Türkiyede 5 tane olabilir ama galiba forumda ilk ve tekhayırlı satışlar..
Türkiyede 5 tane olabilir ama galiba forumda ilk ve tekhayırlı satışlar..
Hayırlı satışlar![]()
Tam da Cemal Abi'ye yazılım yaptıracaktım, yine nasip olmadı![]()
tabii ki de abarth değil.. Bende bundan bahsettim TR de böyle bir araç yok derken..
yalnız arkadaşlar bence ilanın altını daha fazla kirletmek yerine BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli arkadaşımıza hayırlı satışlar dileyip bu konuyu farklı bir başlık altında tartışalım..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
tmam ustacım bende bişey demiyorum zaten arabaya suc atmadım bisey yapmadım verilen bilgiler bi öyle bi böyle die laf söyledim , bu arada BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli abinin aracı 1.4 tjet dynamic ama 3 kapı / abi eğer tüm bilgilerde 1.4 tjet dynamic 3 kapı deseydin böyle bi anlaşmazlık olmucaktıhayırlı satışlar bu arada..
Hayırlısı olsun.inş. En yakın zamanda satarsınız.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
umarım aracın istediğin arac satılmadan satılır abi![]()
Hayirli satislar guzel arac
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Hayırlı satışlar bahadır abi.
Ben t-jet alıcakken bahadır abinin aracını incelemiştim güzel temiz bi araç.Konuda bahsedildiği gibi araç sport paket değil dynamic paket.Birde yanılmıyorsam araçta esp yok
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
hayırlı satışlar bence tam projelik arac =) dynamic oluşunun avantajları var..en basta bizden daha hafiftir kilo olarak![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Pazartesi günceli![]()
güzel görünüyor umarım değerin de satılır......
skydome olsaydı bursaya gitmeyi bile göze alırdımhayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri