Sayfa 14/31 İlkİlk ... 101112131415161718 ... SonSon
603 sonuçtan 261 ile 280 arası

Konu: ZEYNEP'in GÜNLÜĞÜ!!!(işte cumartesi sabahının komiği...süper icat burda..)

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

8M Koptum ya...
    İşbaşı saati 12:00 olsun veririm oyumu

alpay erdoğmuş
    İzmir Grup Başkanı woyzeck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    35 APS 38
    Edilen teşekkür: 19

hehehehehehehehehehehehehehehehe....
    sanırım en doğru tepki bu olurdu...
    Alpay.....

zeynep ...
    ... zeynepc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******
    Edilen teşekkür: 13

hamilelik 3 ay olacaktır da çok komik
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
    Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...

Kaan Kaya
    AWD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 KK **6
    Edilen teşekkür: 4

Ankaraya Deniz de getirir o şimdi

Yanlız Genç Party : GP
    Grande Punto : GP

Yani oylar GP ye :zuhaha:
    Demon Driver |Damien|

Buğra KARASU
    BGRAYS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 DT 8899
    Edilen teşekkür: 66

yaw adam cok durust adam harcıdılar adamı yazık yaw

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

way be ayrıca

körler görecek

dilsizler konuşacakmış

kuşlar bir daha grip salmayacakmış

hiç işsiz olamayacakmış

çünkü iş olmayacakmış uzan besleyecekmiş bizi ..... ee kanun gibi adam neyi var neyi yok aldılar adam yine dimdik burdayım diyor.....

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Standart yaa sevgili ülkü ablamız ne kadar tatlı bi çocukmuş küçükken di mi ama

:loveya: :loveya: :loveya: :loveya: :loveya:
    Konu zeynepc tarafından (18/07/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!

Burak Kara
    kçkcmş karaburak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    01 DP 619
    Edilen teşekkür: 0

Onun daha neleri vardır Allah bilir. Pislikleri yeni yeni dökülmeye başladığında "Başıma bunların geleceğini tahmin ediyordum,(mallarına şirketlerine ...vs el konulmasından bahsediyo) kat kat beterleri de gelecek, ben hepsi için tedbirimi aldım" diye bir söylemi olmuş.
    Konu karaburak tarafından (02/04/2007 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.

Kaan Kaya
    AWD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 KK **6
    Edilen teşekkür: 4

kayıt dışı olarak dünyanın en zengin adamı herhalde
    Demon Driver |Damien|

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Araştırma İnceleme bu haber beni mahfetti yaa:( bide dilaranın ölümü böle yapmıştı..millete noluo böylee

Kocamı gözümün önünde katlettiler

İstanbul Sarıyer'de dövülerek denize atılan iki kardeşten İbrahim Doğan'ın eşi, o gece yaşananlarla ilgili olarak ilk kez konuştu...

Hala şokta olan genç kadın dehşet gecesini ilk kez anlattı: Kocamı dövenler, ikisi kadın 5 kişiydi. Kadınlar da saldırdı. Polis ikisini yakaladı, diğer üçü ise hâlâ kayıp...

Bundan 20 gün önce şehir eşkıyaları Boğaz’a indi ve yol vermesini istedi diye genç bir adamı, kardeşiyle karısının gözleri önünde döve döve denize attı. Üstelik bu eşkıyalardan ikisi kadındı! Nurgül Doğan kocasının çırpınışlarını çaresizlik içinde izlerken, kayınbiraderi de suya atladı. Her şeyin çok güzel başladığı gece bir anda kabusa dönmüştü. Hem eşi İbrahim Doğan hem de kayınbiraderi gözlerinin önünde can verirken o taş kesmiş, titriyordu. 20 gün boyunca yaşadığı şok yüzünden polis dışında kimseye tek kelime etmeyen genç kadın yaşadıklarını VATAN’a anlattı...

BALIK EKMEK YEMİŞTİK

Eşim Çaykur’da çalışıyordu. Otomobiliyle tahsilat yapacaktı. Dönüşte gezeriz diye beni ve üç ay önce askerden gelen kaynım Soncay’ı da yanına aldı. Gittik, dönüşte Kireçburnu’nda balık ekmek aldık, arabamızda yedik. Sonra da sahil yolunu takip ederek eve gelecektik. Önümüzde bir araç yavaş yavaş seyrediyordu. Eşim yol vermesi için selektör yaktı, ama yol vermediler. Araçta bir erkekle bir kadın bira içiyordu. Araç ilerlerken hem içip hem de öpüşüyorlardı.

BANA AĞIR KÜFÜR ETTİ

Geliş yönünde trafik vardı, sollayıp geçemedik. Bir ara trafik seyrelince eşim sollamak istedi ancak tam o sırada karşı yönden bir araç gelince durakladı. Önümüzdeki araçla da böylelikle yan yana geldik. Tam o sırada araçtaki sürücü camı açıp bana ağır bir küfür etti. Kaynım da, “Terbiyesizlik yapma” diye karşılık verdi. Adam arabadan inip üzerimize yürüyünce kaynım arabadan indi. İner inmez o adam, kafasına yumruk indirdi. Soncay yere yığıldı, eşim çıkıp kavgaya müdahale etti.

2 ARABA VARDI

Onların hemen önündeki başka bir otomobilden de bir kadın, iki erkek indi. Ben de, “Bunlar ailedir, araya girip yatıştırırlar” diye sevindim. Fakat onlar da eşime ve kardeşine saldırdılar. İki kadın da tekme tokat girişti. Eşim ve kardeşi yerdeydi, feci şekilde kafa, yüz ve karın bölgesine vuruyorlardı. Saldırganları alem yaparken gördüğüm için namusuma bir şey yaparlar korkusuyla aracın içinde durdum öylece. Şoktaydım. Ne yapacağımı bilemedim. Hemen telefona sarıldım. Ama titremekten tuşlara basamıyordum. Zorla kayınpederimi arayabildim. Fakat aradığım telefon yanımda çalıyordu. Meğer kayınpederim o gün telefonunu kaynım Soncay’a vermiş.

POLİS NEDEN KURTARMADI

Soncay, bir ara elinden kurtulup, “Polise gidiyorum” diye kaçtı. O giderken saldırganlar da eşimi denize attılar ve araçlarına binip uzaklaştılar. Koltuğa yapışmış, korkudan titriyordum. Soncay, polis otosuyla geldi. Ağabeyini görmeyince denize atladı. Polis de palaskasını uzattı. Soncay bir eliyle palaskayı tutup diğer eliyle de denizin altında eşimi arıyordu. Sonra palaska elinde kaldı. Kaynım akıntının da etkisiyle palaskayı elinden kaçırınca kayboldu. Polis hiçbir şey yapmadı. İsteseydi elini uzatıp Soncay’ı elbisesinden tutabilirdi ama yapmadı.

ARKADAŞI KOŞUP GELDİ

Oraya yakın oturan arkadaşımız Ferit Can’ı aramıştım. O da gelir gelmez denize atladı. Ferit Can, Soncay’ı yüzünden tutmuş. Ancak elinden kaçırmış. Su çok soğuk olduğu için daha fazla dayanamadı ve çıktı. Beni Sarıyer Devlet Hastanesi’ne götürüp sakinleştirici verdiler. Sonra bizi ifade için karakola götürdüler saat 21:00’da. Saat 00:30’a kadar ifade verdim. Eşimi soruyorum sürekli, saat 23:30’da “Eşiniz bulundu, İstinye Devlet Hastanesi’nde” dediler. “Kurtarmışlar, yoğun bakıma almışlar” dedim. Kötü bir şey düşünemiyordum.

BEN NİYE YAŞIYORUM Kİ

Ertesi gün öğle namazında Sarıyer Camii’ne götürdüler beni. Yolda bir yakınım, “Allah’ın takdirine söyleyecek bir şey yok. Sabretmelisin” dedi. O an dünyam yıkıldı. Hiçbir şey diyemedim. Sözün bittiği yer diyorlar ya aynen öyle... Kızıma sarılıp ağladım. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın. O an, “Ben neden yaşıyorum ki?” diyebildim sadece..

KİMSE DURMADI

Hâlâ olan biteni anlayamıyorum. O gece arabalar vızır vızır geçiyordu, bir tanesi de durup Allah rızası için müdahale etmedi. İnanın orada iki paralık promosyon dağıtsan en az 50 araç dururdu. Ama iki can gitti, kimse inip de el atmadı. Bu kadar mı insafsız herkes? Bu kadar mı duyarsız?

KIZIMI BABASIZ BIRAKTILAR

Eşim ve kardeşine iki araçtan inen beş kişi saldırdı. Üçü erkek, ikisi de kadındı. Polis iki kişiyi yakaladı. Diğer üçü aramızda dolaşıyor. Onlar neden tutuklanmıyor? Adalet nerede? Kızımı babasız bırakan bu katillerden hesap sorulmadıkça kimse bize adaletten bahsetmesin.
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN

Emre Ayvaz
    shoparr_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 AE 6232
    Edilen teşekkür: 85

unutulmuş en önemlisi LOST TRT1 de yayınlanacak

aa aa
    canberkkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

aldığı tepkilerden dolayı adam çıkıp televizyonda açıklama yapıyor.... gaza geldi iyice..

bora turan
    PuNtOmAnİa !! tempesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BE 8308
    Edilen teşekkür: 820

bütün gp ler 130 hp olursa veririm bende oyumu

Murat YANIK
    Linos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 BE 7673
    Edilen teşekkür: 1268

Alıntı shoparr_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    unutulmuş en önemlisi LOST TRT1 de yayınlanacak

Bu iyiydi...

M.Ahmet Tatari
    woofer canavarı TATARİ@VİP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 BU 2715
    Edilen teşekkür: 8

Kızlar DA askerlik yapacak valla kızlar askere giderse düşünemiyorum artık artık ülkede %80-90 arası bi üreme artışı söz konusu olur ve git gide bu artış çoğalır şaka bi yana ama bu sondaki madde olursa oyumu verebilirim Zam oranını patron değil, çalışan belirleyecek tabi çalışanlarıda düşünmek lazım
    Gazla..yanla..el freni çek..3 ten 2 ye at..ibre redline'a gelsin..tesisatı aç..gözün sadece yol çizgilerini görsün..gazı kökle..ara gazı ver..vites değiştir.. motorun sesine kulak ver..makasa gir..arabanı yıka..jantları parlat..sanroof u aç..kalamışa geç..ordan fenerbahçe tesadüf..ordan caddeye in..önce bir kırıntı yap kayıntı vakti..ordan gazı kökle..yap serenatını ..aç parçanı..koltuğuna yaslan..kapatma camı..volümü de kökle..aman camlar patlamasın..tesisat sağlam yola dewam...

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Standart bush yatacak yerin yok senin!!

Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

+10000000000000000000000000000000000000

ve günaydın güzel ülkemın sevgı ve şefkat dolu insanları amerikanın ırak'a (petrole) özgürlük için savaş naraları atarken bazı gurupların amerikan emperyalizmıne karşı durmasını nedense bazı çevrelerce süreklı görmezden gelıp halkımızı ve dünya halklarını yanlış bılgılendırıp busha ve avrupa emperyalızmıne çanak tutmalarını sağladığı bır ortamda
    şimdiki bush atıpatısı ırağa gırmeden önce bır çok kımsede yoktu değılmı ?? benmı yanlış hatırllıyorum yoksa bulunduğıum ve yaşadığım ortammı farklı??

zeynep yüreğine sağlık arkadaşım
    Konu Misafir2 tarafından (03/04/2007 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

küçük çocukları katlettiler,masum insanları..kadınlara tecavüz ettiler,erkeklerin gururunu ayaklar altına aldılar..ORAYA GİDEN AMERİKAN ASKERLERİNİN %90 I ülkesinde işsiz güçsüz gezen aylak parasız insanlardır.ırak'a para karşılığı giden paralı askerler..bush ne kadar iğrençse halkı da bir okadar iğrenç bence..bizim başımızda bush gibi bi adam bile olsa(Allah korusun!!!)TÜRK ASKERİ asla bunları yapmazdı..!!!insanlık ayıbı görüntüler bunlar..
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

zeynep kusura bakma resimlerin hepsine bakamadım cok üzülüyorum allah(cc) oradaki kardeşlerimize yardımcı olsun dediğin gibi yatacak yeri yok

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

bizim özümüzde insanlık var insanlık

Sayfa 14/31 İlkİlk ... 101112131415161718 ... SonSon