Henuz Hesaba Yatan Bi Yardim Yok Ben Evde Kitap Defter Ne Varsa Topliyorum
Herkes Elindeki Fazla Olan Kitap Defter Ne Varsa Hazirlasin Ve Burdanda Haber Versin...
Nisan Sonuna Kadar Adapazarina Ulastiralim Yardimimizi...
arkadaşlar ne oldu ya bu konu başlığı sahıpsız kaldı yoksa vazmı geçtık?????
kım ne yapıyor ses soluk yok ?
Henuz Hesaba Yatan Bi Yardim Yok Ben Evde Kitap Defter Ne Varsa Topliyorum
Herkes Elindeki Fazla Olan Kitap Defter Ne Varsa Hazirlasin Ve Burdanda Haber Versin...
Nisan Sonuna Kadar Adapazarina Ulastiralim Yardimimizi...
arkadaşlar yardım kampanyası dahılınde görüştüğüm bır fırma temsılcısıne okula verılmek üzere 3top A4 kağıt aldım ve fırmaya sıtemız adına bır teşekkür faksı yolladım
teşekkür faksı aşağıdadır.
diğer yandan yardım için farklı görüşmelerım devam etmektedır.
![]()
Konu Misafir2 tarafından (12/04/2007 Saat 18:07 ) değiştirilmiştir.
Süpersin Vedat...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
süpersiin vedat..bende bu pazartesi fotokopi makinası işini halletmeye çalışcaam..
Vedat ve Vadi yardımlarda bir gelişme var mı?
Ben bu hafta içi (Perşembe yada Cuma) Ankara yardımlarını! Vedat'a göndereceğim..
gerçekten çok güzel bir düşünce benim bu konularda projelerim var hatta bir site bile kurdum www.hayatumuttur.com çalışmalarımız devam ediyor birlikte çok güzel projeler başlatabiliriz ne dersiniz ?
bana ulasan maddı bı yardım yok henuz. kendı topladıgım defter ve kıtaplar var...
aynewn hocam ben kendımce sürekli birşeyler yapmaya çalışıyorum
Arkadasalr, ne oldunuz ya,
Süper fikir, şahane düşünce, süper manyak girişim diyenler sizlere sesleniyorum.....
Neler yapıyorsunuz...Herkes küçük bir şey kenarı koysa dağ olur...
Arkadaslar Herkes 1 Defter Bi Kalem Alsa Bu Bile Biseydir Olmadi Benim Hesabima Para Gonderin Ben Sizin Adiniza Alirim...
ben fotokopi mak.için çok uğraştım ama bizde elde olanların hiçbiri kullanılır durumda deilmiiş..başka şeyler bulmaya çalışıorum şuan..
Orhun Kitabeleri Yıl 731
Bilge Kül Kadir HAN
"Ey TÜRK milleti işit;Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin devletini ve yasalarını kim bozabilir!
Ey Türk Milleti TİTRE ve KENDİNE DÖN"...
Son durum nedir acaba bu aktivite ile ilgili,bende varım bilginize..
vulas konu ıle ılgılı ortak bır kargo adresı verırmısın.. herkse oraya gondersın ondan sonra da dagıtımını yapalım ben bızzat bulunacagım orda...
vadi,bence bu konuyu genele filan mı alsan ,acaba daha bir ses getirirmi??
Burası genelden daha cok gorunen bı yer... Emınım herkes bıseyelr yapmak ıster ama ıste bı toparlanmak lazım...
ok :ok:
şimdi maddi yardım mı yoksa okul gereçleri ağırlıklımı olacak,ona göre nacizane hazırlığımızı yapalım..
bayındırlık ve iskan il müdürlüğü sakarya / adapazarı alıcı ismı VEDAT ULAŞ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri