan çıkarmayın. Durmamakla en iyisini yapmışsınız.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Arkadaslar aynaların kor nokta durumundan goremıye bılıyoruz genelde sollama ve serıt degıstırırken bunu unutmamalıyız
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

en iyisi abi ya uğraştığına değmez...

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

bugunde bahsettiğiniz yolun tersi istikametinde giderken 34 plakali gri renkli şirket aracı toyoto corolla önce benim sağımdan hızla geçti göya makaslaya makaslaya gidiyordu 50 mt ilerde başka bir taksiciyi sağlarken, taksici burnunu sağ şeride çıkarttı ve güm.
    bizim toyotacı yusuf yusuf indi aşağıya benden tam aralarından geçmek durumundan kaldı ve camı açıp dallama toyotacının suratına karşı "iyi oldu" deyip uzaklaştım.

o anki o apaçinin surat ifadesini görmek isterdiniz keşke video alsaydımda ibretlik olsaydı.
    altına şirketin verdiği son model araçları eşşek gibi teperseler olacağı bu...

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

Atalarımızın çok güzel bir lafı var.
    ite bulaşacağına çalıyı dolan diye.
    siz en iyisini yapmışsınız.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

valla bencede iyi yapmışsınız adam manyağı var adam öldüreni var el hareketi falan çekmediyse araçtan inmem çekersede biber gazını dayarım suratına

Hakan CAN
    taneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 190

Daha önce trafiğiniz nasıldı bilmem ama ekim ayını ankarada araç kullanarak geçirdim,ömrümden birkaç yılı yedi bitirdi.
    Yanlış yerden saptınmı hayde bakim dolan dur,millet bide birbirinin üzerine üzerine sürüyor.oda yetmezmiş gibi heryer rampa yokuş.ışıklarda duruyorsun ama ışıklar gözükmüyor,artık kaçıncı yeşilde geçersen.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Ankara trafigi cogu yerden guzel guzeldi ama sen en iyisini yapmisssin bak allahindan bulmus zaten ..

emin tahir
    emin tahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 26

Geçen hafta salı günü eskişehir yolundan inönü bulvarına geldim (DMO nun önündeki kavşak) kırmızıda bekledikten sonra yeşil yanınca harekete başladım benimle beraber solumda bekleyen peugeot minibüs bi anda direksiyonu sağ çevirdi en sol şeritten sağa geçiyor geldi aynadan itibaren taktı tampondan çıktı.Yıllardır araba kullanırım bu ikinci aracım daha bi kazam olmamıştır,ben böyle bir şehir böyle bir trafik görmedim!Ankara da hep korkarak gerilerek heran neden birisi yolla fırlayacak ne zaman durup kavga edecez diye gidiyorum bu memlekette.Bu arada aracı servise verdim kasko geçici araç temin etti,şaşmazda ctesi aracıma bakmaya gittim yol yapımı var oto sanayinin içinde.Trafik çok yavaş akıyo soldan bi insan evladı!!! sıkıştırdı frene bastım çarpmıyım diye burnu kurtarmak için sağa direksiyon çevirdim sağımdan aradan geçmeye çalışan bi araca çarptım.Sanırım arabamı satıp hem dertten hem kederden hem maddi yükten kurtulacam inşallah burdan tayin olunca da kendime bi araba alırım artık.Burda yaşamak zorunda kalanlara da Allah sabır versin,allah şahinlerin,doğanların gazabından korusun....

A. Can Şahin
    95+ HP Punto_Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06DA1234
    Edilen teşekkür: 779

amin

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

İstanbul şöförleri ankarada çok dikkatli olmalı ben cok cekiyorum istanbulda daha bilinçli geliyor bana şöförler. Gecen ışıklarda 34 plakalı sorento ustume cıkıyodu olacak iş deil sürtüyordu az kalsın ankaraya gelipte rahat olunmuyo ne yazıkki istanbudan sonra... zaten dakka başı radar var herkes 60 70 gidiyo iyice tehlikeli olmaya başladı...

Atahan Kuşbaşoğlu
    ato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 123

bizde ankarada istanbullulardan korkuyoruz her yerde basıyorlar şimdi kameralar konduda daha ağır gidiyorlar önceden istanbul plkalı araçlar nam salmıştı

Utku OKTAY
    utku952 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 179

Alıntı ato Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde ankarada istanbullulardan korkuyoruz her yerde basıyorlar şimdi kameralar konduda daha ağır gidiyorlar önceden istanbul plkalı araçlar nam salmıştı
    benim plaka 06 farkettiysen doru diyosun bende aslnda ankaradaki şöförlerin kötü oldugunu kastetmek istemedim. istnabul başka ankara başka 2 tarafta dikkat etmeli babında...

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

Bende çok şikayetçiyim bu konuda.. Özelliklede özel halk otobüsü ve dolmuş şoförleri(Hepsini kasdederek söylemiyorum,içlerinde çok iyi çok saygılı şoförlerde var) dikkatsiz sağdan sola soldan sağa resmen atlaya atlaya araba kullanıyorlar.
    Bende antalya manavgata gittiğimde şaşırmıştım.. Adamlar resmen tali yoldan ana yola bakmadan dalıyorlar..
    BY Turbo SPORT 150 HP

Deniz Asil
    Desert Eagle Kriminal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 AL 0864
    Edilen teşekkür: 2519

Arabadan inmemek en mantıklısı..Ama bı haydar bulşundurmak şart olmuş arabalarınızda..

Bu i t lere yüz verdıkce tepesıne cıkar adamların..Walla sanırım ben tutamazdım kendımı inerdim arabadan...arkamdan psıkopat gıbı sellektor yakacak Allaahhhh dusunemıyorum zaten asabı bı adamım..

Şahin ,doğanın dıreksıyonuna oturdugu zaman ınsan o ekzoz sesını hele bı duyunca anında polat alemdar,ezel ve bilimum turk kahramanı oluverıyolar..

Dikattttt
    I ' m c a p u l i n g . . .

Engin Tok
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Dikkatli olalım arkadaşlar

Engin Tok
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı abulbul08 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atalarımızın çok güzel bir lafı var.
    ite bulaşacağına çalıyı dolan diye.
    siz en iyisini yapmışsınız.

Kemal Aktan
    Kemairon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Son on senede Ankara trafiği çok kötüye gitti. Eskiden rahatça bisiklete binebilirken şimdi binemiyorsunuz. Akşamın geç saatlerinde bile yollar çok kalabalık. Merkezdeki (emek, bahçeli) eski küçük binalar yıkılıp yerlerine daha büyükleri dikiliyor. Peki yollar da büyüyor mu? Hayır! Oysa o yollar hep tek katlı bahçe içindeki evler için yapılmıştı, zamanla hepsini yıkıp apartman yaptılar... Bu dikmen-öveçler tarafına bir sürü yeni ve kocaman bina yapıldı keza Çukurambar'a da öyle. Eskiden bomboş olan yollarda şimdi sinir krizi geçiriyorsunuz. Şehri etrafa doğru genişleteceklerine merkeze yığıyorlar. Haliyle de sıkışıklık, stres ve hatalar kaçınılmaz oluyor.

22. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 1/2 12 SonSon