Arkadaşlar meraba bugun sıze ıs cıkısı basıma gelen bı olayı anlatmak ıstıyorum. Genellıkle ıs cıkısları eskısehır yolunun sağ tarafı bos oluo dıe yolun en sağ şeridini kullanıyorum,34 YC .... plakalı grı toyota corolla araç buyuk ıhtımal sırket aracı en soldan en saga aynaya bakmadan gecıodu herhaldekı benım geldıgımı gormedı,ben onunn geldıgını gordum ve otobus duraklarından bekleyen otobuslerle toyota arasında kalmamak ıcın hafıf hızlandım ve toyotanın onune gectım ama sıkstırma durumu fln olmadı sadece şeridi biraz sert değiştirdim o kadar.Arkadan toyotacı basladı sellektor atmaya korna basmaya ben ılk aldırıs etmedım cunku onu sıkıstırıcak bı durum olmadı baktım hala dewam edıo korna basmaya bende yawaslamaya basladım o da yawasladı baktım durcak gereksız yere olay cıkacak ben hafıften dewam ettım soora zaten yollarımız ayrıldı dıyeceğim şu ki neden bu kadar sınırlendı?bende durmadıgıma sonradan pişman oldum sız olsanız ne yapardınız?Abilerim kardeşlerim lutfen trafıkte bıras daha saygılı olalım trafıkte olan bırseyı buralara kadar tasımak hıc hos bısı dııl bence