Guncel cekelim.
Guncel cekelim.
Ben bitirdim ürünleri sıra sende kanka :)
İnşallah kankacan.
polisaj makinesi dijital devir ayarlı mı manual mi? pedleri mevcut mu tablası var mı kaçar mm?
hava filtresi kitinin motor üzerindeki duruşuyla ilgili resim var mı?
hayırlı satışlar.
:) Manuel Devir ayarlı 1 2 3 4 .. şeklinde gidiyor hangi kademede kaç devir çevirdiği üzerinde yazıyor. Hiç kullanmadığımdan dolayı herhangi bir pad almadım. Üzerinde gelen padler var sadece oda tablasıyla beraber peluş pad ve Yün bone.
Yanılmıyorsam 17mm tabla.
Onun için forumu karıştırmam gerekecek çünkü pc format yedi resimler forumda bulabilirsem bu mesajımı editlerim :)
Edit: Mesajı buldum buradan bakabilirsin. Bu resimlerde üzeri ısıyı yansıtıp borunun daha fazla soğuk hava çekmesi için yaz aylarında yaptığım bir yalıtım uygulaması. Boruya bağlanan o 2 boru biri gaz kelebeğinden gelen map sensöründe karşılaştırma yapan vakum öteki ise LPG ile ilgili bir boru Aracınızda lpg yok ise o giriş iptal edilebiliyor. Bu da mesajım https://forum.grandepuntotr.com/699287-post7.html
ilanı bugün gördüm. daha dün simota açık hava filtresi aldım kiti de yaptırmaya başladım. dün görseydim bu seti alırdım. hem daha ucuza mal olurdu. şansım yokmuş. hayırlı satışlar kardeş.
Hayırlısı olsun ;) Sizede hayırlı olsun :)
Aem Filtre 60TL (sadece Filtre)
Çelik Akü 72A Silver(gümüş seri) 80TL
Sıfır Polisaj Makinası 130TL
Haydi kaçırmayın yer kaplıyor deyuslar.
Cold Air Intake Satıldı Filtresi kaldı. AEM Filtreyi sadece foruma 50TL ye vericem son fiyat istemeyin. YED simota Falanla filanla karıştırmayın AEM En iyilerindendir muadili Green K&N HKS tir sıfır fiyatı 100-120 civarıdır.
Aküyü Foruma 80 e bırakıyorum az önce ölçtüm şarjı tam tak çalıştır konumunda.
Polisaj makinası tablası peluş pad i yün pediyle beraber hiç kullanılmamış bir şekilde yeni sahibini beklemekte son fiyatım 130TL inanın tek derdim evde yer kaplaması. Alın şunları artık.
Param olsa da alsam günceliii
Sent my iPad 2 using
kaç gündür polisaj makinesi arıyorum. Senin makinen parasının hakkını sonuna kadar verebilir sözüm yok bana bu kadar profesyonel bişi lazım değil. senede birkaç kez cila yapcam hepsi bu.. kaça bırakırsınız acaba polisaj makinesini en son? Bugün hepsi buradadan 39 tl ye alıyordum 16 tl kargo parasını görünce almaktan vazgeçtim :D
Akü 80TL
Polisaj 130TL
Filtre ve filtre kiti satıldı günceli.
Güncel güncel güncel !!
Akü 80TL Çelik 72A Silver serisi
Polisaj Makinası 130TL
Kaçmaz ürünler
Sent my iPad using
De gidi deh günceli... Aküsüz kimse kalmasın.
Kış geldi aküsü zayıflayanlar kaçırmasın günceli
Sent my iPad using
Akü lazımdır abeey?
Akü satılmıştır Polisajı ise satmaktan vazgeçtim. Konu silinebilir teşekkürler.