Erdi, fotoğraflar iğrenç! Harbiden insanın midesi kalkıyor!.. Sadece link versek![]()
ya inanmıyorum yaa
sabah sabah midem kalktı abi bunlar insan olamaz ya off yemedikleri bi bu kalmıştı bunuda yaptılar ya
Erdi, fotoğraflar iğrenç! Harbiden insanın midesi kalkıyor!.. Sadece link versek![]()
İğrenç ve şer...... adam bunlar ya.
Midem darma duman oldu
Ufff, çok kötü yaw, pes doğrusugerçekmidir acaba.
bunlar ne biçim insan yaaa resmen cenın yıyorlar
irençççççççç !!!!!!!
bu konu kaldırılsa olmaz mı?
hatırlatırım sizlere 13 yaşında da üyelerimiz var!!!
Erdi sanırım online değil! Fotoğrafları link haline getirdim! Midesi kaldırmayacak olanlar bakmasın!..:ok:
daha kahvaltı yapmadım Erdiii naptın sen yaa !! böghh :icon_smile_dead:
başarılar dılıyorum
ben geldim kota doldu da eski üyelerden birinin gitmesi mi gerekiyordu yoksa
her ne işin varsa kolaylıklar dilerim, umarım geri dönüşünde de karşılarız bu kadar kalabalık
nede olmasa ilk hoşgeldin mesajımı senden almıştım
rengi değil gözlerin, bakışıdır mest eden
hayırdır zeynep merak ettım valla nedır senı forumdan uzaklastıracak sey? her foruma gırdıgımde senden bı msj goruyodum .artık goremıcez anlasılan.
Paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...![]()
şifremi unuttum..sistem beni iteledi yaaaa:icon_cry:
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Kim bakiim o sistem göster:kar: :s19:
Hem giremiyecem diyo,hemde giremiyom diyo![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
büyük konuşmuşum yaaawharbiden giremedim
![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
yaa tamamen deil ama bu kadar sık olamiicam..iş ders falan konsantre olamıorum..![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
....:lamer:
Konu zeynepc tarafından (18/07/2007 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
gerçekten etkileyici..
teşekkürler paylaşım için..
çok etkiliyici..çook![]()
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
ee sen forumu dışlayınca oda alıntı tabiii..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri