gecmıs olsun umarım bır daha tekrarlanmaz (bır alman kurdum bırde rottweiller ım var alarmdan daha etkılı oldukları kesın) ama keske anahtarı bıle uzerınde bıraktıgımızda bır sey olmayacagını bıldıgımız bır toplum halıne gelebılsek.
gecmıs olsun umarım bır daha tekrarlanmaz (bır alman kurdum bırde rottweiller ım var alarmdan daha etkılı oldukları kesın) ama keske anahtarı bıle uzerınde bıraktıgımızda bır sey olmayacagını bıldıgımız bır toplum halıne gelebılsek.
geçmiş olsun yasemin hanım
inşallah tekrarlanmaz
abartmayalım kol bacak şeriat. Hukuk devleti düzgün işlesin, insanları eğitelim yeter.
yasemin çok geçmiş olun arkadaşım
elleri kırılsın ********lerin.
Allah beterinden korusun arkadaşım
tekrar çok geçmiş olsun..
tekrarlanmaması dileğiyle...
gecmıs olsun Yasemın Hnm. bunada sukur demekten baska caremız yok maalesef...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
cok cok gemiş olsun..cok sinir bozucu bir olay..
Boyun eğmeyeceğiz. Çünkü bu, şan ve şerefle yaşamış olan ecdadımıza karşı büyük bir ihanet olur. Atalarımız, bizlere geniş ülkelerle birlikte hürriyet ve istiklâli de emanet ettiler. Savaşçı ve süvari hayatımız sayesinde yabancıları titreten bir millet olduk. Korumakla vazifeli bulunduğumuz bütün bu emanetleri, adi bir ömür uğruna fedâ edemeyiz. Hepimizin bildiği gibi savaşta Cengaverlerin kaderi ölümdür. Biz ölsek de kahramanlığımızın şanı yaşayacak. Çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin efendisi olacaktır.
Çİ - Çİ YABGU
( M.Ö 54 )
gecmıs olsun sınır bozucu bır durum
Yasemin geçmiş olsun nasıl cansıkıcı bir durum olduğunu iyi bilirim 2 kere girdiler benim aracada hiç bir şey almamışlar ama camlarımı kırıp gitmişler bununla geçmiş olsun iyiki olay yaşanırken uyanmamışsın yada duymamışsın allah korusun bu adi heriflerin gözü dönmüş olur bırak kırılan cam olsun teyp olsun olay esnasında ters bişi söyleme yaklaşma bile..
Mehmet öncelikle teşekkür ederim. Fakat seninle yakından tanışmadık. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler sinirlendim mi gözüm bir şey görmez. Ben her iki olayda da uyanıktım, pencereden aralıklı olarak arabayı gözledim ve olay anında adamların peşinden koştum. (Sonrasında aile içinde bununla ilgili sorun çıktı tabiki) O anki panikle adam dönüp banada zarar verebilirdi tabiki bunada şükür fakat o an onu düşenemiyorsun. Nede olsa mal canın yongası.
helal olsun ne dıyelım gunumuz erkeklerının yapamadıgını siz yapmışşınız
ama sızın de hatanız var ılkınde onlar pusuya yatmısdır polısın gelip gitmesini beklemıslerdır sızın cagırmadıgınızı anlıyınca tekrar yeltenmışler
evde bir makine şartpencerenin arasında bacagına bacagına sıkacaksınız bunlara kı bır daha yapmıyacaklar
eee ne olacak makine olunca sen çektin adamda bunu gördü senin elindeki kuru sıkıda olsa adam tuttu sana bir kaç el salladı sen neoldu mefta peki deyecekmi yada tam tersi sen adamı vurdun o zman arabayıda satsan kurtulamazsın .. önce can
Lütfen yorum yapacaksak adabına uygun güzel örnek olacak yorumlar yapalım ...
bırıncısı orda gulumseme ısaretı vardı neden bu kadar agresıflestın anlıyamadım?
ıkıncısı yorumum adabına uygun olup olmamasına sen karar veremezsın
sımdı senı hayal edıyorum senın aracını kapının onunden calıcaklar sende pencerede o anı yasıyacaksın arabayı gotururken saf saf bakıcaksın arkasından ve araba gıderken kendı kendıne ÖNCE CAN dersin....veya sen polisi bekle belkı gelırler... bugune kadar bır cok hırsızlık olayı yasadım sana soyle dıyeyım 3 gun ust uste ısyerımızın soyuldugunu bılırım karakol amirinin bana soyledıgı lafı soyluyorum hıcbır polıs hırsızlıgın yapıldıgı an hırsızın uzerıne gıtmez soyarlar sonra bız gelırız ankarada 15 senedır esnaflık yapıyorum dukkanım soyuldu defalarca, evım soyuldu defalarca ıkı tane aracım evımın onunden calındı.... demek ıstedıgım tabıkıde once can ama malımada tecavuz ederlerse senın gıbı beklıyemem gorsem hıc affetmem vururum polısede verırsın 2 3 mılyar yazarlar tutatnakj gecer gıdersın
Serdar'cım bazen işler öyle yürümüyor. Bizde hem eşimin hem benim görevim nedeniyle 2 tane olduğu halde tatil dışında yanımıza kesinlikle almıyoruz. Malum bu ülkede haklı iken haksız duruma düşmek diye bir şey de var. Böyle konular için yapılabilecek tedbirler neler ise (kasko, otopark, vs.) onu yapmak gerekiyor başka türlüsü haklıyı hapse tıktırır.
Konu ABNEW tarafından (03/11/2009 Saat 10:37 ) değiştirilmiştir.
geçmiş olsun valla benimde korkulu rüyam haline geldi bu hırsızlık olayı, alarm hakkaten caydıcı mı onu da bilmiyom, taktırsam mı?
büyük şehirde yaşıyossan ya evinin kapalı garajı olacak yada büyük bi sitede oturcan çoçocuk da rahat edecek... gerçi çocuk için falan daha çookk var![]()
Yasemin abla geçmis olsun.Nedense böyle olaylara çok sinirleniyorum çünkü arabadaki tesisatımız çalındığı zaman aklıma geliyor bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin ********ler.İnşallah bir gün yakalarımda elimden alana helal olsun
Sinirlendiğimizde veya canımız yandığında bu tarz kötü düşüncelere hepimiz ister istemez giriyoruz. Fakat biraz sakinleştikten sonra düşündüğümüzde bu şekilde fevri davranmakla aslında onlara benzemiş oluyoruz. O nedenle ne kadar sinirlensekte bırakalım cezalarını Allah ve adalet versin. Ben kendi adıma bundan sonra böyle bir şey yaşamamak için daha ne gibi önlemler alabilirim diye düşünüyorum.
Kötü zamanımda yanımda olduğunuz içinde tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim.
Serdar abi önceki araçlarımda kılıf kullanıyordum. Fakat sabah topla akşam ört ciddi sıkıntı veriyor. Ayrıca işim gereği gece sorun oluştuğunda Alarm Merkezine gidip gelmek zorundayım. Gecenin bir yarısı kılıf çıkart sabaha karşı gel ört işkence oluyor maalesefYine de fikrin için teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri