gurgocuk Nickli Üyeden Alıntı
Biliyorum konuştuk, ozamanda demiştim yani samimiyetle yaklaşana sertlik yapıcak biri değilim. Ama bazı insanlar var anlatmaya gerek yok herkesin başına gelmiştir araç satarken, gerçekten sinir bozucular..
Bu geçtğimiz pazar alıcı iki arkadaş geldi, baktılar ettiler tamam dediler aracı alıyoruz. Eyvallah dedim ve nezaman halledelim diye sordum ; onlarda yarın (pazartesi) notere gidip satışı yaparız dediler peki dedim. Alıcı arkadaş kapora vereyim dedi, bende sorun değil vermek zorunda değilsiniz diye cevapladım. Yok vereyim diye ısrar etti ve çıkarıp 50 TL uzattı ! Bende tatlı dille birincisi bu kapora sayılmaz dedim ve ekleyerek kapora vermek zorunda değilsin. İstiyosan gelir alırsın istemiyosan vazgeçtiysen arar vazgeçtim dersin dedikten sonra olsun al al dedi ve verdi 50 TL kaporayı.. Sanki 500 TL veriyoda birde pişkinlik yapıyo al al diye ısrar ederek :)
Parayı aldım ve inanın cebime koymadım geri döndüler ; bu araç benzinlimiydi ya biz dizel sanmıştık dediler.. Parayı uzatıp aynen şunu dedim ; ilanda Benzinli diye yazıyor ve siz bunu okumuş sayılırısnız. Hadi onu geçtim, araca bakarken burda hiçmi sormuyosunuzda bilmiş bilmiş 50 lira kaporayı vermeye çalışıyosunuz..
İnanın gıcık tipler var ve bunlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz ...