gecmiş olsun, umarım bir daha tekrarlanmaz.
gecmiş olsun, umarım bir daha tekrarlanmaz.
Geçmiş olsun Yasemin. Allah daha beterinden korusun.
yasemin çok geçmiş olsunn
İzmir'de bu hırsızlara bir çare bulamadılar.adamlar dalga geçer gibi hırsızlık yapıyorlar.Sadece arbaya girip çıkar da zarar vermezlerse "allah razı olsun" der olduk.Birinde direksiyon kilidimi çıkarmak için direksiyon simidini bile kesmişlerdi
Ben de az çekmemiştim araba FARElerinden.Bergama'ya geldim de rahatladım.Gün aşırı giriyorlardı arabaya İzmir'de.Bence bu işte birilerinin zaafiyeti var.Daha sık devriye gezilmeli. YENİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Umarım bu son olur
![]()
gecmıs olsun yasemın...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
ablacım çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle talihsizlikle karşılaşmazsın![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
geçmiş olsun abla...
Biraz paranoya yapıyor olabilirim ama yakınlarnızda özel otopark var ise onlardan da olabilir hani bir zamanlar camcıların gece taş atıp cam kırıp sabah daire veya dükkan sahibine cam takmaya gitmeleri gibi bunlar da müşteri arıyor olabilir malum şahsiyetler tabii işini her zaman bilir. Geçmiş olsun yasemin umarım puntişin kaskoludur.![]()
Evet kaskosu var. Cam kasko dahilinde değişti fakat gece karanlığında kapıdaki çizikleri görmediğim için polis tutanağında yoktu. Onu da beyana istinaden yaptırıcam.
Hakan gün içerisinde işmerkezinin kapalı otoparkında duruyor fakat gece mecburen kapı önüne park ediyoruz. Çevrede bırak kapalıyı açık otopark bile bulmak zor.![]()
Geçmiş olsun yasemin hanım inşallah bir daha tekrarlanmaz böyle bir olay
Geçmiş olsun. Malesef böyle şeyler insanı çileden çıkarıyor ama tedbir olarak yapılabilecek ne varsa yaptırmanızı tavsiye ederim. Alarm konusunda duyarga hassasiyetini artırarak nerdeyse dokunsanız çalacak şekilde ayar yapabiliyorlar.
Çok Geçmiş Olsn ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Geçmiş olsun Yasemin Hanım.İnşaallah bir daha tekrarlamaz.Tavsiye edilecek herşeyi arkadaşlar söylemiş hepsi birer çözüm ama biliyoruz ki hırsıza kilit olmaz.Ben nerdeyse içinde yatıcam yani....Neyse size bişey olmamış ya o güzel...Tekrar geçmiş olsun...
Bence kırılmayı önleyici cam filmi çözüm olabilir-tabii fiyatı makulsa. Artı ben alarm taktırdım ama LED uyarı ışığını bilerek koydurmadım. Böylelikle kötü niyetlileri şaşırtabileceğimi düşünüyorum.
Serdar çok agresif bir adamsın eğri oturup doğru konuşalım iyi bir adamsın ama agresifsin ,smille koydum diyorsun o zman ben sana buradan sayayım al sonunasmile koyayım böyle olmaz..
Aslen iyi biri olduğunu biliyorum (atahan) ama konuşma tarzın bazen çok kötü yerlere kayıyor önce makine ile tararım diyordun şimdi tutanak yazan polise 2 bin 3 bin veririm hallederim diyorsun valla çok güzel konuşuyorsun ne diyim))))
hep bizimle kal
![]()
mehmet esprı yapdım aklımdan bıle gecmedı valla cıddıye alıcagınızı demekki kotu esprıymış kabul edeyım ama soyle dusun
sımdı gece yarısında benım aracımı calmaya calısıyorlar bende penceredeyım bakıyorum bagırıp cagırıp adamları kacırtmaya calısacagım hıc aklıma gelmez elımde ne varsa adama zarar vermeye calısırım atıyorum elımdekı sılah olsa belkı o an ates ederım ama bu benım agresıf oldugumu veya hayatımı rıske atıcagım anlamına o an gelmez sonra belkı derım nıye yapdım dıye ama o an ıcın yaparım kım olsa yapar turkıyede hangı adalet sıstemıne guveneyım karokola gıdıyosun polıs tutatnak tutmadan gıt bakkaldan seker kagıt kalem al dıyor yanı ben kendımı bıldım bılelı bu ulkede herseyımı rusvetle halletım aynı yadayız sende bu sekılde halletmıssındır ıslerını
ya neyse esprı kotuydu kabul edeyım
Serdar'cım söylediklerinde yerden göğe haklısın. Dediğin gibi öyle bir durum haliyle insanın nevri döner. Şahsen bu araç yakma olaylarında, benim başıma gelse malımı korumak için bende boş durmam heralde diye düşünüyorum. Fakat yaptığımı yap misali bu sanal ortamda 14 yaşında üyemiz dahi var. Hani örnek olalım baabında her düşündüğümüzü söyleyemiyoruz. Bunun dışında seninle sanırım aynı fikirdeyiz. Allah kimseyi devletin hiçbir kurumuna düşürmesin.
evet abı haklısınız mehmet arkadasımda haklı bır an dusunmeden soylenmıs ornek olmuyacak kelımeydı
su konusmaları yapmadan bu sekılde bır olay yasasaydım hırsızı kovalardım veya zarar verırdım ama su konusmaları yapınca boyle bır gece yasarsam aklıma sız gelırısnız bu saatten sonrada herhalde hıcbır sey yapmam
kaskomuz var sıgortamz var rıske gerek yok dedıgınız gıbı
bu gibi durumlarda doğrudan hırsıza müdahale yerine polise haber verip şahısların eşkalini almaya çalışmak lazım. benim bir arkadaşım hırsızlara balkondan bağırdı ve şahıslar arabalarına binip gidene kadar arkadaşın balkonunu kurşun yağmuruna tuttu. kimin ne zaman neyle karşılaşacağı belli olmuyor. bu nedenle her zaman bu durumlarda 155 polis imdatı arayarak şahısların eşgal bilgilerini ve kaçış istikametlerini varsa araba plakalarını bildirmekte fayda vardır.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Yasemin hanım çok geçmiş olsun.
Linea Dynamic 1,4 Fire
Çok geçmiş olsun... Nereye gidiyor bu insanlık... Malımızı canımızı nasıl koruyacağız...
İlla 3, 5 tanesine çok kötü bişey yapmak ibreti aleme göstermekmi lazım...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri