Sadece jant satmadığımı belirtmiştim ;)
Ayrıca jantları bugün Ahmet Kaçar arkadaşımızla takasladık.
Herkese hayırlı alışverişler...
Printable View
Senden 450 istememiştim.
Benimki gibi20000km ve civarı lastiği olanlara ortalama 450 demiştim.
lastiğin durumuna göre fiyat değişir demiştim. bu 3 ya da 4. tekrarım olmuş oldu konu içerisinde.
Zaten bugün takas ettim, seninkilerin ayarında dunlop lastikli bir takım saç jant ile.
10-20BIn lastikli jant+kapağın ederi 250-300TLdir(kapakların durumuna göre) Ama saç jant sahipleri bu durumu kabullenmek istemiyor :)
10-20BIN lastikli evo dynamic ederi 650TLdir
10-20BIn lastikli fun ederi 850TLdir benim gözümde.
(Tabi bu fiyatlar uzun süre yaptığım piyasa takibi sonucunda oluştu.)
konu kapanmıştır 17 olayını bitirip 16 ya geçtik iki tarafada hayırlı olsun :) yeni konularda yorumlaşmak üzere esen kalın :)
onu demiyorum :) aa pardon ya yogunluk kafası daha önceki jantım 17 ve satmıstım ya şimdi 15 dogru :) kısa sürelide sac 15 kullanmıstım :)
Hadi hayırlı olsun iki tarafada :D Forumdaki jant konuları yavaş yavaş hallediliyor. Ben jantı sattım şafak sattı ben murat abinin funları aldım siz takasladınız. İzmirden bir abimiz ve mersindeki onur abi kaldı. Onlarında işlerini halletikmi forumda jant sıkıntısı kalmicak ne güzel sirkülasyon oldu şu aralar forumda sabancı gibiyiz mallar dışarıya çıkmıyor içerde dönüyor hep :D
Bende kararsızım açıkçası 16 da et değeri muhabbeti çıktı.
Medostaki Take off replikalarını gören varmı 15 inch olan.Bu konuda o jantı görüp inceleyenlerden yorumlarını bekliyorum.Ağırlık görüntü v.b konularda.Markasıda PDW imiş bu marka jantla ilgili bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.teşekkürler.
bende aradığın gibi kapaklı saç jant war üzerinde 10000 km yapmış 1 yıldan az lastik var istanbul beylikdüzünde oturuyorum sanada uygunsa görüşelim özelden msj at telefonlaşalım.
kardeş ben senin jantlara talibim fiyatın uygun bende de kapaklı jant war lastiklerim diri 10000 km az yapti takılalı bir senden az oldu istanbul beylikdüzündeyim özelden yaz haberleşelim