Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Kısmet bu işler yani, olsun senin aracında iyi. Bi laf vardır ya hani ; en güzel araba anahtarı sende olandır.. Aynen öyle bence.
Bu fiyat esnekliği son esnemeler ve sadece istediğim arabayı biran önce almak istememden dolayı. Fakat yeteri kadar kızdım çünkü bu paraya bile bukadar bekliyor ise demekki satmamamız en mantıklısı.
Zoruma giden ne biliyormusun ?
Bende de 2011 Benzinli dinamik vardı.
Aracın piyasası 25 ile 29 arasındaydı.
Ben 27.5 istedim.Forumdan bir abimize 26'ya gitti.
Ama forumdan abimize satana kadar yuzlerce kişi aradı geldi gordu gitti.Sinirlerimi alt ust ettiler.
En son forumdan irfan abi geldi.Blackhawk nickli...
Aldı gitti.
Bu kadar.
Seni anlayabiliyorum.
Millet grande puntolara 2008 lere 24 isterken iyi oluyor.Ama biz isteyince kotu oluyor.
İşte benimde demek istediğim senin yazdıklarının aynısı. Tamam fiyatı malın sahibi belirler alan çıkarsa ne ala fakat Grande punto olsun yada 2010 model bomboş evo olsun kilometreside 35-40 bin arası olsun yazmışlar 27 bin 28 bin TL..
Şimdi bunlara bakarsak Allah için eğri oturalım doğru konuşalım , benim fiyatım düşük. Alırsın almazsın hiç sorun değilde, çok fazla istemişsin , ederi o değildir , sıfırı zaten kaç paraki sen bu fiyatı yazmışsın demiyolarmı ağzımı bozasım geliyo yemin ediyorum. O jant-lastik ve yayların fiyatı zaten 4000 Liraya yakın insaf yani..
benim tjet ilanda keşke satılsa bu araç kaçmasa..Bu fiyata bu araba nasıl bekliyor inanamıyorum.Bazen kısmet tabi vardır bir hayır
İnşallah istediğin fiyata satılır Emrah , bu fiyata bu araba nasıl bekliyor bende anlamıyorum. Olması gereken herşey var, kilometresi düşük , nacizane jant-lastik ve yayı var , fiyatıda uygun diye düşünüyorum ancak durum ortada..
Arayan gelen giden var ama icraat yok kimsede. Bayram bitimine kadar bekleyip sonrasında binmeye devam deme zamanı heralde . Dediğin gibi kesinlikle kısmet bu işler hayırlısı olsun.
Bu is gercekten kismet gecen sene bi ara sikistim ilana koydum ayni gun alicisi cikti ustune eski sahibi almak istedi, ben durumu duzelttim satmadim.simdi arayan soran yok
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Araç satarken herkesin başına geliyor sanırım böyle şeyler. Bende tam aracı satacakken okuldan arkadaş ben alayım dedi.Arabayı da biliyor götür baktır dedim. Baktırdı tamam ben aldım dedi. Bu arada baska birisi alıcı oldu ben dedim arac opsiyonlu ısrar etti yok olmaz dedim.DAha sonra bizim arkadas sağolsun yengen mengen dedi mırın kırın etti bende arabayı bin lira daaha dusuk fiyata satmak zorunda kalmıstım. Belli olmuyor. Bu araba gerçekten çok güzel bir araba.Bu arada İsmail kardes lpg takılabiliyor mu bu motora
o elemanın yaptıgı da enteresan. 50 lira kapora almadıgın icin mi bozuldu acaba?. Gerçi 50 lira kapora verilir mi o da ayrı bir konu. Aracın benzinli oldugunu yuzde binbesyuz biliyordur o. Hani dese ki esp var mıydı ozaman anlaşılır ama burada bir art niyet var sanırım.
Ben zaten kapora almak istemedim ki, bu 50 TL olduğu için değil.. Yani 500 Lira da vermek isteseydi yine almak istemezdim bunuda kendisine belirttim, yarın gelicem diyosan gelirsin kaporaya gerek yok almayabilirsinde dedim ayrıca. Art niyet yada başka birşey varda gerçekten anlamak mümkün değil bu insanları.
Multiaire LPG takılabiliyor.Forumda zamanında taktıranlar olmuştu.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Bi hesabı olabilir kendince.Belki sunu dusundu biz dizel zannettik ondan vezgectik dediginde senin abi gel ozaman biraz daha indirim yapıyım demeni bekledi belkide. Kapora noktasında ısrar ediside ciddi bir alıcı oldugunu göstermeye çalışmasıdır belki. Ama 50 lira kaporayla kendini kandırır işte.
Evet belkide dediğin gibi yaptı ki benim fiyatı indirmemi bekledi.. Böylelerine asla taviz vermem, mal ortada. 3 kuruşa 5 köfte yok malesef .
Güncel. (İlan süresi bittiği için yenilenmiştir, link aşağıdadır)
Fiat / Punto / EVO 1.4 Multiair Dynamic / 12 Bin Km 'de FULL 2011 Temmuz çıkışlı - CAM TAVAN sahibinden.com'da - 103484724
hayırlısı olsun ismail abi inş hakeden birisi alır ....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri