acele yoksa beklemek en iyisi. böyle güzel araçları al satçılara ölücülere kaptırmamak lazım.
Çok teşekkür ederim Yasemin Hanım, değerini bilicek kişi çıkar inşallah..
Tabiki sıfır almak isteyene sözümüz yok fakat dediğiniz gibi ekstraları ve donanımları bol bir araç bu. Bu aracın sıfır fiyatını baz alıp değerlendirmek lazım öncelikle ...
acele yoksa beklemek en iyisi. böyle güzel araçları al satçılara ölücülere kaptırmamak lazım.
Güncel.. Km 12 bin (Pazarlık payı eklemedim buyüzden son fiyat 30 Bin'dir
Hayırlı satışlar, son 30 mu hiç mi insafınız yok bi punto sahibi olamayacağız anlaşılan![]()
merhabalar.. dizel sunrooflu emotion bulamıyorum bir türlüpm attım
tekrar attım![]()
Güncel. ( Boş yere son ne olur diye soranlar haricinde, GERÇEKTEN almak isteyenler iletişime geçerse çok sevinicem. Elimden geldiği derecede yardımcı olmaya çalışıyorum..)
Güncel .
hayırlı satışlar kardeş umarım değerini bilen bir arkadaş alır. fiyat bence çok güzel.
Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin kardeş.
Şu fiyatı gördükçe niye temmuzda bu fiyatı telafuz etmediniz diye çok hayıflanıyorum.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
valla aracımı satıp senin puntoyu alasım geliyor içimden.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Ustam bu konuda yazmıştım ben aracımı Temmuzda aldım senin aracının o zamanki fiyatı çıkabileceğim limitin üstüydü ona nazaran yazdım yoksa 23 üncü aracım olması itibarı ile her mevsim ve her ay araba almışlığım var hatta kışın bile Erzincandan Ankaraya araba almaya gittim zamanında!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri