bizde kitap ayakkabı alırız paralarla konuşuruz bir firmala bu kadar paramız var neler verebilirsiniz belki o firmada bize yardımcı olabilir para olarak göndermeyebiliriz..
Bence yardım yardımdır; Para, kitap, ayakkabı önemli değil.Amacına ulaşamayacaksa para da ulaşmayabilir kitap da...
bizde kitap ayakkabı alırız paralarla konuşuruz bir firmala bu kadar paramız var neler verebilirsiniz belki o firmada bize yardımcı olabilir para olarak göndermeyebiliriz..
Kayıt parası adı altında alınan haraçla kendine ofis kuran, haracı ödeyemeyen öğrencileri okuluna almayan müdürleri filan maalesef çok gördük..
aynı şekilde benim de şahit olduğum, adam param yok çocuğu okula gönderemiyorum diyor, para veriyosun, bakıyosun gitmiş rakı filan almış...
neyse ya.. can sıkıcı kısmı bunlar işin..![]()
Evo MultiAIR!
Can dediğin tarzda olaylar da oluyor maalesef ülkemizde.Umarım biz denk gelmeyiz böylelerine...
@Lithium ve
Gönderdikleriniz sağ salim gelmiş...
Teşekkür ederim..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
butun yardımların toplanıp sana gelmesı gerekıyor ama...
@Arda (ABNEW) ve Müslüm (06Kaymak)
Gönderileriniz gelmiş. Teşekkürler...
Konu İbrahimKC tarafından (09/05/2007 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Arkadaşlar bugün Vedat Abi ve ben kırtasiyeleri gezdik ve bir kırtasiyeden aynı setin fiyatını 6ytl ye aldık. Oranın sahibi hayır işi olduğunu öğrenince yardım edeceğini söyledi sanırım fiyatta deil ama sayıda bir yardımı olacak. bu konu üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. herkese teşekkürler.
Sette ne olduğunu yazın burada eminönünden toptancılardan bakalım.
gökhan 2.sayfaya bakabılırsın orda lıste var
Arkadaşlar toptancılar ile ilgili çalışmalar başlamıştır. İstanbul yönetim olarak elimizden ne geliyorsa bu konuda yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bunun dışında bir iki firma ile de görüşmeler yapılıp sponsorluk istenecek. Bu sayede toplanan para artacak ve bir okuldaki 100 çocuğu sevindirme planlarımız belki de tüm okula yayılan bir yardım kampanyasına dönüşebilecek. Yardımlar toplandıktan sonra götürüp dağıtması da bizdeno gün için büyük bir araba ayarlayıp setleri okula ulaştırırız. Karışıklık olmnasın diye tüm paranın İbrahimde (İkcihan) toplanmasını uygun gördük.Yardımcı olacak arkadaşlar lütfen aşağıdaki hesaba para çıkarsın. GP tr olarak artık iyi işlere imza atmanın zamanı geldi. Vivva GP
İbrahim Kıvanç CİHAN
Turkiye İş Bankası
Ankara - Çankaya Şubesi
4238 0764058
KAtılan herkese teşekkürler .
süpersin Gökhan Abi haberleri bekliyoruz...
Sonunda uyandınızgebzenın ucra kosesınde calısıtıgım ıcın sadece kampanyayı baslatmakla yetınıyorum. hadı bakalım caglar la gorustum ıyı gelısmeler var... yarın aksam detayları konusuruz.
Bu yardım kampanyasının altından alnımızın akı ile çıkacağımızı adım gibi biliyorum.
öncelikle bu duyarlılığı gösterip bu konuyu açan arkadaşlarıma sonra da gerekli duyarlılığı gösterip yardım elini uzatan tüm üyelerimize ve dostlarıma teşekkür ederim.
İstanbul yönetim olarak biz elimizden geleni yapacağız.
umarım o okulda okumakta olan öğrencilere biraz olsun katkımız olur.
haydi arkadaşlar tüm yardımlar okula ...
süpersinizzz be elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırz .....
çevre esnafla konuşun ve de yardım kampanyamız için destek isteyin arkadaşlar.
kimin elinden ne geliyorsa her türlü yardımlara açık olduğumuzu unutmayın lütfen.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri