arkadaşımla cumartesi günü arabayla geziyoruz... tamda Karakol önünde fikir değiştirdik. Karakol önünde U dönüşü yaptım.. sonra yolumuza devam ederken Uygulama noktasında Polis durdurdu.
biz durana kadar arkadaşım diyor ki al sana ceza yedin Karakol önünde niye U dönüşü yaptın diye kızıyor. bende tırstım durduk yere ceza yiyeceğiz diye.

polis geldi iyi günler diledi. evrakları istedi Ruhsatı uzattım.. o gün eşofman giymiştim... elimi cebime attım cüzdan yok. polise eyvah ehliyet evde kalmış dedim. olsun sen numarasını söyle dedi. onu da bilmiyorum dedim. nüfüs cüzdanını ver dedi. bende memur bey cüzdan komple evde kaldı dedim. Güneşlikte Basketbol hakemi kartım vardı onu uzattım bu olur mu diye polis inceledi ve olmaz bu dedi.
arkadaşımı kastederek onun ehliyetini ver dedi. bende arkadaşımın ehliyetini verdim. polis evrakları incelemk üzere polis otosuna götürdü. arkadaşım beni dövecek işte benim ehliyete ceza yazacaklar puan gidecek diye. bende merak etme yazmaıyacaklar dedim.
polis 1 dakika sonra döndü. ruhsatın üstünde bir kaç broşürle... arkadaşım git eve ehliyetini al.. giderkende arkadaşın kullansın dedi. ben salıyorum başkası salmaz bak dedi.Bugün heryerde uygulama var dikkat et dedi. sonra da basketbol hakemisin demek ha dedi.... bende basketbol antrenörüyüm , başladık biz basketbol muhabbetine.... 5 dakika muhabbet eettik.. sonra iyi günler diledi. ben arkadaşa verdim arabayı köşeyi dönünce yine aldım hemen.. sonra da eve gidip ehliyetimi aldım...