çölaşanı hergün okumanızı tavsıye ederım arkadaşlar
objektif haberden takip edebılırsınız yazılarını
Allah Kolaylik Versin Zeynep .basarilar .senin Mesajlarini Gormek Guzel.
çölaşanı hergün okumanızı tavsıye ederım arkadaşlar
objektif haberden takip edebılırsınız yazılarını
çok Ilginç Paylaşim Için çok Saolun
tüm müslüman aleminin kandilini kutluyorum... ALLAHım sana şükürler olsun...
tüm müsLüman aLeminin mevLid kandiLi mübarek oLsun.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Unttum Yazan Bolume Girin
Çözüme ulaştığı için konu kilitli...
Al bendende okadar bende bi süre yokum arkadaslar evden nete giremiyorum sorun yaşıyorum![]()
sana çok çok başarılar, mevlam sana ve sınava giren herkese yardım etsin...
allaah tepenizden baksın. ne bunlar yaaa. sonra way efendim biz kısayıs way efendim biz böyleyis. tabii kısa kalırsın. bööğ
İşte bazıları:
* Üç korner, bir penaltı olacak
* Kızlar DA askerlik yapacak
* Sigara kanser yapmayacak
* F.Bahçe'nin Avrupa tarihi iptal edilecek
* Star gene benim olacak
* Cim Bom Fener'i Saraçoğlu'nda yenecek
* Tülin, Caner'le evlenecek
* Kutup ayıları Antalya'ya tatile gelecek
* İşbaşı saati 12.00'ye çekilecek
* Hamilelik üç aya inecek
* Hafta sonu tatili 3 gün olacak
* Zam oranını patron değil, çalışan belirleyecek
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Son günlerde kendinizi kotu hissediyorsunuz
Lutfen asagýdaki adrese gidin ve isminizi buyuk harflerle yazýn..
https://bygezgin..fr/eylence/yag.htm
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
![]()
güzelmiş yavvv
paylaşım için tşkler zeynepc :ok:
güzelmiş![]()
![]()
![]()
Walla sabah sabah iyi geldi :p kendimi avuttum yeterince...![]()
kendimi bir an şöhret zannettim yahu sağol zeynep
Sıkı yağlamacıymış![]()
![]()
tesekkurler tesekkurler sizlere layık olmaya calısıyorum :p:p
huahaua![]()
Demon Driver|Damien|
Yunanlılar Türk adasına talip 2 Nisan 2007
LONDRA(ANKA)
Ege’deki Yunan Midilli adası halkının, Türkiye’ye ait yanıbaşındaki Garip adasını satın almak istemesi, dünya basınında da yankı buldu. İngiliz The Guardian gazetesi, bu alımın gerçekleşmesi halinde iki “ezeli rakip” ülke arasında “görülmemiş” bir anlaşma olacağını yazdı.
Ege’deki Yunan Midilli adası halkının, Türkiye’ye ait yanıbaşındaki Garip adasını satın almak istemesi, dünya basınında da yankı buldu. İngiliz The Guardian gazetesi, bu alımın gerçekleşmesi halinde iki “ezeli rakip” ülke arasında “görülmemiş” bir anlaşma olacağını yazdı.
The Guardian gazetesi, 100 bin nüfuslu Midilli halkının Garip adasını satın almak amacıyla gerekli olan 22 milyon doları bulmak istediğini belirterek şöyle devam etti:
“Diplomasi ve askeri gücün sonuçsuz kaldığı yerde ticaret galip gelebilir, eğer Midilliler, ‘fethi’ barışçıl bir biçimde gerçekleştirmeyi başarırsa.”
İngiliz gazetesi, Midilli kaymakamı Pavlos Voyiatzis’in “Herhangi bir Yunan, Türk toprağını satın almak ister. Özellikle tarihi değeri olan toprak” açıklamasına da dikkat çekti. Garip adasının, Bizans'ın çöküşüne kadar Yunanlıların kontrolünde kaldığına, 1953 yılından sonra Osmanlıların eline geçtiğini belirten gazete şunları yazdı:
“Sınırlarının daralması ile ilgili bir saplantısı olan bir ülkede ne zaman, ne de askeri yenilgi, Türklere kaybedilen toprakları geri alma isteğini azaltmadı.”
Garip adası sahiplerinden Ali Dartar’ın da “Yunanlılara karşı olumsuz duygularımız yok. Birçok Yunan dostum var ve eğer ilgi gösterirlerse ön yargılı olmayacağımızı söyleyebilirim” değerlendirmesini de aktaran gazete, Yunan hükümetinin ise, Garip adası alımının iki ülke vatandaşları arasında özel bir konu olarak görmeye yeğlediğine dikkat çekti.
The Guardian, Garip adasındaki mülkün sahibi kim olursa olsun Türkiye’nin ada üzerindeki egemenliğini koruyacağına da işaret etti.
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri