Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
60 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: ihtiyacı olan ogrencilere yardım...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 11

Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vadı burda adapazarı arifiye beldesınde prefabrike bır okul var arkadaşım orda memur ve semt olarak çok fakır bir semt okulu dolayısı ile hem ödenekten mahrum hemde öğrencıler genel olarak fakir olduğu için okul aile bırlığınce yapılacak bırşey olmadığını daha önce duymuştum hatta bu okulda bır takım öğrencılerın okulu bıraktığı okul ıdaresınce evınde yapılan zıyaret netıcesınde 3-5 çocuklu barınacak evlerı dahı bulunmayan ve dolayısı ile çocuklarını okula gönderemedığını beyan eden velılerın çaresıslığınden bahsetmışlerdı eger uygun görüldüğü taktırde burdakı o çok mağdur olan öğrencı ve ailelerıne yardımcı olabılırız hem adapazarı istanbul ve ankarayada yakın olması sebebıyle sızlerınde buraya gelme şansınız yüksek olur yardımı bızzat ilgili arkadaşlarımızca yerınde yaparız ne dersınız?
    bu okul yardıma muhtac anladıgım kadarıyla bu okul ıcın bıseyler yapabılırız...
    arkadaslar elınde yardım edebılecek olanlar gıysı kıyafet okul gerecı kıtap bır sekılde toplayalım
    onun dısında nakıt olarak yardımda bulunmak ısteyenlere bır hesap numarası verıcem orda para toplansın
    vulas54 ve ben bu okula bızzat gıderek elımızdekı gereclerı teslım edıp nakıt para ıle de neye ıhtıyacı varsa onları temın alıcaz.
    bunun ıcın bır yardım gurubu olusturuyorum. yardım gurubundakı ınsanlar mumkun oldugunca aktıf olarak grandepuntotr yı temsılen toplananları teslım etmek ve gerekıyorsa ıhtıyaclarını bızlere ıletmekle hukumlu olacaktır...
    turkıye ıs bankası senesenevler subesı vadi erdem 1148 0440077 hesabında nakıt yardımları toplayalım
    yapılan yardımları bana ozelden belırtın herkesın adına yazılmıs bır makbuzu okul gorevlısıne ımzalatıp buraya koyacagım....
    bu guruba uye olmak ısteyenler bana ozelden ulassın...
    Yardım gububu
    1-
    2- vulas54
    3-
    Konu Mısafır tarafından (03/04/2007 Saat 11:58 ) değiştirilmiştir.

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Emekli Moderator İbrahimKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1537

Vedat okulda kaç öğrencinin olduğunu ögrenebilirmiyiz..

Her öğrenci için, bir zarfın içine kırtasiye malzemleri ve kitapdan oluşan bir set hazırlayıp koyulabilir. (Setlerin hepsi aynı şekilde olması önemli tabi. Mesela: 2 tane 90 sayfa kareli defter, 5 kırmızı, 5 siyah kurşun kalem, kalem tras, silgi, cetvel, hikaye kitabı gibi..)

Bu setlerden herkesin alması sağlandıktan sonra, ihtiyaç sahiplerine geri kaln malzeme dağıtılabilir..
    Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

ok öğrenırız hocam ama okulun ve öğrencılerın durumunu göz önunde bulundurrusak bence sayının önemı yok yapabıldığımızın en iyisini yapalım bu bıze yeter

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı vulas54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ok öğrenırız hocam ama okulun ve öğrencılerın durumunu göz önunde bulundurrusak bence sayının önemı yok yapabıldığımızın en iyisini yapalım bu bıze yeter
    Onu yapacağız zaten Vedat'ta. birde herkese aynı eşyalar verilsin diye yani ekstaran birer hediyezarfı hazırlamak taraftarıyımda ondan sordum...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok

1 derecede herkese kalem defter almaktansa
    ıhtıyacı olan ogrencılerı belırleyıp gereklı yardımı dırek olarak yapmak en dogrusu...
    herkese kıtap defter hedıyesı yapmıyoruz sonucta...
    1 deger ıhtıyac durumu...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok

akşam arkadaşımla detaylı konuşup bılgı alıcam arkadaşlar

Rengi
    Yok

Tamamdir Haber Bekliyoruz...

Rengi
    Yok

akşam arkadaşla konuşupo 1 derece ihtıyaçları tespıt edıcem

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Vedat, bir gelişme var mı?

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Mısafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 5

Kırtasiye şleri ile ilgilenen bi arkadaş yok mudur? Ucuza defter kitap vs. kırtasiye malzemesi temin edebilecek. Belli bi kişi başı fiyat oluşturulsun. Bi r öğrenci için 5-6 YTL yi geçmez tahminimce. Sonra da bi kampanya başlatalım. Tüm üyelere dağıtılsın. İsteyen para gönderir isteyen direk satın alır defteri kitabı. Ama bu işin olabildiğince şeffaf yyürütülmesi ana esas olmalı. Kimsenin aklına kötü şeyler gelmemesi için. Zaten okullar ihtiyaç sahiplerini belirlemiş oluyorlar genelde. Olmazsa müdür le konuşup böyle bi çalışma başlatmasını isteriz. Ben canı gönülden destekliyorum arkadaşlar. Şuan bi yol haritası çıkarıp elimizden geleni yapalım.
    1-Kırtasiye malzemelerini ucuz temin edebilecek bi arkadaş?
    2-Müdür le görüşülmesi ve ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi.
    3-Her ilin il başkanlarının bu işi organize etmesi

Okulla ilgili biraz bilgi toplayalım ve ben bi afiş hazırlayayım. O afişi İstanbul buluşmasında da bi kenara koyup altına bi sandık koyarız. Adapazarı ... okulu için yardım toplanıyor diye. Oradan da bişiler gelir. Ne dersiniz. Bu iş lafta kalmazsa sevinirim.

Rengi
    Yok

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kırtasiye şleri ile ilgilenen bi arkadaş yok mudur? Ucuza defter kitap vs. kırtasiye malzemesi temin edebilecek. Belli bi kişi başı fiyat oluşturulsun. Bi r öğrenci için 5-6 YTL yi geçmez tahminimce. Sonra da bi kampanya başlatalım. Tüm üyelere dağıtılsın. İsteyen para gönderir isteyen direk satın alır defteri kitabı. Ama bu işin olabildiğince şeffaf yyürütülmesi ana esas olmalı. Kimsenin aklına kötü şeyler gelmemesi için. Zaten okullar ihtiyaç sahiplerini belirlemiş oluyorlar genelde. Olmazsa müdür le konuşup böyle bi çalışma başlatmasını isteriz. Ben canı gönülden destekliyorum arkadaşlar. Şuan bi yol haritası çıkarıp elimizden geleni yapalım.
    1-Kırtasiye malzemelerini ucuz temin edebilecek bi arkadaş?
    2-Müdür le görüşülmesi ve ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi.
    3-Her ilin il başkanlarının bu işi organize etmesi

Okulla ilgili biraz bilgi toplayalım ve ben bi afiş hazırlayayım. O afişi İstanbul buluşmasında da bi kenara koyup altına bi sandık koyarız. Adapazarı ... okulu için yardım toplanıyor diye. Oradan da bişiler gelir. Ne dersiniz. Bu iş lafta kalmazsa sevinirim.

ihtıyaç sahıplerı belırlenıyor hocam gereklı görüşmeyı yaptım

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

ya arkadaslar ben burayı yeni farkettim eger yardım yapacaksanız bizim okula yapın size okulun reismlerini gondereyim. yani ben kasaba okulunda calsııyorum buranın hali içler acısı kendi imkanlarımızla ayakta durmaya calsııyoruz ksabanın zenginleri bize yardım etmiyor dusunceleri cok farklı pokula devlet yardım yapar devlet camiye yardıme tmez oyuzden cmiye verelim diyoruz. diyorlar bize de yardım edilirse cok seviniriz. okulumuzun fotokopi makinası ihtiyacı var bitane cakar almaz var amızdırap ya yeni gordum ben burayı

H. Çorakçı Ertan
    flu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 AD 6424
    Edilen teşekkür: 2

Alıntı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güzel bir fikir, mutlaka yapalım.
    Hülya Çorakçı Ertan

Rengi
    Yok

arkadaşlar yaptığım görüşme ve yapılan öğrencı tespitı konusunda sayının artığı ve buna göre bizler yapacağımız yardımın boyutunu ilk önce belıryerek ona göre hareket edelım mantığı doğdu kafamda okuldakı görevli arkadaşın dedığıne göre benden 10 deyın 10 öğrencı bulayım 100 deyın 100 öğrencı bulayım mağdur öğrencı sayısı epey var gibi anlaşılan bunun için bızler yapacağımız yardımın boyutunu belırlemelıyız ilk once
    daha öncede konuştuğumuz gıbı.
    ben dün okula gıttım okulun korıdorunda hava kötu dıye yere bır eskı mınder serılmış çocuklar beden eğitımı dersı işliyorlardı kımı öğrencı eşofmanlı kımısı okul kıyafetı takla atıyorlardı yerde yapacağımız yardımların arasına okulda beden eeğitimi dersı için eşofman, top vs gıbı eksıklerınde olduğunu gördüm.
    - eğer uygun gördüğünüz taktırde okulda çocukların ve okul idaresının müşterek kulandığı ve hızmetlerın yürütüle bılmesi için A4 kağıt toner vs vs ıhtıyaçlarıda had safhada ama ben bunun bir idare sorunu olduğundan zıyade bızlerın bu tür şeye şimdilik gücü yetmeyeceği amacımızın mağdur kurumlar değil, mağdur öğrencıler olduğunu düşünerekten hareket edılmesınden yanayım

- giyim
    - kırtasıye (defter, kalem ve okuya bıleceklerı öykü, roman türü kıtaplar)
    - ana okulundakı öğrencıler için oyuncak
    - beden eğitımı için eşofman ve spor ayakkabı
    - en önemliside arkadaşlar bence hıç bir şey yapamayan arkadaşlarımızda gönlünden koptuğu kadar yukarıda belırtılen ihtıyaçların tedarik edıle bılmesı için maddi destekte buluna bılırler herkes bütçelerı doğrultusunda kendını zor duruma düşürmeden Vadi kardeşimizin belırtığı hesap numarasına havale veya eft yapsın ben şahsen öyle yapmacam maddı destekte bulunucam artık yapabıldığımın en iyisini yapacam yapılacak her kuruşluk yardımında burda gıder pusulası vadi veya herhangı bırımız tarafından ılan edılıp neyın nereye harcandığı belgelerıyle ortaya koyulacaktır
    [/B]

zeynep ...
    ... zeynepc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 ******
    Edilen teşekkür: 13

pdr42 ben fotokopi makinası için şirketimle görüştüm.merkezle görüşüp,elimizden geleni yapmaya çalışıcaz.haftaya haber vericez size fotokopisiz okul olur mu yaaaa...
    Orhun Kitabeleri Yıl 731
    Bilge Kül Kadir HAN
    "Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
    Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...

Rengi
    Yok

Hersey Tespit Edildigine Gore Isleme Basliyalimi...

Rengi
    Yok

Alıntı pdr42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaslar ben burayı yeni farkettim eger yardım yapacaksanız bizim okula yapın size okulun reismlerini gondereyim. yani ben kasaba okulunda calsııyorum buranın hali içler acısı kendi imkanlarımızla ayakta durmaya calsııyoruz ksabanın zenginleri bize yardım etmiyor dusunceleri cok farklı pokula devlet yardım yapar devlet camiye yardıme tmez oyuzden cmiye verelim diyoruz. diyorlar bize de yardım edilirse cok seviniriz. okulumuzun fotokopi makinası ihtiyacı var bitane cakar almaz var amızdırap ya yeni gordum ben burayı

arkadaşım sıkıntınızı ben ve benım gıbı kamuda çalışan arkadaşlar ıyı bılıyor ve dolayısı ile kendı kurumumdan örnek vereyım benım kurumum ıl bazında (2007 bırım fıyatlarıyla) 100.000 ytl üzerinde yatırımların kontrolluğunu ve ihalesını yapmasına rağmen kurum içinde bahsetığın eksıklerımız had safhada onun için burdakı yardım konusu kurum veya kuruluşlara değil gerçek ıhtıyaç sahıbı halkın ve bızım çocuklarımıza dır. bahsettiğin mesele devletın meselesi olmakla birlikte ödeneklerın yerınde ve ne şekılde kullannılması olayıdır.
    umarım anlatabılmışımdır meseleyı mustafa kardeş eğer okulunda bızım bahsetığımız mağdur öğrencı varsa onunla ilgılıde bir çalışma yaparız aynı şekılde evel allah budrakı duyarlı tüm arkadaşlarımızla bu konuda hıç şüphen olmasın yeterkı sen eksıklıklerı ve mağdur öğrencılerın tespıtını yap öncülük et bızlere

İbrahim Kıvanç CİHAN
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Evet Başlıyalım ozaman...

Rengi
    Yok

madıı yardımlarınız ıcın
    459-6692450 garanti bankası ıstanbul perpa suıbesı
    vadi erdem.
    dekontlarınızı
    vadi@grandepuntotr.com adresıne godnerın...

Mustafa Akçay
    pdr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 625

ozaman soyle olsun once buraya yardım yapılsın sonra biisim okula yardım edilsin arrkadasslar .

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon