*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
tamamda sahibinden'de tjet sport bolumune koymussun ? ne is ben anlamadım türkiyede 5 tane falan dynamic modelli 3 kapı tjet yok ? dynamic 4 kapı sport ise 3 kapı anlamına geliyor zaten ? kusura bakma ama bu arac su anda benim gözümde şüpheli tam olarak ne yaptıgınızda belli olmadıgı icin iyice belirsiz bir durumda cunku eger bu araca dynamic diyorsanız ozmn dynamic bolumune ilan acardınız ? yanlışmıyım ?![]()
hatta ben alıcıyım diyelim bana motor ve şasi numaranızın son 7 hanesini gönderebilirmisiniz?
Konu dicaser tarafından (29/08/2012 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.
Üstadım 11 yıldır Bursa'da OPEL'de satış şefi olarak çalışıyorum ve trafikte dolaşan 10.000'in üzerinde aracım var. Bu şekilde insan karalamak görüyorum ki çok kolay. Eğer benim yalancı olduğuma inanıyorsanız ve eminseniz forum yöneticilerine söyleyin, beni kilitlesinler. Sahibinden.com'da T-Jet Dynamic bölümünü 5 kapı araçlar, Sport bölümünü 3K araçlar kullanıyor. Bu arada burada Rizeli bir arkadaş vardı, Murat Tekin, onun aracı da benim aracın aynısıydı. Herhangi bir Birmot'u ararsan söylerler sana araçları.
usta ben senin yazdıgın belirsilkleri söylüyorum senden neden özür dileyeyimki sen aracına dynamic demiş ve sport bolumune koymussun , araç bilgilerinde
Araç: GP T-Jet Sport 1.4 16V Turbo 120Bg.
Tip: 3 Kapı
Renk: Beyaz
Km: 57.500
Model: 2008
Fiyat: 24.900 TL
bunları paylaşmışsın sonrada şimdi diyorsunki 3 kapılı dynamic
butun bunları yazdıktan sonra ilanın belirsiz ve süpheli demişim neden özür dileyeyim sen özür dile asıl yanlış bilgiler verdiğin için..
he bu arada bana motor ve sasi nonuzun son 7 hanesini özel mesaj ile gönderirsen bi bakma imkanım olur![]()
Konu dicaser tarafından (29/08/2012 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
Peki Üstadım sen artık yazma burada, gerek yok gerçekten, ilk yazdığın mesajı da okudum, düzeltmeyi de...Ben kimseyi yanlış bilgilendirmedim ama artık mesaj yazma, konu dışına çıkıldı. Çok haklı olduğunu düşünüyorsan sadece beni içeren konu açarsın orada konuşuruz. Çok merak eden aracı gelip görüyor zaten, Özlüce kavşağından dönen herkes yolun kenarında görebiliyor aracı, halka açık.
Sahibindende bu araç için özel bir bölüm yok.. 3K dynamic bulunamadığından ve 3k TJeT ler TR de sport diye geçtiğinden aracın ilanı doğru bölüme açılmış.. Şüphe uyandıracak bir şey yok..
Sahibinden de Abarth esse esse diye bölümde var fakat öyle bir araç yok TR de..
4kapı sport hiç bir alanda 3 kapı anlamına gelmez..
İzmirden alınmaydı sanırım bu araç.. Hayırlı satışlar..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri