Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
112 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Puntişimi soydular :((

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    mete tanergüçlü
    no_fear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Edirne
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 125

gecmıs olsun umarım bır daha tekrarlanmaz (bır alman kurdum bırde rottweiller ım var alarmdan daha etkılı oldukları kesın) ama keske anahtarı bıle uzerınde bıraktıgımızda bır sey olmayacagını bıldıgımız bır toplum halıne gelebılsek.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ahmet KARAAĞAÇ
    drahmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    38 AK 253
    Edilen teşekkür: 75

geçmiş olsun yasemin hanım
    inşallah tekrarlanmaz

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

abartmayalım kol bacak şeriat. Hukuk devleti düzgün işlesin, insanları eğitelim yeter.

cihangir şengezer
    chngrrrrrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    10 AEZ 07
    Edilen teşekkür: 215

yasemin çok geçmiş olun arkadaşım
    elleri kırılsın ********lerin.
    Allah beterinden korusun arkadaşım
    tekrar çok geçmiş olsun..
    tekrarlanmaması dileğiyle...

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mustafa FIRINCI
    mustafaf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1569

gecmıs olsun Yasemın Hnm. bunada sukur demekten baska caremız yok maalesef...
    Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

batu fes
    batuhann80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 615

cok cok gemiş olsun..cok sinir bozucu bir olay..
    Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
    Çİ - Çİ YABGU
    ( M.Ö 54 )

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serdar mumcu
    sersev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 96

gecmıs olsun sınır bozucu bır durum

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Yasemin geçmiş olsun nasıl cansıkıcı bir durum olduğunu iyi bilirim 2 kere girdiler benim aracada hiç bir şey almamışlar ama camlarımı kırıp gitmişler bununla geçmiş olsun iyiki olay yaşanırken uyanmamışsın yada duymamışsın allah korusun bu adi heriflerin gözü dönmüş olur bırak kırılan cam olsun teyp olsun olay esnasında ters bişi söyleme yaklaşma bile..

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasemin geçmiş olsun nasıl cansıkıcı bir durum olduğunu iyi bilirim 2 kere girdiler benim aracada hiç bir şey almamışlar ama camlarımı kırıp gitmişler bununla geçmiş olsun iyiki olay yaşanırken uyanmamışsın yada duymamışsın allah korusun bu adi heriflerin gözü dönmüş olur bırak kırılan cam olsun teyp olsun olay esnasında ters bişi söyleme yaklaşma bile..

Mehmet öncelikle teşekkür ederim. Fakat seninle yakından tanışmadık. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler sinirlendim mi gözüm bir şey görmez. Ben her iki olayda da uyanıktım, pencereden aralıklı olarak arabayı gözledim ve olay anında adamların peşinden koştum. (Sonrasında aile içinde bununla ilgili sorun çıktı tabiki ) O anki panikle adam dönüp banada zarar verebilirdi tabiki bunada şükür fakat o an onu düşenemiyorsun. Nede olsa mal canın yongası.

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet öncelikle teşekkür ederim. Fakat seninle yakından tanışmadık. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler sinirlendim mi gözüm bir şey görmez. Ben her iki olayda da uyanıktım, pencereden aralıklı olarak arabayı gözledim ve olay anında adamların peşinden koştum. (Sonrasında aile içinde bununla ilgili sorun çıktı tabiki ) O anki panikle adam dönüp banada zarar verebilirdi tabiki bunada şükür fakat o an onu düşenemiyorsun. Nede olsa mal canın yongası.

helal olsun ne dıyelım gunumuz erkeklerının yapamadıgını siz yapmışşınız

ama sızın de hatanız var ılkınde onlar pusuya yatmısdır polısın gelip gitmesini beklemıslerdır sızın cagırmadıgınızı anlıyınca tekrar yeltenmışler

evde bir makine şartpencerenin arasında bacagına bacagına sıkacaksınız bunlara kı bır daha yapmıyacaklar

17. Bu mesajı için 2 kişi sersev'ye teşekkür etti:

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Alıntı sersev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ama sızın de hatanız var ılkınde onlar pusuya yatmısdır polısın gelip gitmesini beklemıslerdır sızın cagırmadıgınızı anlıyınca tekrar yeltenmışler

evde bir makine şartpencerenin arasında bacagına bacagına sıkacaksınız bunlara kı bır daha yapmıyacaklar
    eee ne olacak makine olunca sen çektin adamda bunu gördü senin elindeki kuru sıkıda olsa adam tuttu sana bir kaç el salladı sen neoldu mefta peki deyecekmi yada tam tersi sen adamı vurdun o zman arabayıda satsan kurtulamazsın .. önce can

Lütfen yorum yapacaksak adabına uygun güzel örnek olacak yorumlar yapalım ...

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

eee ne olacak makine olunca sen çektin adamda bunu gördü senin elindeki kuru sıkıda olsa adam tuttu sana bir kaç el salladı sen neoldu mefta peki deyecekmi yada tam tersi sen adamı vurdun o zman arabayıda satsan kurtulamazsın .. önce can

bırıncısı orda gulumseme ısaretı vardı neden bu kadar agresıflestın anlıyamadım?
    ıkıncısı yorumum adabına uygun olup olmamasına sen karar veremezsın

sımdı senı hayal edıyorum senın aracını kapının onunden calıcaklar sende pencerede o anı yasıyacaksın arabayı gotururken saf saf bakıcaksın arkasından ve araba gıderken kendı kendıne ÖNCE CAN dersin....veya sen polisi bekle belkı gelırler... bugune kadar bır cok hırsızlık olayı yasadım sana soyle dıyeyım 3 gun ust uste ısyerımızın soyuldugunu bılırım karakol amirinin bana soyledıgı lafı soyluyorum hıcbır polıs hırsızlıgın yapıldıgı an hırsızın uzerıne gıtmez soyarlar sonra bız gelırız ankarada 15 senedır esnaflık yapıyorum dukkanım soyuldu defalarca, evım soyuldu defalarca ıkı tane aracım evımın onunden calındı.... demek ıstedıgım tabıkıde once can ama malımada tecavuz ederlerse senın gıbı beklıyemem gorsem hıc affetmem vururum polısede verırsın 2 3 mılyar yazarlar tutatnakj gecer gıdersın

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

hakikaten yahu, İran'da mı, Teksas'ta mıyız belli değil.

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Serdar'cım bazen işler öyle yürümüyor. Bizde hem eşimin hem benim görevim nedeniyle 2 tane olduğu halde tatil dışında yanımıza kesinlikle almıyoruz. Malum bu ülkede haklı iken haksız duruma düşmek diye bir şey de var. Böyle konular için yapılabilecek tedbirler neler ise (kasko, otopark, vs.) onu yapmak gerekiyor başka türlüsü haklıyı hapse tıktırır.

22. Bu mesajı için 3 kişi serdar2362'ye teşekkür etti:

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı serdar2362 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serdar'cım bazen işler öyle yürümüyor. Bizde hem eşimin hem benim görevim nedeniyle 2 tane olduğu halde tatil dışında yanımıza kesinlikle almıyoruz. Malum bu ülkede haklı iken haksız duruma düşmek diye bir şey de var. Böyle konular için yapılabilecek tedbirler neler ise (kasko, otopark, vs.) onu yapmak gerekiyor başka türlüsü haklıyı hapse tıktırır.
    bende esprı yapmısdım abı gulumseme ısaretı koydum zaten ama arabımız calınsa her ınsanın aklından gecen ılk seyı dıle getırdım gulumseme ısaretı ıle

mesajı kaldırıım valla mıllet benı cani zannedıcek

Alıntı smartmavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakikaten yahu, İran'da mı, Teksas'ta mıyız belli değil.
    iran iran arkadaşım
    Konu ABNEW tarafından (03/11/2009 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.

Coşkun Çömlekçi
    gadget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 46

geçmiş olsun valla benimde korkulu rüyam haline geldi bu hırsızlık olayı, alarm hakkaten caydıcı mı onu da bilmiyom, taktırsam mı?
    büyük şehirde yaşıyossan ya evinin kapalı garajı olacak yada büyük bi sitede oturcan çoçocuk da rahat edecek... gerçi çocuk için falan daha çookk var

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Yasemin abla geçmis olsun.Nedense böyle olaylara çok sinirleniyorum çünkü arabadaki tesisatımız çalındığı zaman aklıma geliyor bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin ********ler.İnşallah bir gün yakalarımda elimden alana helal olsun

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Alıntı StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasemin abla geçmis olsun.Nedense böyle olaylara çok sinirleniyorum çünkü arabadaki tesisatımız çalındığı zaman aklıma geliyor bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin ********ler.İnşallah bir gün yakalarımda elimden alana helal olsun

Sinirlendiğimizde veya canımız yandığında bu tarz kötü düşüncelere hepimiz ister istemez giriyoruz. Fakat biraz sakinleştikten sonra düşündüğümüzde bu şekilde fevri davranmakla aslında onlara benzemiş oluyoruz. O nedenle ne kadar sinirlensekte bırakalım cezalarını Allah ve adalet versin. Ben kendi adıma bundan sonra böyle bir şey yaşamamak için daha ne gibi önlemler alabilirim diye düşünüyorum.

Kötü zamanımda yanımda olduğunuz içinde tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim.

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

SERDAR ÖZLÜ
    serdar2362 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BY 7694
    Edilen teşekkür: 1623

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kendi adıma bundan sonra böyle bir şey yaşamamak için daha ne gibi önlemler alabilirim diye düşünüyorum.
    Cam kırılma ve mal çalımına önlem olarak araba kılıfı düşünülebilir. Bu tip hırsızlar işini çabuk halletmek ister. Üstü kapalı olması hem arabanın modelini hem de işin uzama nedeni olarak caydırıcı olabilir. Bu bir fikir tabii.

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Alıntı serdar2362 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cam kırılma ve mal çalımına önlem olarak araba kılıfı düşünülebilir. Bu tip hırsızlar işini çabuk halletmek ister. Üstü kapalı olması hem arabanın modelini hem de işin uzama nedeni olarak caydırıcı olabilir. Bu bir fikir tabii.

Serdar abi önceki araçlarımda kılıf kullanıyordum. Fakat sabah topla akşam ört ciddi sıkıntı veriyor. Ayrıca işim gereği gece sorun oluştuğunda Alarm Merkezine gidip gelmek zorundayım. Gecenin bir yarısı kılıf çıkart sabaha karşı gel ört işkence oluyor maalesef Yine de fikrin için teşekkür ederim.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon