kardeşim jantlarına istediğin fiyat nedir sadece jantlara?
kardeşim jantlarına istediğin fiyat nedir sadece jantlara?
konu kapanmıştır 17 olayını bitirip 16 ya geçtik iki tarafada hayırlı olsunyeni konularda yorumlaşmak üzere esen kalın
![]()
my punto evo 34 be 6047
onu demiyorumaa pardon ya yogunluk kafası daha önceki jantım 17 ve satmıstım ya şimdi 15 dogru
kısa sürelide sac 15 kullanmıstım
![]()
my punto evo 34 be 6047
Hadi hayırlı olsun iki tarafadaForumdaki jant konuları yavaş yavaş hallediliyor. Ben jantı sattım şafak sattı ben murat abinin funları aldım siz takasladınız. İzmirden bir abimiz ve mersindeki onur abi kaldı. Onlarında işlerini halletikmi forumda jant sıkıntısı kalmicak ne güzel sirkülasyon oldu şu aralar forumda sabancı gibiyiz mallar dışarıya çıkmıyor içerde dönüyor hep
![]()
Bende kararsızım açıkçası 16 da et değeri muhabbeti çıktı.
Medostaki Take off replikalarını gören varmı 15 inch olan.Bu konuda o jantı görüp inceleyenlerden yorumlarını bekliyorum.Ağırlık görüntü v.b konularda.Markasıda PDW imiş bu marka jantla ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.teşekkürler.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
bende aradığın gibi kapaklı saç jant war üzerinde 10000 km yapmış 1 yıldan az lastik var istanbul beylikdüzünde oturuyorum sanada uygunsa görüşelim özelden msj at telefonlaşalım.
kardeş ben senin jantlara talibim fiyatın uygun bende de kapaklı jant war lastiklerim diri 10000 km az yapti takılalı bir senden az oldu istanbul beylikdüzündeyim özelden yaz haberleşelim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri