"İsmail hocam inan şimdi çok üzüldüm aramadığıma.Ama açıkçası 3000TL gibi bir indirim yapacağınız aklıma gelmedi ve bende o rakamı isteyen birine 3000 aşağısını teklif etmeyede çekindim.
Arabam niçin satılmıyor noktasında;
Sizi en iyi ben anlıyorum.sizin aracınız gibi özel bir puntom vardı.
Prince of the Mersin!
3 ayda satabildim.Bu peryodda ne dialoglara şahit oldum tahmin edebilirsin.
O dönem aynı model yılında ve emsal kilometrelerde stock activler 24500-25000 gibi satılıyorken benim araç 27500 e forumdan bir arkadaşa 3 ayda gitti.
Anlıyacağın yaptığın herşey yalan oluyor satarken bir meraklıya denk gelmezsen!Umarım en kısa zamanda satrsınız aracınızı değerin bilen bir kişiye."

Samimiyetle diyorum arasaydın ben gelicem bakıcam gerekli incelemeyi yaptıktan sonra arabayı alıcam deseydin o fiyata verirdim. Çünkü binicisine veririm ki bundan da mutluluk duyarım. Ama bazıları arıyor mesaj yazıyor ; bismillah selam sabah yok en son kaça verisin ? 25 Bin lira veririm herşeyini de isterim , bu aracın ederi o fiyat satamazsın gel benim gibi alıcı çıkmışken kaçırma diyorlar ya cinleri tepesine çıkıyor insanın.. Bu gibi insanlarlada muhattap olmaktan bıktım herkes gibi. Pazarlıktır konuşmadır aracı görürsün öyle yaparsın, direk para konusu açılmaz telefonda. İsteyen kişiye, alıp binmeyi düşünen kişiye tabiki biraz uygunluk göstericem ve kaldı ki hani bütçem belli 30bin lira verebilirim gelip gördükten sonra denildiğinde de asla YOK demem.Yeterki gelip arabayı görsün içine sinsin sonra gel bi çay kahve içelim alımını satımını fiyatını oturup konuşalıma gelsin iş. Buarada linkten eski aracına baktım çok güzelmiş, yeni sahibinede allah tabanını düz bastırsın kazadan beladan uzak tutsun inşallah. Fiyatı 31,500 olarak belirledim kafamda fakat bu seferde arayanlar daha düşürüyo, sonra takas olarak belli aracı yazdım o araç sahipleride kendi araçlarının fiyatlarını yükseltip benimkini 31,500 tan hesaplıyo ozamanda olmuyo.. Bunun gibi nedenlerden 33Bin diye belirliyorum fiyatı. Ciddi niyeti olana herzaman kapım açıktır yani.