-
Meguıars Haftanın Aracı Yarışmasında Üyelerimizin Araçları (24 Haziran-1 Temmuz)
-
:lamo0000: valla ben bütün puntoları beğendim, hepsi bizdendi sanırım
-
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
ayıp ettin hemen şimdi :)
-
Alıntı:
macsea Nickli Üyeden Alıntı
ayıp ettin hemen şimdi :)
abi o link değil bu link yanlış oldu :D
https://www.facebook.com/photo.php?f...d=280203670975
-
Lan hain mert fiestacılara oy kazandırıyon yuhh bali git hondaların linkini falan ver :D :D
-
18-15 olmuş :D bu hafta bi fiesta daha sattırıyoruz demi mert :D
-
ark baha önce bir konu için yazmıştım çocukken deniz kenarında yatıp hangi araba daha çok gececek diye yarışırdık bu iş ona benziyor sanalı..... dediği gibi iki tık,tık MERT E dedim benim ya taksiyi koy ya puntoyu bakalım?:gun_band:yoksa
-
Ozellikle mertin aracı begenelim arkadaslar.cünkü yine bi fiestayla rekabeteyz ve mert favori.hadi arkadaslar,parmaklarınız yara degilya sonucta 2 tıklama yapacaksınz. tam destek grandepuntotr. fiestacılara yenilmek yok...
-
Aynen parmağınız aşınmaz garanti veriyorum :D 78-76 :D
-
reklam
arkadaşlar kusura bakmazsanız bir soru soracağım bu dediğiniz bir ürün markası bu kadar yazılan ,çizilen reklama girmiyormu daha önce böyle bir sorun oldu parasını ödeyen reklamı yapar dediler alet olmayalım üçreti ödensede sevdiğim bir iş değil
-
güzel bir konuya değinmişsin abi.reklama giriyormu veya girmiyormu orasını bilmiyorum ama reklama giriyorsa forum adına zora sokuyorsak konuyu kapatabiliriz.erdi abiye sormak lazım
-
aynen mert haklı buradaki amaç meg değil marka farketmez yarışma var fiestacılarla kapışıyoz olay bu sakıncalı ise silinebilir :)
-
Mert arasıra yazarmısın durum hakkında kım önde kim arkada ?
-
-
şuan durum 131-114 abi her dakika artıyor gibi :)
-
139-134 abiler destek verelim 1. olalım fiestam.coma yenilmeyelim
-
Durum sıkıntıya girdi şuanlarda, bir tıkla destek verirseniz, birşey kaybetmezsiniz bence
-
-
teşekkürler fuat
şuan fiestam.com öne geçti bizim forum uyuyor :( yazıklar olsun 1 tık yapıcaklar alt tarafı
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
eğer resme tıklayıp beğen yoksa aşağıdaki linke tıklayıp beğenmeniz gerekiyor
https://www.facebook.com/MeguiarsTurkiye
-
-
Beyler geçildik yaa hadiii canlanın
-
evet ben de beğendim.Fiestacılar hırslı galiba bu sefer:))
-
Abi hem nasıl 2 haftadır delirtiyoz adamları :D
-
hadi arkadaşlar devamm
210-205 şuan öndeyizz
-
hadi bakalım 221 de benden :P fiesta yaklaşıyo galiba
-
şuan olduğu yerde ama heran herşey olabilir 1 saat öncesine kadar 20 kişi fark atmışlardı şuan 221-206 öndeyiz ama yetmez çünkü tehlikeli bunlar hemen çoğalıyorlar :D
-
-
olsun bizde tehlikeliyiz bizde çoğalmasını biliriz :)
-
3 gündür yırtıyoruz bi yerlerimizi anca bu kadar olabildik :D
hadi devamm
231-214 eş-dost kim varsa bi zahmet destek verebilirlermi :)
-
@mert amip spec çoğalıyoz :D
-
tamamdır elemanları saldım yükseliriz yavaş yavaş ;)
-
236-214 hala öndeyizz GPTR uyumaaa :)
-
gecildik beyler bu adamlar gecelerıde uyumuyor calısıyor
-
-
hadi destek elle kere söyledm bu adamlar gece çalışıyor hadi arkadaşlar destek destek iki dakikanızı almayacak bir iş eş dost kim varsa söyleyelim rica ediyorum artık hadi birinci olalım adımızı duyuralım fiestama yenilmeyelim
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
hadi destek elle kere söyledm bu adamlar gece çalışıyor hadi arkadaşlar destek destek iki dakikanızı almayacak bir iş eş dost kim varsa söyleyelim rica ediyorum artık hadi birinci olalım adımızı duyuralım fiestama yenilmeyelim
fiesta punto forumları çekişmesine döndü... gösterelim gücümüzü...
-
evet fiestacılara yenilmeyelim haydi gösterelim gücümüzü nerdesiniz puntoculaarrr
-
olan biten bir durum yok. sadece soruyoruz?
-