komuyu keşke ser kürsüye açsaymışsın Ümite abi.
olmaz mı hiç .. yazarım birazdan..
komuyu keşke ser kürsüye açsaymışsın Ümite abi.
olmaz mı hiç .. yazarım birazdan..
Konu taşınmıştır
Puntoyu yeni aldığım zamandı. Sabah 10:00'da şirkette önemli bir toplantı var. Uyuyup kalmışım saat 09:50 ve ben daha Konak'tayım. Balçova yetişmek üzere Punto ile ilk hız deneyimimizi yaşadık. Sahilden o kadar hızlı gitmişizki Karataş'taki ekip durduramamış. Göztepe köprüyü geçer geçmez 2 polis memuru yolun ortasında kollarını açmış beni bekliyor. Sağa yanaştım sol camı açtım. Memur kafasını camdan içeri uzatıp yüzüme baktı. Sonra telsizden plakayı anons etti. Karşı taraf doğruladı. Polis tekrar yüzüme baktı. Sonra yine telsizden bu sefer arabanın tipini ve rengini tarif etti. Karşıdan gelen cevap zaten durumu net bir şekilde açıklıyordu.
- Evet abi o araba. Durduramadık işte. O yüzden size anons geçtik.
2 polis birden bir bayandan böyle bir hız beklemediklerini söyleyerek ekip otosunun yanına çağırdılar. Evrakları verdiğimde kendi aralarında 3 kişi gülüyorlardı. Bana dönüp günün rekorunu kırdın bugün senden başkası çıkmaz bu hızda dedi. Bende ilk cezam olduğunu ve hayatımın rekorunu kırdığımı söyledim. 166 hızla 280 TLydi sanırım rekor bir ceza ödedim. Bu 14 yıllık ehliyetime yazılmış ilk ve tek ceza. Bu arada şirkete gittiğimde saat 11:00'e geliyordu ve toplantı çoktan bitmişti.![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (24/06/2010 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsun toplantı konusunda, ceza konusunda haketmişsin
Ben de 2-3 sene önce orada ilk radar cezamı yedim Radarı anladığımda freni köklemiştim. 2. limitin 3 kmh altında takıldım, Sert frenim sayesinde 2 kat ceza ödemekten kurtuldum. Polisin dediği çok hızlı geliyormuşsun frene basınca ön tamponun yeri kazımış nerdeyse dedi. Ben bunun fotoğrafını istedim ama alamamıştım benim de çok acelem vardı. Her radarı gördüğümde freni köklerim bir çok kere kurtuldum ama 2 kere kurtulamadık. Radar cezası çok acı oluyor![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri