ya arkadaslar her arabanın gidişi torku farklıdır. biri diğerinden illakki yüksektir olabilir. ama mevzu arabada degil onu kullananda biter. her yigidin yogurt yemesi farklıdır adam o arabayı iyi kullanamıyo olabilir ama bu puntonun hondayı opeli miniyi geçmedigi anlamına mı gelir. atahan yasadıklarını yaptıklarını anlatmış. yolda beygirler biyere kadar konuşur geri kalanı direksiyonda biter.
Abi Şofr de bi yere kadar etki eder yani sofrü iyi die şimdi tutup da fire la t-jet geçebilcekmisn chipli değil , chip komple egsoz hava filtreli 90 lık yine t-jeti geçemez hiç bi türlü ... bide max hızı 195 demişşin ya abi fabrika verilerindeki son hızlara innmıyorum bide yol şartları ben fire la görüorum otobanda o hızı ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
ya bas git tamam geçemez ama chipli 90lık arkasında gider öyle boy boy fark atamaz yani önde gitmesinin sebebide benzinli-dizel farkından dolayı sen stock 90lığın max hızı nı en son kaç km hız gördüğünüz diye bir konu vardı orda görmüşsündür stockla 190 200 lerden bahsediyor ama aradaki fark biri hafif yokuşta çıkıyor diğeri düzde ilerlebiliyor![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
ya abi sen beni yanlış anladın fabrika verilerine göre t-jet ibresi 195 görüyor bizimki 170 ama ben İbrede 195 görüyorsam arabamla t-jetin sona dayanaması hiçte hayal değil ki youtube da stock 120 hp videolarınıda izlemiştim
Fire Olum bu boru değilSenin Kamyon 200 ü geçiosa
ohoo
hahakafamı bozma gelirim 2003 s320 yle yeminle tependen geçerim
Tamam Abi Pardon :/ Fireımın İman Gücü YeterNeyse Yeter Ulen Konuyu Dagıttık ..
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
valla ben t-jette klima açık 200 le rampa çıkıyosam o işte bi ilginçlik varmı 195 mi oda neben gayette net 230 civarı bi hıza çıktım..neden 230 civarı çünkü kadran 220 de bitiyo ben aşşasına indim..herkes professör olmuş ya =) tamam diyceksiniz senin aracın stock deil ok ona bişey demem..bu işleri bu kadar kitabına uydurmaya çalışmayalım..kitap herşeyi yazsaydı araba yazılımla 150 hp oluyo hemen yapın derdi fiat..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
buda ispatı olsun(araç benimki değil atahanın stock t-jet i)
notevir saatine dikkat edersek kesiciye daha 1000 devir var..
![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
eğim in 0 olduğunu nasıl anladınız yolda![]()
gözle anlaşılacak değil. fabrika değeri 0 eğim olan alanda gerçekleştirilir.
200 e değiyor benimki ama elmadağ yokuşundan inerken
şimdi benim araba 200 mü yaptı![]()
kardeşim sen ankaradasın merak ediyosan yarın gece gel gözünle gör daha ne diyek..bi yalancı olmadığımız kaldı..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri