Sayfa 12/31 İlkİlk ... 8910111213141516 ... SonSon
603 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: ZEYNEP'in GÜNLÜĞÜ!!!(işte cumartesi sabahının komiği...süper icat burda..)

Emre Y.
    SupermenDon'tCryJustFLY! dagored - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 315

tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun....

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

zeynep arkadaşım burası türkiye ve gün gectikce kanunlar suclulardan yana bir yandan baktığında ekmek için araba camı kırmak ki bir insanlık ayıbı türkiyemizin düştüğü haller bir yandan istanbulda ve diğer kozmopolit illerde yaşamanın zorluğu(kapkaç-terör,hrsızlık vs.) halimiz cok acı sana başımdan geceni anlatayım benim bundan önceki arabama hırsız girdi ve alarm caldı,bunun üzerine ben henüz uyumamıştım ve hırsızı gördüm dur yapma falan derken adam bana ukala bir tavırla küfür falan etti ve ben hoş olmayan birşey yaptım ve adama iki el ateş ettim ve adamı vurdum.polis geldi ve adam benim hakkımda suç duyurusunda bulunudu ve 1 ay içeride yatcaktum ve kefaletle salındım.adamın tedavi masrafınıda ben karşıladım bu ne demek yasalar insanlarımızı suça teşvik ediyor hee bu arada adam benim arabamın iki camını kırmış ve torpidodaki teybi almak için torpidoyu kırıp almış.gülermisin ağlarmısın

Gizem T.
    GaladrieL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 332

Hay Allah gerçekten vahim bi durum, traji-komik resmen.. Çok geçmiş olsun..Tam gülerim ağlanacak halimize olduk..
    ..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

geçmiş olun. Bune saçmalık eve hırsız girecek ama adma bir şey yapmayacaksın, sadece yatak odasında bir şey yaparsan nefsi müdafa oluyor, yani admı salonda vur veya döv suçlusun, yatak odasında öldürsende nefsi mudafa oluyor..

zeynep ...
    ... zeynepc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******
    Edilen teşekkür: 13

ev bir oda bir salonsa çocuklar salonda yatıosa adam salondan girmişse eve çocukları korkutmuşsa....çok gülünç bi yasa
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
    Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

evet o gece polis te bana aynısını dedi hırsıza sadece yatak odasında müdahale edebilirmişiz.o zaman bende şeydemiştim oturma odasında hırsızı yakalayıp yatak odasına zorla götürürüz demiştim polis te gülmüştü

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

zaten bu tür vakalarda hep o şekilde yapılıyor polislerde bunu biliyor ve öyle yapın diyor , yani o şekilde yakalanırsanız polis anlayışlı bir şekilde zabıt ı ö yönde tutuyor

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Konu ölümü engelleyemeyiS ama uzak tutabiliris..işte belgesi

Gelişmiş ülkelerde istatistiklere dahi alınmayacak kadar düşük oranda olan trafik kazaları ya da basit hastalıklar, gelişmekte olan ve az gelişmiş ülkelerde 10 temel ölüm nedeni arasında yer alıyor.
    WHO’nun resmi internet sitesinde yayınlanan rapor, ülkeleri Dünya
    Bankasından alınan gelir bilgilerine göre “gelişmiş”, “gelişmekte olan” ve “az gelişmiş” olmak üzere üç gruba ayırırken, özellikle birinci grup ile ikinci grup ülkeler arasında gerek ölüm nedenleri, gerekse ortalama ömür istatistiklerinde çarpıcı farklılıklar olduğu gözler önüne seriliyor.

ZENGİNİN DE FAKİRİN DE DERDİ KALP
    Varlıklı ve yoksul ülkeler arasında yaşam kalitesi, sosyal konular ve ölüm nedenleri bakımından ciddi farklılar bulunsa da koroner arter hastalıkları her üç grupta da ölüm nedenleri arasında ilk iki sırada yer alıyor.

Gelişmiş ülkelerde birinci ölüm nedeni koroner arter hastalıkları, ikinci ölüm nedeni ise felç ve beyin fonksiyonlarına ilişkin diğer hastalıklar olarak belirlenirken, gelişmekte olan ülkelerde bu hastalıklar yer değiştirerek ilk iki sırayı alıyor.

Az gelişmiş ülkelerde de birinci ölüm nedeni koroner arter hastalıkları, ancak ikinci sırada diğer iki grupta daha alt sıralarda yer alan solunum yolları enfeksiyonları yer alıyor.

AIDS VE TRAFİK
    WHO’nun hazırladığı rapor, dünya genelinde ölüm nedenlerinde ilk iki sıradaki benzerlikler olduğunu, buna karşılık diğer ölüm nedenlerinde ülkenin gelişmişlik düzeyine bağlı olarak önemli farklılıklar bulunduğunu gözler önüne serdi.

Rapora göre, gelişmiş ülkelerde ölüm nedenleri listesinde ilk onda yer almayan HIV/AIDS, gelişmekte olan ülkelerde 4., az gelişmiş ülkelerde ise 3. en yaygın ölüm nedeni. Bu durumun en önemli nedeni, gelişmiş ülkelerde güvenli cinsel ilişki oranının fazla olması ve gelişmiş ülke vatandaşlarının gerek HIV tanısının konmasında gerekse bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yönelik tedavilerde daha fazla şansa sahip olmaları.

WHO’nun raporu, gelişmiş ülkelerde trafiğin artık canavar olmaktan çıktığını da ortaya koyuyor. Az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde en yaygın 10 ölüm nedeni arasında yer alan trafik kazaları, gelişmiş ülkelerin listesinde yer almıyor.

Birinci ve ikinci grupta yer alan ülkelerde çeşitli kanser türleri sıralamada yer alırken, yoksul ülkelerde yaşayan önemli sayıda insan ise hala verem, sıtma ve ishal gibi hastalıklar nedeniyle yaşamını yitirebiliyor. Az gelişmiş ülkelerde doğum ve doğum sonrası komplikasyonları da gelişmiş ülkelerin aksine hala anne ve bebek sağlığını ciddi ölçüde tehdit ediyor.

70 YAŞIN ÜZERİNİ GÖREBİLENLER
    Çeşitli hastalıkların tedavisi ve yaşam kalitesi bakımından daha çok olanağa sahip olan gelişmiş ülkelerde yaşayanların yüzde 70’i 70 yaşın üzerinde yaşama veda ederken, yoksul ülkelerde bu oran her üç kişiden birine kadar düşüyor.

Rapor, yoksulluk ve olanaksızlıkların en çok çocukları vurduğunu çok net biçimde ortaya koyuyor. Gelişmiş ülkelerde 14 yaşın altında çocuk ölümleri yüzde 1’in altında seyrederken, az gelişmiş ülkelerde her üç çocuktan biri 14 yaşına gelmeden yaşama veda ediyor.

Dünya genelinde her yıl ortalama 11 milyon çocuk, 5 yaşın altındayken ölüyor. Rakamlar, dünya genelinde ölen çocukların yüzde 98’inin gelişmekte olan ve yoksul ülkelerde hayata gözlerini yumduklarını ortaya koyuyor.
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!

M.Bülent ATASOY
    Forumun Manyağı Bülent A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Plaka
    07 ATA 35
    Edilen teşekkür: 214

Yok yok.Pejo 207 almış
    Onun için utanıyormuş.O yüzden girmiycekmiş.
    Hahhahahaha
    Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi

SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE

Ozan Şahin
    SANtO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 15

bu arada aöf sınavına girecek herkse başarılar.
    Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz

Ozan K
    OzzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35HK***
    Edilen teşekkür: 2813

tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun....
    Ne Mutlu Türküm Diyene!

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

teşkürler yarın büyük gün
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN

Ozan Şahin
    SANtO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 15

kandiliniz mübarek olsun.
    Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Allah tekrarına eriştirsin inşallah...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Levent ÖZTÜRK
    Black Diamond Lewent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DT 7831
    Edilen teşekkür: 8

Hayırlı Kandiller...

mehmet akif aydın
    Ryu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 RYU 92
    Edilen teşekkür: 19

hayırlı kandiller.
    photoshop soranlar oluyor.....

Oylum Girgin
    mavigitar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    JE468
    Edilen teşekkür: 3

Herkesin kandili mübarek olsun....
    * GP GÜZELİ*
    1905

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

ya bu futbol prog. zaten geyik uzerıne kurulmus her programda baska bı tıyatro war ....

zeynep ...
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******

Standart bunlar bomba yaa :D

Tek kelimeyle bomba...

orta iki ingilizce sınavı. soru:what is your mother's telephone number? cevap:annemin telefonunu veremem.

soru: selcuklu devletinin kurucusu kimdir? cevap: imparator birinci selcuk

soru:akıl ile ilgili bir hadis-i şerif yazınız. cevap:akıllı ol, canımı ye...

soru: kazim karabekir kimdir? cevap: kazim karabekir askerdir. mustafa pasanin en yakin arkadasidir. londros, mondros ve sivas kongrelerine katilmistir.

soruag basini ...... almis,gumus dere durmaz akar" yukarıdaki cumledeki nokta ile gosterilen yere ne yazilmalidir? cevap:babam

konu: aydınlanma çağı soru: ütopya'nın yazarı kimdir? beklenen cevap: thomas more cevap: fatih sultan mehmet bir diğer cevap: mona lisa

soru: maki nedir? cevap: akdenizde yaşan kısa boylu cücler

muhasebe sınavı: soru: kasa sayımında 100bin tl eksik çıkmıştır. bunu büyük defterde*muhasebeleş tiriniz. cevap: tekrar sayın, eksik çıkmaması lazım.

soru:ebu suud, yazdığı bütün eserleri ............. .... adlı kitabında toplamıştır." cevap: the of ebu suud. alınan not: 90.

soru : hz. x 'in tıp bilimi hakkında çıkardığı kitabın adını nedir? cevap : tubitak-ul-tı bbül-mecit. ..

ilkokul 3. sınıf, sınıfa müfettiş gelmiştir. soru: isa kimdir? cevap: geçen sene bizim sınıftaydı, artık gelmiyo.

bir ilkogretim okulunda 4. sinif bilgisayar sinavi: soru: microsoft word programini nasil calistirisiniz? adim adim anlatiniz. cevap: baslata tiklanir otesi kolaydir.... ..

bir türk dili sınavından soru ve yanıt: soru: yazara göre toplum içindeki davranişlarimiz nasil olmalidir? nelere dikkat edilmesini öneriyor. cevap: yazar diyor ki nerde nasil davranacağimizi bilmeliyiz. oturmasini kalkmasini bilmeliyiz. yırtık dondan cikar gibi her lafa atlamamaliyiz.

soru:ülkemizde ilk nüfus sayımı hangi yılda yapılmıştır? cevap:1927 yılında ikinci mahmut zamanında yapılmıştır. (oha)

soru: calculus'u kim bulmustur? cevap: adams calculus

soru: ismet inonu'nun batı cephesine bakısı nasıl idi, acıklayınız cevap:200 metreden durbunle..

milli güvenlik sınavı: "rütbeleri artan sıralamada yazın'' cevap: yüzbaşı, binbaşı, albaşı, yarbaşı....

--------------------------------------------------------------------------------
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

>>>
    >>>California da yasanmıs ve kayıtlara gecmiş bir olay dosyası :
    >>>
    >>>Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına
    girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar
    verir.
    >>>
    >>>Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese
    gönderir....
    >>>
    >>>tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze
    töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,
    arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp
    kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
    >>>
    >>>Kime : Sevgili karıma
    >>>
    >>>Konu : Yeni ulaştım.
    >>>
    >>>Tarih : 16 Mayıs 2004
    >>>
    >>>Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar
    var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve
    kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek
    hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi
    sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.