SAol Mehmet valla. Bencede Az çok demeyelim...
SAol Mehmet valla. Bencede Az çok demeyelim...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
bu konuyu geneL'e taşımak Lazım asLında. burada fazLa haberi oLmuyor arkadaşLarımızın.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
yapışkan yapın belli bir süre güncel kalsın ben yalan söylemeyeyim yeni gördüm![]()
evet konunun burada olması guzel ama ser bolgede tek baslık altında devam etse daha ıyı olurdu...
evet bı lıste cıkaralım kım napıyor....
herkes az çok katkı yapmalı bence.. ayrıca işi gücü bırakıp bu konuda araştırma yapan arkadaşlara ve bu olaya vesile olanlara teşekkür ederim.
Konu lithium tarafından (08/05/2007 Saat 16:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yardım meblağı silindi...
Evo MultiAIR!
Can çok tesekkür ederim duyarlılığın için..
konu unutulmasın..
hesap no nedir bi de?
Evo MultiAIR!
ben hesap yazmıstım ama dırek yerın gobegınde vedat oldugu ıcın onun hesap numarasına gecsın ...
bunlar hangı baslıkta toplandı.. lıthium
İnsanların ne kadar katkıda bulunduğunu yazmayalım. Az katkıda bulunmak isteyen biri orada adının o ebla ile görünmesini istemeyeceğinden katkıdan vaz geçebilir. Sadece isim yazsın. Vedat h. no yu hatırlatır mısın?
bu tip yardım organizasyonlarında bu olay iki ucu pis değnek
katkıda bulunanların miktarı yazması diğerleri için motivasyon da olabiliyor, demotivasyon da...
bence bu siteye üye olan biri için 30 40 liralar (ki adam başı 10 sete denk gelir ki katılım olursa bu miktar bence gayet normal) hiçbirşey olmalı..
2 hafta aracı yıkatmayıversen 20 30 lira eder.. ne var ki? az miktarla katılalım diyen insan 2 3 lira göndermez herhalde..
hesap no konusunda da bilgilenmek gerek..
teşekkürler..
Evo MultiAIR!
Arkadaslar bu konu, Ankarada yaptırılacak olan Kırtasiye setleri için buraya taşınmıştı aslında.
Yani yukarıdaki liste setlere katkıda bulunmak isteyenler için yapılıyor.
İlk düşüncemiz maddi yardımda bulunmak isteyenler para göndersin şeklindeydi ama bir kims e ilgilenmedi.
bende yukarıda görüldüğü gibi bir fiyat aldım ve bu setlerden hazırlayarak vedata göndermeyi düşündüm.
Aslında sadece Ankara için yapılacaktı ama yeteri kadar ilgi olmadığı için genele taşındı konu. Çünkü en az 100 set göndermemiz lazım bence.
arkadaşlar h no nerde nereye yatıracağız ben mi göremedim yoksa yokmu bilgilendirirseniz gönderelim
Katkıda Bulunmak İsteyenler için HESAP NUMARASI:
İbrahim Kıvanç CİHAN
Turkiye İş Bankası
Ankara - Çankaya Şubesi
4238 0764058
Herkese Şimdiden Çok Teşekkür ederim
NOt: Bu hesapa gönderilen paralarla yukarıda ayrıntıları verilen kırtasiye setleri hazırlanıp, Adapazarına gönderilecektir. Okula direk maddi yardımda bulunka isteyen lütfen Vadi yada VEdat'la iletişime geçsinler.
Türkiye iş bankası Adapazarı şubesi hesap no: 2000 1424705
vedat ulaş adına açıklama kısmına kulanıcı adını ve okul yardımı olduğunu belırtelım kımın ne gönderdığı konusunda karışıklık olmasın
hesaba para atan arkadaşlarımız lütfen bana özel mesaj atıp haber vermelerını rıca edıyorum teyid edelım kendılerıne havale veya eft yi herkese şımdıden teşekkurler..
Konu Misafir2 tarafından (08/05/2007 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.
dırek maddı yardım bence dogru olmaz ıhtıyacları bıre bır alınması daha ıyı bence.. toplanan paralarda onluk ayakkabı canta v.s olarak degerlendırılmelı...
bence de vadi..
zira bu tip yardımlar para olarak yapıldığında öğretmenler odasına TV, çay kahve vb. şeylere harcanabiliyor...
ailelere verildiğinde de çocuğun eğitimine harcanacağı şüpheli..
bi de çocuk aa para gelmiş demez aaa ne güzel yeni ayakkabım oldu filan der.. daha çok sevinir...![]()
Evo MultiAIR!
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri