Ilan yeniden aktif..........
Lastik görmeye, sağa sola gitmeye pek vaktim yok bu ara ama ilanım güncel![]()
Ilan yeniden aktif..........
Konu celenlee tarafından (04/09/2012 Saat 00:16 ) değiştirilmiştir.
İşleri toparladık çok şükür.
İlanım açıktır. Bu 1 aylık sürede lastikler 20000km oldu..
Güncel...
Bu arada jantların bana maliyeti arttı![]()
Jantları aldığım gün EDS kırmızı ışık cezası yemişim.. Bugün öğrendim orda ceza yediğimi.
Jantlar ve lastikler canavar gibi yeni sahiplerini bekliyor...
Abi ne yapmak istediğini bir türlü anlamış değilim lastik ölçülerini değişmek istiyorum diyosun sac janta geçmek istiyorum diyosun ben bir türlü anlayamıyorum seni. Ben sana en basit haliyle diyorumki sac jant ve kışlık lastiğimden başka birşey yok dynamic jant ve lastiğe ihtiyacım var bu ikisini satıyorsan fiyatı nedir lütfen söyle artıkDiyorsan bunları sana verirsem benim jant ve lastiğe ihtiyacım olacak diye. Sac jantlarıda veririm sende gider istediğin ölçüde lastiğini alırsın.
Saç janta geçmek istiyorum ve geçerken de lastik ölçülerini 175e düşürmek istiyorum. Çok basit ve açık
Önerini kabul edecek kadar param pulum yok.
O yüzden takas yapıp üstüne para almayı hedefliyorum.
İlle 175/65/15 saç jantlarını çıkartıp, dinamik jant lastik almak isteyen birileri çıkacaktır![]()
185 - 65 - 15 Michein Energy Saver Lastikler var
Geçen yıl aldım, kışın kışlık lastik kullandım kağıtları neyim duruyor. sizinki ile aynı durumdadır belki daha iyi durumdadır bilemeyeceğin.
Eğerki 175 tabana geçmek için ısrar etmiyorsanız ben size tertemiz sac jant göndereyim kapaklarıyla, sizde bana sadece jantları gönderin kendi lastiklerinizi kullanın. Ben sac jantları önce gönderirim, böylece lastiksiz araba durumu olmazsiz sac jantları takınca bana kendi jantlarınızı göndirsiniz. Burada lastik sökme takma olarak tanesine balans dahil 10 lira alıyorlar onuda hallederiz bir şekilde.
Bu arada dün aracı yıkadıktan sonra yeni çizikler gözüme çarptı.
Lastiklerin güncel fotoları burda, büyüterek inceleyiniz.
bende 8000 de orjinel evo active cant ı var kapaklarında çizik dahi yok hassasım bu konuda ama neden sac cant a dönmek istiyorsun anlayamadım ? benim lastikler biraz yeni fiyat ne olur ?
istanbul üsküdar bide o abart logosu değilde orjinal logo duruyodur umarım
Eşim kullanmaya başlayacak, yakıt tüketimi biraz daha düşsün ve çelik yantlar bşu boşuna çizilmesin diye stock hale düşmeye çalışyorum.
Bir de bakım yaptırcam bu ay içerisinde, bakım masraflarını bir şekilde çıkartmam lazım
PM atıyorum..
** Ayrıca: Aradığım mutluluğu çelik jantlarda bulamadım,Motorun eksikliğini görsellerle tamamlarım sanmıştım
1 seneye kalmadan aracı da değiştirebilirim gibi bir düşünce de var kafamda. O kısmı nasip işi tabi, maddi imkanlar doğrultusunda..
İlk hedefim bakım+baskı balata..
Konu celenlee tarafından (08/09/2012 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
Mesaj kutum dolduğu için bir kaç mesaj gelmemiş.
Tekrardan yollayabilirsiniz...
Güncel...
Pazarlığa girmeden önce ürünün piyasasına en azından bir göz atmanız hususunu rica ediyorum...
Mesai bitimi günceli...
Gun ortasii.. Ama hala guncel..
Hocam ben tam anlıyamadım ben sana 0 gibi mich. lastik önerdim sac jant ve orj kapaklarla 450 tl gibi bişi istedin üste.Şimdi bu 450 tl senın ihtiyacın olan rakammı ben anlıyamadım.
Umarım istediğin olur ihtiyacını giderirsin , ancak sen bu jantlara hemen hemen benim jant lastik 16" fun ilanımdaki tutarı istiyorsun sence çok değil mi?
Hayır ben 800 lira istiyorum jant lastik fun lara eğer öyleyse fiyat yükseltiyim.
Gun ortasii.. Ama hala guncel..
jantların hala duruyor ise istanbul içindeyim lastiklerim sıfır sayılacak kadar iyi ve dunlop markadır orjinal fabrika ölçüleri var üstünde sanıyorsam 175/65/15 ve 2007 jant kapakları mevcut balansı yeni yapıldı sac jantlarım da temiz sana uygun ise telim 24 saat açık 0553 228 89 83 takas uyar bana istanbul fatih vatan caddesindeyim sök tak olayıda babamın oto bakım yerinde hallederiz beleşe gelirsatıldıysa da hayırlı olsun derim iki tarafada satılmadıysa acilen ulas derim
![]()
my punto evo 34 be 6047
kardeşim jantlarına istediğin fiyat nedir sadece jantlara?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri