devam arkadaşlar devam..
devam arkadaşlar devam..
kazakistandan bile oylar geldi :):) hadi biraz daha gayret..:)
kingsin :D
geçtiler..
son durum ne ne yaptınız..
480-475 öndeler haydi bende geldim devamm
inş birinci olcaksn mert.bu cakma fiestacılara birinciliği vermek banada koyar.tam gaz ugrasıyorm kardesm merak etme ;)
485-484 öndeyiz hadi arkadaşlar çalışmalara devammm
tam olarak ne zman bitiyor?
O Fake hesapları Meg in wall u na yazmak lazım direk olarak aslında adamların o şekilde daha çok dikkatini çekebilir.
ayın 1 saat 10.30 11.00 gibi
Ya arkdaşlar adamlar bizim araç zannediyorlarmış , kemal oto nun aracımı diyorlar ben artık fazla msj atmayayım :) Madem ayın 1 de bitiyor son zaman bana bilgi verin tekaradan canlandırayım ok ;)
abi desene şunları şunları biz yaptık diye hiç bilmiyon ya :D
Arkadaşlar face hesabı olan tüm arkdaşlar yeni bir strateji yapacağız aklıma yeni geldi :D :D şimdi herkes beğenlerini geri çeksin ama sadece kendi beğenlerinizi arkdaşlarınızı değil sayımız düşsün onlar kendilerini yükseklerde zannedip daha fazla fake hesap açmasınlar son günü son saati son bombardımanımızı yapıp olayı bitirelim ..
Herkez beğenmekten vazgeçsin sayıyı düşürün :D
abi o strateji güzelde o gün o saatte milletin işi olur, unutur vs. yemez yani..
femoli abi iyi güzelde eğer bi unutursanız yanarız :D
Son saate bırakmayın canım bende hazır çalışanlarla beraber 10 tane var son gün 1 temmuzmu saat kaçsa sabah erkenden bilgi verin hemen tıklayalım..
abi bu konuyu gizle o zaman rakipler buraya girip stratejini farkederlerse nolcak :D
femoli abi telefonun var ayın 1inde sabahtan çağrı atarım istersen :D :D
sabah hallderiz ama yinede tanıdıklarınıza önerin onlar beğensin sadece kesin gözüyle baktıklarınız beğenmesin son güne saklasın aradaki fark çok olursa ortada kalırız haberiniz olsun ..
aynen abi öyle yapıyoruz :) yalnız bu konuyu gizlemek lazım casuslar görebilir :D
ben gece bakamam yarın çok çalışmanız gerek emin olmadıklarınıza mutlka beğendirmeniz gerek ..
seçim çalışmalarımız devam ediyor..elektrik süpürgesi olan fiestaya yeeerr yooookkk
abi bu konuyu gizlee biz adamların forumuna giriyoz takip ediyoz onlarda bizi takip ediyodur belki anlarlar..
aynen onların forumlarına giriyoruz onlarda bize giriyordur illaki
arkadaşlar adamlar kışkırtmaya çalışıyor cevap vermiyoruz istedikleri kadar konuşsunlar 2 haftadır içlerinde patlatıyoruz onun acısını çıkarmaya çalışıyorlar onlara cevap olarak bu haftada birinci olmak için elimizden geleni son hızla yapmaya devam ediyoruz.aradaki farkı koruyalım fazla açılmasın sadece koruyalım kapatabilirizde gerisi bizde merak etmeyin elimden geldiğince beğendirmeye çalışıyorum ama ne yazıkki bazı kişiler tınlamıyor.sizden ricam bu son günde arkadaş listenize tek tek herkese göndermenizi istiyorum ben gönderdim fakat listemde çok kişi olduğu için 350 kişiden sonra engellediler.2 gündür mesaj atamıyorum sadece sohbetten açık olanlarla idare ediyorum..
hadi GPTR uyuma destek çık,destek çıkart..
teşekkürler..
haydeee beyler destekkk
güncel arkadaşlar
Haydi millet haydi,daha çok çalışmalıyız..
531-531 beyler,sabah atağı yaptık :)
hadi arkadaşlar son 1 gün desteği arttıralım
Like please (yabancı varsa :D
550-547 öndeyiz GPTR
Haydi arkadaşlar haydi,kardeşimizi bu hafta birinci yapıcaz o kadar !!
grandepuntotr üyeleri lütfen Mert arkadaşımıza destek çıkalım.Facebooktan "Meguiar's Türkiye" sayfasını beğenip ordan Mertin arabasını beğenin lütfen.
Böle aktif bir foruma yenilgi yakışmaz.Çoğumuzun facebook hesabı vardır eminim.Haydi arkadaşlar...
Haydeee canlanın imzamdan yapılması gerekenler listesine bakınız :D
valla benden 4 oy geldi, bide face profilimde paylaştım, umarım faydalı olur :)
az önce 3 tanede benden geldi devam arkadaşlar son gün seçim çalışmalarımız son hızla devam ediyor :D biz varken elektrik süpürgesi olan fiestaya yer yok
şuan 562-549 öndeyiz
abi ne yapayim millete beğendiricez diye şu son 4 günde yemediğim küfür kalmadı :D :D :D çalışmalar devam ediyor