Aynen kanka forumda sıkıntı satışlar![]()
Forumdakiler ahdetmiş benden mal almamaya sankiŞaka bi yana ürünler gayet temiz özellikle şu malım bundan daha temiz diyemem bile hepsi tertemiz hepsi kutusunda alıcısını bekliyor
Almaya niyetli olana öldürmeden fiyatı yardımcı oluruz
![]()
Aynen kanka forumda sıkıntı satışlar![]()
TSİ Jetta.
forum çulsuz bi dönemden geçiyor galiba. gerçi normal okullar açıldı, bayram geliyor kimse kıpırdayamıyor bi yere ne yazık ki![]()
Valla kimse kusurabakmasında forumda özellikle bazı kişiler var boş mezar bulsalar girecek kıvamdalar, çok ölücü var forumda. İstiyorlar ki 3 kuruşa 10 liralık mal almak. Bu malzemeler benim keyfi aldığım ürünler satılsada satılmasada umrum olmaz en son hediye ederim o yüzden ölücü kişiler fiyat inmesini beklemesinler makul ölçülerde yardımcı olucam tabi de tok satıcıyım onu bilsinler![]()
En güzel kardeşim mezarcıya vereceğine çürüsün gitsin.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Güncel!
Güncel![]()
kn kutu içi temizse ayın 5.de alabılırım![]()
Temizdir K&N kutusu mevcuttur. Yanında orijinal K&N yağlama spreyide hediyemdir.
kutu içini satmayı düşünüyormusunuz ? alıcamda![]()
Günceldir.
kaan hayırlı satışlarakü duruyormu şaka bir yana
acaba hava filtresi ve kit benim araca uygulama yapabilirmiyiz
EyvallahYapılabilir fakat boruyu kesip biçip tekrar kaynatmak gerekir, intake borularının kıvrımsızı ve kaynaksızı makbuldür o kadar uydurmak için kaynak yapılacak sıkıntı olur aracı geri götürür. Puntolara sorun yokta palioya sıfırdan imal ettir bence moruk. Aem filtrede ölçülerin uygunsa olur.
Akü var 72Aahfdhsdfh
Mehmet filtre kitiyle satılırsa daha çok işime gelir biraz daha bekliyelim bakalım, eğer satılmazsa hallederiz sıkıntı yok![]()
Güncelliğini korumakta![]()
güncelledim![]()
Eyvallah kardo![]()
kaanbu akü viyzonteledeki akü değilmi kardo
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri