Çok geçmiş olsun... Nereye gidiyor bu insanlık... Malımızı canımızı nasıl koruyacağız...
İlla 3, 5 tanesine çok kötü bişey yapmak ibreti aleme göstermekmi lazım...
valla arkadaşlar yorumları okuyorum ama galiba başına gelmeyen daha sağlıklı düşünüyor
çünki
2 sene önce benim aracıma hırsız girmeye kalktı adamlara balkondan hop noluyo orda dedim adam bana yedikmi len arabanı dedi
e hadi buyrun şimdi napıcaksınız kusura bakma beyefendi istediğin gibi karıştır bızıkla işni hallet mi diyeceğiz
yoksa ya bir dakka durun sizi polise şikayet edeyim bi yere gitmeyin sakınmı diyeceğiz
kusura bakmayın ama kardeşim ben bu durumda sabredemem ve o akşam sabredmedimde
ya bi düşünün nasıl hoş karşılanabilirki bu durum adam dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız ve belkide tek malınız tek yatırımınız olan arabanıza zarar vermeye kalkıyor
valla annesini kesin ziyaret ederim hatta bütün sülalesine de uğrarım
mal canın yongasıdır
Mantıklı dusununce kasko,otopark gıbı dusunceler dogru ama
Ben de öyle gozumun onunde arabamı çaldıklarını gorsem ben de elımde ne var ne yok fırlatır bı turlu zarar vemreye calısırım.Polis gelene kadar cunku tum sokagı calıp gıderler.
ŞAŞIRTAN HIRSIZLIK
İSTANBUL'da bir otomobil hırsızlık çetesi çökertildi. El konulanlar arasında babasına ait otomobilin bulunduğunu öğrenerek emniyete gelen Nuri Arviş, aracı tanımakta güçlük çekti. Çünkü çalınan otomobil siyah ve benzin motorluydu. Oysa bulunan otomobil kırmızıydı ve hırsızlar motorunu da dizeli ile değiştirmişti.
Nuri Arviş “Hırsızlar alarm bile takmışlar. Hırsızlara ve onları yakaladığı için polislere teşekkür ederim” dedi. Polis ise Nuri Arviş’in dizel motorun bir başka kişiye ait olduğunu, bu nedenle otomobilin sadece kasasının teslim edileceğini söyledi.
Çeteyi üç aydır takip eden Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, önceki gün sabaha karşı Kağıthane, Eyüp ve Şişli'de daha önce belirlenen yerlere baskın düzenledi. Baskında, daha önceden polise çok sayıda geliş kaydı bulunan çetenin başındaki Deniz K. (54), oğlu Atilla K. (26), Ahmet B. (34), Fehmi V. (24), Volkan Ç. (34), Dursun Ç. (30) ile Güral K. (65) gözaltına alındı. Motor ve şase numaraları değiştirilmiş 22 otomobil ele geçirildi. Ayrıca el konulan 6 otomobil ile ilgili inceleme de sürüyor.
POLİSİ BİLE ŞAŞIRTTI
Operasyonda yakalanan 65 yaşındaki oto hırsızı Gürol K. deneyimli dedektifleri bile şaşırttı. Daha önce iki kez polise geliş kaydı bulunan ve yürümekte zorluk çeken Gürol K.’nın motor ve şase numaralarını değiştirdiği, sahte evrak hazırladığı belirlendi.
Oto hırsızlık Büro Amirliği yetkilileri şebekenin hasarlı araçları çok ucuz fiyata aldıktan sonra aynı model ve özellikleri taşıyan sağlam araçları çaldıkları öğrenildi. Çaldıkları aracın motor ve şase numaralarını ellerindeki hasarlı aracın motor ve şase numaraları ile değiştiren şebeke elemanlarının, sözde hasarlı aracı tamir ettirmiş gibi otomobilleri elden çıkarttıkları belirlendi.
Çok geçmiş olsun, üzücü ve sinir bozucu bir durum. İnşallah bir yerlerde yakalanırlarda bir daha gelmezler.
GP üzerinde alarm olmadığını öğrendiğimde biraz bozulmuştum, 'e iyi ama hani yanıp sönen ışık var o ne peki' diye düşünmüştüm. Fabrika çıkışı standart olarak gelmesi gereken bir özellik bence.
Sanırım Birmot, Cenmax a GP ler için bir alarm yaptırtmış ve sadece Birmotlarda bulunuyormuş.
Şimdilik alarm için uğraşamayacağım, bu nedenle geçici bir çözüm uygulayacağım önümüzdeki günlerde.
Geçmiş olsun. İnşallah bir daha bu tür şeyler başınıza gelmez.
Unutmayalım EMNİYET KEMERİ sizi ve sevdiklerinizi, 2 Kg'lık YANGIN TÜPÜ aracınızı kurtarmak için.....
çok geçmiş olsun. aracı alırken alarmı sormuştum. teybin montajla çıkarıldığını yani sökmek için bayağı çaba sarfetmeleri gerektiğini söylemişlerdi kaldki benim standart teyp mp3 bile çalmıyor ne rağbet ediyolar ayrı bir konu.
Geçmiş olsun,1 seneyi geçmiştir alarm taktıralı,yetkili serviste darbe sensorlu taktırdım,ekstra kumanda olmaması içinde on off olayını merkezi kilitten aldık,kumanda ile kapılar açılınca alarm OFF,kapatılınca ON oluyor.
geçmiş olsun bir daha tekrarlamaması dileğiyle![]()
geçmiş olsun yapanların elleri kırılsın![]()
geçmiş olsun yasemin abla
hort hort![]()
son sayfaya kadar ben de taze diye okuyodum. geçmiş olmuş, miş'li geçmiş hatta.
www.antflame.com
Yahu delirdin mi sen kardeşim? Dün akşam Mert yaptı aynısını. İkinize bir ayar vericem ben az kaldı. Hele sen abla dayağını kesin hak ediyorsun artık. Benim konuları bulup bulup çıkartıyorsunuz. Uzak durun profilimden![]()
![]()
Onur bütün muzipliğini yayıyor galiba![]()
abla biz o zaman üye değildik yeni gördük elleri kırılsın milletde gaza geldi![]()
yeni gördük ne yapalım saolsun görmüş mühim bir olay olduğu için geçmiş olsun diyelim dedik yanlışmı yaptık acaba![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri