usta ben senin yazdıgın belirsilkleri söylüyorum senden neden özür dileyeyimki sen aracına dynamic demiş ve sport bolumune koymussun , araç bilgilerinde
Araç: GP T-Jet Sport 1.4 16V Turbo 120Bg.
Tip: 3 Kapı
Renk: Beyaz
Km: 57.500
Model: 2008
Fiyat: 24.900 TL
bunları paylaşmışsın sonrada şimdi diyorsunki 3 kapılı dynamic
butun bunları yazdıktan sonra ilanın belirsiz ve süpheli demişim neden özür dileyeyim sen özür dile asıl yanlış bilgiler verdiğin için..
he bu arada bana motor ve sasi nonuzun son 7 hanesini özel mesaj ile gönderirsen bi bakma imkanım olur![]()
Konu dicaser tarafından (29/08/2012 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.
Peki Üstadım sen artık yazma burada, gerek yok gerçekten, ilk yazdığın mesajı da okudum, düzeltmeyi de...Ben kimseyi yanlış bilgilendirmedim ama artık mesaj yazma, konu dışına çıkıldı. Çok haklı olduğunu düşünüyorsan sadece beni içeren konu açarsın orada konuşuruz. Çok merak eden aracı gelip görüyor zaten, Özlüce kavşağından dönen herkes yolun kenarında görebiliyor aracı, halka açık.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
tabii ki de abarth değil.. Bende bundan bahsettim TR de böyle bir araç yok derken..
yalnız arkadaşlar bence ilanın altını daha fazla kirletmek yerine BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli arkadaşımıza hayırlı satışlar dileyip bu konuyu farklı bir başlık altında tartışalım..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
tmam ustacım bende bişey demiyorum zaten arabaya suc atmadım bisey yapmadım verilen bilgiler bi öyle bi böyle die laf söyledim , bu arada BAHADIR TOLGA SAYDAM isimli abinin aracı 1.4 tjet dynamic ama 3 kapı / abi eğer tüm bilgilerde 1.4 tjet dynamic 3 kapı deseydin böyle bi anlaşmazlık olmucaktıhayırlı satışlar bu arada..
Hayırlısı olsun.inş. En yakın zamanda satarsınız.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
umarım aracın istediğin arac satılmadan satılır abi![]()
Hayirli satislar guzel arac
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri