Forumdakiler ahdetmiş benden mal almamaya sanki :D Şaka bi yana ürünler gayet temiz özellikle şu malım bundan daha temiz diyemem bile hepsi tertemiz hepsi kutusunda alıcısını bekliyor :) Almaya niyetli olana öldürmeden fiyatı yardımcı oluruz ;)
Forumdakiler ahdetmiş benden mal almamaya sanki :D Şaka bi yana ürünler gayet temiz özellikle şu malım bundan daha temiz diyemem bile hepsi tertemiz hepsi kutusunda alıcısını bekliyor :) Almaya niyetli olana öldürmeden fiyatı yardımcı oluruz ;)
Aynen kanka forumda sıkıntı satışlar :D
forum çulsuz bi dönemden geçiyor galiba. gerçi normal okullar açıldı, bayram geliyor kimse kıpırdayamıyor bi yere ne yazık ki :)
Valla kimse kusurabakmasında forumda özellikle bazı kişiler var boş mezar bulsalar girecek kıvamdalar, çok ölücü var forumda. İstiyorlar ki 3 kuruşa 10 liralık mal almak. Bu malzemeler benim keyfi aldığım ürünler satılsada satılmasada umrum olmaz en son hediye ederim o yüzden ölücü kişiler fiyat inmesini beklemesinler makul ölçülerde yardımcı olucam tabi de tok satıcıyım onu bilsinler :)
En güzel kardeşim mezarcıya vereceğine çürüsün gitsin.
Sent my iPad 2 using
Güncel!
Güncel :)
kn kutu içi temizse ayın 5.de alabılırım :):)
Temizdir K&N kutusu mevcuttur. Yanında orijinal K&N yağlama spreyide hediyemdir.
kutu içini satmayı düşünüyormusunuz ? alıcamda :)
Günceldir.
kaan hayırlı satışlar :D akü duruyormu şaka bir yana
acaba hava filtresi ve kit benim araca uygulama yapabilirmiyiz
Eyvallah :D Yapılabilir fakat boruyu kesip biçip tekrar kaynatmak gerekir, intake borularının kıvrımsızı ve kaynaksızı makbuldür o kadar uydurmak için kaynak yapılacak sıkıntı olur aracı geri götürür. Puntolara sorun yokta palioya sıfırdan imal ettir bence moruk. Aem filtrede ölçülerin uygunsa olur.
Akü var 72A :D ahfdhsdfh
Mehmet filtre kitiyle satılırsa daha çok işime gelir biraz daha bekliyelim bakalım, eğer satılmazsa hallederiz sıkıntı yok :D
Güncelliğini korumakta :D
güncelledim :D
Eyvallah kardo :D
kaan :D bu akü viyzonteledeki akü değilmi kardo :D