Bende 90 bg dualigic dizel var, gecen kalkista tûplü sahin beni yedi arkadaslar. Turbo devreye girene kadar sahinin tamponu gorduk anlicaniz. Tabii 6. Vitese gectigimde sahin dikiz aynamda zor gorunuyodu o baska.
dualogic'li multijet'lerde hızlanma bayağı kötüymüş ben de bu yazıyı okuyunca baktım : FIAT Grande Punto 1.3 Multijet 90 HP Dynamic Dualogic - Araba Resimleri, arabalar , araba , modifiyeli arabalar , araba fiyatlar , araba zellikleri , modifiye , modifiyeli
Turbo sonuçta 2 sn içinde devreye girecek kaç devirdeyse artıkta bu şekilde 14 snde çıkıyorsa 100 km hıza kadar Şahin, Lada samara ile aynı kalkar.
Bir de 6. vitese geçtiğimde demişsin. Dualogic hiç kullanmadım ama ben 6. vitesi böyle hızlı kalktığım zamanlarda hiç kullanmıyorum. Yani 5. viteste nerdeyse son hıza kadar arabayı götürdüğü için 180 km/h diyelim 6 ya gerek kalmıyor. Hatta 5. vitese bile gerek kalmıyor 4. vites ile zaten çıkılabilecek hızda akla kara belli olur
Tabi hemen yüksek viteslere çıkıyorsan veya dualogic ile yüksek devirleri görmeden vites değiştiriyorsa kalkış için mantıklı değil
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
hee sen bi şahini geçte mert .D sonra starjete laf atıyo ya olum starjet parçalar seni hesendede hiç utanma yok gitmiş t-jet falan yazmış bide
![]()
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Konuyu değiştirme olumTraktörle benzinliye rakip olamazsın bi kere
![]()
kırık yılın başı 3-5 tane dizel cıkıo öle işte![]()
hehe evet 17'' çelik jant 10 hp Racing Koltuk 7 hp Grande Punto Tr Sticker 3 Hp 120 Hp Multijet diminaptıki sanki şu motora
![]()
bende bravo t-jet var,120 hp
3.vites 135
4.vites 180
5.vites 210
6.vites keyif vitesi
oğulcan daha küçüksün, cebinden kendi paran çıkmaya başlayınca traktörün önemini mantığını kavrarsın.
neyse konuyu dağıtmayalım komple egzozlu-kutu içi filtreli-yazılımlı vs bi 90lık getirin stock t-jet bulup deneyelim..atahanın araba stock onunkiyle deneriz..zorla laf anlatmaya gerek yok illa gözümüzle görelim diyosanız onuda yaparız
not:90lık punto sportif sürüş ve hız amaçlı üretilse en basiti 3kapı sport modeli üretilirdi =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
tamam üstüme gelmeyin yaForever Multijet
![]()
Dogru mjette var ama sadece 1.9 130 luk modellerinde gormustum arda abioda keske olsa turkiyede bugun tjeti satar onu alirim.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri