Güncel olsun bakalım.
Ahahah aynenAküyü ben almıştım
O günden beri şarjı tam. Okunmuş üflenmiş akü.
Güncel olsun bakalım.
güncelsin kaan
Forumda herkes hevesli ama para vermeye gelince tırt![]()
TSİ Jetta.
Yürüü beeaaGüncelpacino
Güncel.
K&N kutu içini tekrar kendime opsiyonladımAçık hava filtresi akü satılıktır
![]()
Güncellerden bir gün...
Kardeşim tam kutu içine niyet ettim opsiyonlanmış
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Abi aracın orijinal filtresi hiç hoşuma gitmiyor. Orijinal filtre ile cidden acayip çekiş düşüyor. O yüzden karar veremedim taksammı tekrar K&N i diye ondan opsiyonladım. Sen yabancı değilsin abi senin için kaldırırım opsiyonu
Edit: AEM i tjete denedik bogazı girmedi benimki küçük geldi ben fire a göre almıştım ama bi 5 dakikalıgına uydurduk inanılmaz bir surge sesi ve belirgin bi performans aldık. Tjeti olanlar araçlarına uygun AEM Dry Flow u kesinlikle almalı
Bu arada ürünlerin hepsi güncel bir tek kutu içi K&N muallak![]()
Konu Budweiser tarafından (23/10/2012 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir.
Aklımdasın abi![]()
Eyvallah
Arife günceli
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Sende koca bir yalandan ibaretmişsin forum. Millet ağlıyordu başlık açıyordu, Fire a hava filtresi takcam yardım falan filanhepsi tırt ya. Fiyat indirimi bekleyenler, beklemesin.
bayram sonu günceli
Kaan bir yerden para beklıyorum ayın 5 i gibi gelecek eğer gelirse alabilirim.
Hayırlısı abiYalnız kutu içini opsiyonladım şu an için kendime
Açık Hava filtre kiti hali hazırda satışta
![]()
Güncel!!
* Satılık 1.4 Fire 8v 77HP uyumlu AEM Açık Hava Filtre ve FM Tuning Custom Cold Air Intake Kit - 200TL
* Satılık Her araca uygun Çelik 72A Akü 100TL (Sıfır sayılır 1 Hafta Kullanıldı! Şarjı herşeyi tamdır.)
* Satılık Sıfır!! KL Polisaj Makinesi 1300W Ayarlı 3000D/d a kadar çıkıyor. 130TL
Yoldaki zalım bebelere ayar vermeye birebir Hava filtre kitim var, benimde arabam soğuk hava çeksin az yaksın bastığımda ayırsın gitsin diyorsanız kaçırmayın. 200TL ye 8v de hissedilir güç!! Yazılımda hissedemezsin... Alacak olan kişiye montajını kendim gerçekleştiriyorum.
Günceldir güncel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri