Fiat satılmıyor derken şu açıdan dedim, corsa yada polo gibi diye belirttim. Aslında gayet güzel ve alınacak puntolar var fakat istediğiniz özellikleri tabiki bilemiyorum (cam tavan - jant vs gibi ). Dizel araç almak istemenize birşey diyemem, bende dizel araç alıp binmek istemem çünkü artık benzinde mazotta lpg de pahalı yani.. Hergün 80 km iş-ev arası yapacaksanız 1.4 Multiair da sizin cebinizi yormaz düşüncesindeyim çünkü aşırı yakan bir motor değil. Ben aracı Urfa bayiinden aldım otobüse binip, uzun yolda deneme fırsatım ozaman oldu birtek ve motor yeni olduğundan 1000 km 90'ı geçmedim. Şanlıurfa bayiinden aracı aldığımda menzil 3 km olarak gösteriyordu, hemen Opet istasyonundan depoyu doldurdum (193 TL idi sanırım fişi dosyasında aracın duruyo). Ardın dan bir depo daha doldurum (oda 191 TL idi fişi mevcut onunda) ve yarım depo gösteriyordum Bursa'da evimin önüne geldiğimde. ŞanlıUrfa - Bursa arası kapının önüne geldiğimde 1290 dı km. Nekadar yaktığını uzun yolda böyle hesaplamak mümkün şimdilik çünkü başka bir uzun yol yapmadım araçla. İşim olduğunda otoparka giderim aracı çalıştırır 10dk gibi beklerim ve yola çıkarım. Sıkıştırmam agresif kullanmam, 100 TL 'liğin altında benzin almam bazen full lüyorumda tabiki ve 100TL ile 295 KM yol yaptm şehir içi klima açık .. Yani kötü diyen olamaz buna.
Yer imleri